#Taciz vakaları

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyorlar 01:10

Kenya'nın Karateci Nineleri: Kendilerini Savunmak İçin Karate Öğreniyo

Kenya'da yaşayan bir grup nine kendilerini taciz ve tecavüze karşı savunmayı öğreniyorlar. Nairobi'nin yoksul mahallerinde yaşayan ninelerin yaşları değişirken ortak noktaları ise genç erkeklerin hedefi olmaları. Genç e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.752 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha 00:52

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha

Cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarının odağındaki film yapımcısı Harvey Weinstein’a bir soruşturma da Los Angeles polisinden geldi. Polisin, adı açıklanmayan, ünlü İtalyan bir modelin 2003 yılında tecavüze uğradığı iddi..

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı 00:43

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı

Elektro Şoklu Çocuk Tacizcisi Tutuklandı Adana'da 60 yaşındaki Sadık B., sigara verme bahanesiyle kandırdığı 3 erkek çocuğu elektro şok cihazıyla bayılttıktan sonra taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Merkez Seyhan İlçe..

Tacizcisini İplemeyen Çinli Kadın 00:49

Tacizcisini İplemeyen Çinli Kadın

Çin'de metroda bir kadını taciz eden adam başka bir yolcu tarafından kameraya alınmış. İlginç olan ise kadının bu duruma aldırış etmemesi...

Arkadaşının Söylediği Yalandan Gülerek Kaçan Minibüsçü 00:17

Arkadaşının Söylediği Yalandan Gülerek Kaçan Minibüsçü

Efenim minibüsçüler kız yurdundaki kızları taciz ediyormuş. Minibisçü abimiz de klasikleşmiş bizim de anamız bacımız var modundayken arkadaki eleman kendini tutamayıp asdfghjh diyip gidiyor...

  • JET TV tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacize Uğrayan Kadınlar, Polisten Yardım İsteyince Dayak Yediler! 03:45

Tacize Uğrayan Kadınlar, Polisten Yardım İsteyince Dayak Yediler!

İzmir'de gerçekleşen olayda, motorlu bir kişi tarafından taciz edilen kadınlar, polislerden yardım istediklerinde Size bu kılıkla az bile yapmışlar, halinize bakın cevabını almışlar. Genç kadınlar çıkan tartışmanın ard..

  • JET TV tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacizcisini Tokat Manyağı Yapan Kız 00:21

Tacizcisini Tokat Manyağı Yapan Kız

Kendisini okul yolunda taciz eden bir erkeği polise şikayet edip gözaltına aldıran ve sonra karakolda evire çevire döven kadın..

  • JET TV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Köln yeni yıla hazırlanıyor 02:34

Köln yeni yıla hazırlanıyor

Köln'de geçen yıl Ana Tren İstasyonu etrafındaki yeni yıl kutlamaları sırasında çok sayıda cinsel taciz vakası yaşanmıştı. Bu yıl benzer olayların meydana gelmemesi için Köln polisi ve yönetimi geniş güvenlik önlemleri a..

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi 01:17

Paris'te Polis Şiddetine Karşı Protesto Eylemi

Fransa'nın başkenti Paris'te polis şiddetine karşı protesto eylemi düzenlendi. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı. Barışçıl başlayan gösteride yüzü maskeli bir grup eylemci polisle çatıştı. Güvenlik güçleri kalabalığı kontro..

Önüne Geleni Elleyen Japon 01:33

Önüne Geleni Elleyen Japon

Japonya da yolda yürüyen bir adam önüne gelen kadınları gözüne kestirip taciz ediyor. Arkasında ise bir adam video çekerek olaya katılıyor. Japonya da bu gibi durumlarda kadınların hiç tepki vermemesi garip gelebilir fak..

  • JET TV tarafından
  • 280 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mide bulandıran olay! 01:29

Mide bulandıran olay!

BURSA TACİZ İDDİASIYLA ÇALKALANDI, 10 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNU TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ADAM VATANDAŞLAR TARAFINDAN YAKALANDI... SONRASINDA YAŞANANLAR VATANDAŞ KAMERASINDA KAYITTAYDI...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Sleepy Hollow 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 6 Ocak Ichabod Crane, kendini bulunduğu mevkinin düzenini sağlamaya atayan, esrarengiz bir adamdır. Bir gün yaşanan kanlı cinayet vakaları silsilesini çözmek..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kiralık Aşk Setinde Yasak Aşk ' İddiasına Yanıt! 03:24

Kiralık Aşk Setinde Yasak Aşk ' İddiasına Yanıt!

Sevilerek takip edilmesine rağmen ani bir kararla final kararı alan Kiralık Aşk dizisinin bu kararın alınmasında yasak aşk iddialarının etkili olduğu dedikodusu konuşuluyor.Peki yakışıklı oyuncu bu konuşulanlarla ilgili ..

  • ANKA tarafından
  • 1.229 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Firari Kurbanlıklar 01:37

Firari Kurbanlıklar

Bir kurban bayramı daha yaklaşıyor geçtiğimiz kurban dönemlerinden derleğidiğimiz ilginç ve komik kurbanlık vakaları aslında çoğunda suç bizde, kurbanlıkta olsa onlara şevkat ve merhametle davranmayı unutuyoruz sonrada h..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangi Çocuklarda Besin Alerjisi Görülme Riski Daha Yüksektir 01:26

Hangi Çocuklarda Besin Alerjisi Görülme Riski Daha Yüksektir

Çocuklarda besin alerjisini belirleyen faktörlerin başında genetik geliyor. Ailesinde alerji vakaları olan çocuklar risk altında. Ayrıca hamilelik döneminde anne adayının beslenme tarzı da alerjiyi tetikleyebiliyor. Emzi..

  • NABIZ tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açıklanamayan Kısırlık Nedir 01:51

Açıklanamayan Kısırlık Nedir

Bazı kısırlık vakalarında tanı koymak mümkün olmaz. Bu tüm kısırlık vakaları içinde yüzde 15'lik bir orandır...

  • NABIZ tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Bu Kafayla Salgını Yenmek Biraz Zor 01:56

Bu Kafayla Salgını Yenmek Biraz Zor

Türkiye'de korona vakaları yeniden artmaya başladı, alarm zilleri çalıyor. Ancak bazıları hala tehlikenin farkında değil. Tıpkı Bu kafayla salgını yenmek zor dedirten haberimizdeki vatandaş gibi.....

İstanbul'da Mesai Saatleri Değişiyor Mu- 02:23

İstanbul'da Mesai Saatleri Değişiyor Mu-

Ülke genelinde koronavirüsü vakaları hızla artmaya başladı. Bilim kurulu üyeleri ve uzman doktorlar virüsün hız kazanmasıyla ilgili çarpıcı uyarılarda bulundu. İstanbul'da mesai saatlerinin değişmesi de gündemde…..

Vaka Artışlarının İki Önemli Sebebi 02:02

Vaka Artışlarının İki Önemli Sebebi

Son zamanlarda koronavirüs vakaları oldukça arttı. Uzmanlar, virüsün yayılmasının en önemli iki nedeninin gençlerdeki 'Ben ayakta atlatırım’ algısı ve 'Virüsü geçirdim' diyerek maske ve mesafe kurallarına uyulmaması oldu..

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor 07:19

Kovid-19’dan Ölen Vatandaşların Defni Böyle Yapılıyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin cenaze işlemleri, koruyucu tedbirler kapsamında önceden ilaçlama yapılarak hazırlanan ve sadece Covit-19 cenazelerinin defnedildiği alanda İslami ..

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor 02:15

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor

Koronavirüs vakaları hızla tırmanışa geçti. Hal böyle olunca da kısıtlamalar peş peşe geldi. Alınan tedbirlere rağmen virüsün yayılma hızı düşmezse daha ağır kısıtlamalar gelecek. İşte detaylar.....

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkladı! İşte Detaylar 02:09

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkl

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkladı! İşte Detaylar, İstanbul ve Ankara'da Koronavirüs Vakaları Arttı! İşte Detaylar..

Uzaktan Eğitime Geri Mi Dönülecek 01:09

Uzaktan Eğitime Geri Mi Dönülecek

Türkiye’de korona vakaları ve ölümler yükselirken, gözler okullara çevrildi. Birçok ilde yeniden uzaktan eğitim kararı alındı. Peki İstanbul’da da yeniden EBA’ya geçilecek mi. İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı bekleniyor...