#Tahir haktan werk müzik dinle

Yavuklum Hapishaneye Yün Getirmiş 00:53

Yavuklum Hapishaneye Yün Getirmiş

Kemal Tahir'in aynı adlı romanından uyarlanan 1989 yapımı Karılar Koğuşu'nda başrolleri Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit paylaşıyor. Serra Yılmaz da Şaziye karakteriyle 1989 yapımı bu filmde yer buluyor...

Zirveye Ulaşanlar 121.Bölüm 54:39

Zirveye Ulaşanlar 121.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 121. bölümünde; Aykut Fırat, Ayfer Atay, Selami Değirmenci ve Tahir Sert konuk olarak yer almaktadır...

Sen Anlat Karadeniz Nasıl Çekiliyor İşte Dizinin Setinden Çok Özel Görüntüler 01:47

Sen Anlat Karadeniz Nasıl Çekiliyor İşte Dizinin Setinden Çok Özel Gör

Sen Anlat Karadeniz Nasıl Çekiliyor! İşte Dizinin Setinden Çok Özel Görüntüler! ULAŞ TUNA ASTEPE, İREM HELVCIOĞLU,MEHMET ALİ NUROĞLU, SİNAN TUZCU, Nefes, Tahir..

  • BETA tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçe Veya Dışa Doğru Basıyorsanız 06:25

İçe Veya Dışa Doğru Basıyorsanız

Ortopedi-Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Tahir Öğüt : Ayaklarımızda 26 kemik 33 eklem var...

  • NABIZ tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nazım Hikmet Şarkıları 1:00:53

Nazım Hikmet Şarkıları

Bu Klip; Nazım Hikmet'in şiirlerden bestelenen ve çeşitli sanatçılar tarafından yorumlanan şarkılardan oluşmaktadır. 00:07 1- Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanı 04:50 2- Onur Akın - Seviyorum Seni 08:51 3- Volkan Konak ..

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017) 00:58

Yaşamak Güzel Şey - Fragman (14 Nisan 2017)

Yılın en duygusal komedisi Yaşamak Güzel ŞeY filminin ilk teaser fragmanı... KONU: Sıradan bir adam acı gerçekleri öğrenince, sıra dışı bir kahramana dönüşür. Hayatı sorgulayıp yaşamın gerçek güzelliklerini keşfetmeye ba..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'nun Sevgilisine Bakın 03:28

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu'nun Sevgilisine Bakın

ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile yıldızı parlayan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun sevgilisi ile olan aşk dolu fotoğrafları, sosyal medya da binlerce yorum ve b..

  • BETA tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Yönetmenden Kötü Haber 02:41

Ünlü Yönetmenden Kötü Haber

Bir dönemin efsane dizileri' Kaygısızlar', 'Unutabilsem' ve 'Aynalı Tahir'in yönetmeni Cankat Ergin hayatını kaybetti. Haberi oyuncu Hamdi Alkan, Twitter'dan duyurdu..

  • BETA tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba 02:49

VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 -  ft Arda Baba 02:49

Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay VOL 2 - ft Arda Baba

7/A Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursun ama leyla bulamazsın Bu zaman aşık olmak zor gönül Sen bu düş..

  • ARDA VDF tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali) 2:28:54

Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm (Sezon Finali)

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sol Yanım - Tanıtım 01:11

Sol Yanım - Tanıtım

Sol Yanım'a Abone Olmak İçin → http://bit.ly/sy-dd-subnn‘Sol Yanım’ seyirciyi genç yaşta kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş ve annesinin bakımını üstlenmiş Serra ile varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim’le t..

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı 00:47

Evlat Kokusu 8. Bölüm Fragmanı

Dünyanın en cesur sevgisinin ve en acıtıcı özleminin adını koyan ‘Evlat Kokusu’ her Çarşamba 20.00'de Kanal D’de. EVLAT KOKUSU | YENİ BÖLÜM | 3 Mayıs Çarşamba | 20.00 | KANAL D KÜNYE YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE YAP..

Erbakan Ve Erdoğan'ın 100 Yıllık Büyük Oyunu 21:58

Erbakan Ve Erdoğan'ın 100 Yıllık Büyük Oyunu

Erbakan Ve Erdoğan'ın 100 Yıllık Büyük Oyunu Selami Haktan : Erbakan Ve Erdoğan'ın 100 Yıllık Büyük Oyunu..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

O Ses Türkiye-Yarışmacının Unutamadığı Murat Boz Anısı! 01:25

O Ses Türkiye-Yarışmacının Unutamadığı Murat Boz Anısı!

O Ses Türkiye yarışmacısı Haktan Demirtaş, Murat Boz'la ilgili bir anısını paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler 11:28

KOLPAÇİNO - Ganyotçu Komik Sahneler

9 Kas 2019 tarihinde yayınlandı Filmin Konusu: Bir aksiyon-komedi filmi olan Kolpaçino, birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenleri anlatıyor. Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, temposu ve kurgusuyla şaşırtıc..

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..