#Tahinli kuru baklava cevizli Çıtır rulo

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi 01:51

Fırında Çıtır Tavuk Tarifi

malzemeler; 1 kilo kanat veya parça tavuk Sosu için : 1 kutu krema 1 tatlı kaşığı dolusu köri 1 tatlı kaşığı dolusu tatlı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı dolusu karabiber 1 çay kaşığı dolusu tuz (baharatları arttırıp, e..

Çıtır Tavuk Yapılışı 04:48

Çıtır Tavuk Yapılışı

Çıtır Tavuk Malzemeleri: 4 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 tane tavuk göğsü 1 tane limon 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 8-9 yaprak nane Tuz 2 diş sarımsak Biraz paprika 1 su bardağı ekmek kırıntısı..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

İzmi̇rli̇ Ömer - Çitir Yani̇ 03:34

İzmi̇rli̇ Ömer - Çitir Yani̇

İzmi̇rli̇ Ömer - Çitir Yani̇ ( Saçlar Sari Gözler Mavi̇ ) dinle..

En Kolay Şerbetli Tatlı Fıstıklı Kadayıflı  Sarma  Tatlısı Baklavalık Yufka ile Çıtır Kadayıf Sarma 05:25

En Kolay Şerbetli Tatlı Fıstıklı Kadayıflı Sarma Tatlısı Baklavalık

En Kolay Şerbetli Tatlı Fıstıklı Kadayıflı Sarma Tatlısı Baklavalık Yufka ile Çıtır Kadayıf Sarma..

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği) 07:57

Hazır Yufkadan 5 Pratik Börek Tarifi (Çıtır Börek, Buzluk, Tava Böreği

Çıtır Efsane Börek, zarf böreği, tek yufka ile börek gibi en sevilen ve izlenen yufka ile yapılan börek tariflerimi sizinle bu bölümde paylaştım. Mutlaka deneyin...

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları 02:08

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları

Malzemeler 1 parça fileto tavuk göğsü (350 gram kullandım) 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 diş sarımsak Yarım su bardağından az eksik süt 3 yemek kaşığı kurutulmuş ekmek kırığı 5-6 dal maydanoz (isteğe bağlı) 1 çay bardağı i..

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi 08:02

Çıtır Buzluk Böreği Tarifi

Çıtır Buzluk Böreği İçin Malzemeler: 3 adet yufka 1 su bardağı sıvıyağ (ben zeytinyağı ile karışık ekledim) 2 yemek kaşığı sirke 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta herhangi bir börek içi (peynir maydanoz karışımı ..

Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

 Nişastalı Çıtır Börek Tarifi 09:34

Nişastalı Çıtır Börek Tarifi

Bu tarif çok ama çok nefis oluyor,mutlaka deneyin arkadaşlar. Beğenilerinizi bekliyorum :) Hemen tarifi yazıyorum. Nişastalı Unlu Çıtır Börek ( El açması tadında ) Malzemeler; 6 yufka 1 kg kıyma 3 adet yemeklik doğra..

Çıtır Tavuk Burger Tarifi 06:38

Çıtır Tavuk Burger Tarifi

Malzemeleri 2 adet Tavuk Göğsü Hamburger Ekmeği Domates Yedikule Marulu 2 adet Yumurta 1 su bardağı Ekmek Kırıntısı 1 su bardağı Un 2 yemek kaşığı Ketçap 1 yemek kaşığı Mayonez Sriracha Sos Tuz Karabiber..

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır 05:38

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır

1 adet büyük Soğan 1 adet Yumurta 1/2 bardak + 3 yemek kaşığı Un 1/2 bardak Süt 1/2 Limon Suyu Bir kaç damla Acısso 1 çay kaşığı Karbonat 1 çay kaşığı Pul Biber Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek 13:34

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek

• 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 su bardağı un • ½ paket kabartma tozu • 1/3 su bardağı su • 1 çorba kaşığı yoğurt • 1,5 çay kaşığı tuz • Hamuru açmak için; • 2 avuç un İçi için; • 200 gr kıyma • 1,5 adet soğanın suyu • 1/..

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

Kahvaltılık Çıtır Patates Tost Tarifi 04:47

Kahvaltılık Çıtır Patates Tost Tarifi

Yapılışı kolay ve oldukça lezzetli bir tarif. Tatil kahvaltıları için şahane bir alternatif...

 Ben 10 - Dahinin Çıtır Tavukları 04:16

Ben 10 - Dahinin Çıtır Tavukları

Ben ve Max bir tartışmaya girdikleri sırada Ben, Max'in itirazına rağmen stres atmak için Ateştopu'na dönüşür ancak Dr. Animo onu görür ve ardından Max'i bir tavuğa dönüştürür...

  • ÇocukTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Experıment Araba ile Coca Cola'ya Göre Çıtır Yumuşak Nesneleri Kırma 01:55

Experıment Araba ile Coca Cola'ya Göre Çıtır Yumuşak Nesneleri Kırma

Tekerleğin gücüyle eşyaları ezme testi...

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Çıtır Lokma Tatlısı Tarifi 03:52

Çıtır Lokma Tatlısı Tarifi

Çıtır Lokma Tatlısı Tarifi..

Çıtır Hasarlı Tofaş 00:15

Çıtır Hasarlı Tofaş

Sanayide kazalı Tofaş ile gezintiye çıkan ustalar komik bir video çekmeyi ihmal etmemiş. Ustaların eğlenceli anlarını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 289 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..