#Takma

Cansu Yegin Özel Gün Makyajı 11:51

Cansu Yegin Özel Gün Makyajı

Kullandıklarım: Ten Makyajı: Maybelline Baby Skin Gözenek Küçültücü Baz Make Up Forever Step 1 Yeşil Baz Maybelline Fit Me Fondöten (115) Maybelline Fit Me Kapatıcı Nars Light Reflecting Pudra Anastasia Beverly Hills Kon..

Kraliyet Ailesinde Büyük Sırrı Ifşa Oldu İnternette Gizli 02:48

Kraliyet Ailesinde Büyük Sırrı Ifşa Oldu İnternette Gizli

Kurallar gereği İngiliz kraliyet ailesi üyelerinin sosyal medya hesabı kullanması yasak. Ama iddialara göre bazı üyeler takma isimlerle internetteki bazı sosyal medya sitelerine üye oldu. Kim olduklarını açık etmede..

  • BETA tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber 07:22

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber

Pucca takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mah..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maske Takmamak İçin Bahane Çok 01:51

Maske Takmamak İçin Bahane Çok

İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi. Kurala uymayanlar bakın hangi bahanelere sarıldı.....

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler 03:21

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler

Maske takma zorunluluğu ve tüm uyarılara rağmen Taksim ve çevresinde yüzlerce kişi yasağı hiçe saydı. Maske takmayan ve sosyal mesafeyi dikkate almayan çok sayıda kişinin yanı sıra nostaljik tramvaya da maskesiz binen ki..

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar & Islak Görünümlü Saç 16:28

Cansu Yegin Instagram Makyajları EyelinerTakma Kirpik Nude Dudaklar &

* KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!:)* * BİLGİLER AŞAĞIDA* *Makyajda Kullandıklarım; - Maybelline Baby Skin Baz - Make Up Forever Step 1 Correcting Primer - Garnier BB Cream Kapatıcı - Kryolan Supracolor Kapatıcı - Revl..

Selma Çiçekdal Mezuniyet Makyajı 12:07

Selma Çiçekdal Mezuniyet Makyajı

KOZMETİK BENEFIT POREFESSIONAL MAKYAJ BAZI JANE IREDALE SMOOTH AFFAIR MAKYAJ BAZI MAYBELLINE KONTÜR STİĞİ /MEDIUM PASTEL SUNLIGHT LİKİT HİGHLİGHTER BENEFIT HIGH BROW GLOW KAŞ KEMİĞİ AYDINLATICI KALEM NYX LINGERIE LID 08..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Canlı Yayında Dişi Düşen Spiker 01:01

Canlı Yayında Dişi Düşen Spiker

Ukrayna’da bir televizyon kanalında haber sunan Mariçka Padolko, görevi başındayken takma dişinin azizliğine uğrayarak talihsiz bir iş kazası yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 138 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Açık alanda maske takmayan vatandaştan şaşırtan savunma- “Bende kalp var sıkıntı veriyor” 05:47

Açık alanda maske takmayan vatandaştan şaşırtan savunma- “Bende kalp v

Koronavirüsle mücadele kapsamında İstanbul’da açık alanlarda maske takma zorunluluğu geldi. Pendik’te maske takmayan bir vatandaşın, “Bende kalp var sıkıntı veriyor” savunması dikkat çekti...

İkinci kez maske kuralını ihlal eden kadından polise pişkin sözler 04:18

İkinci kez maske kuralını ihlal eden kadından polise pişkin sözler

Çorum’da açık alanlarda getirilen maske takma mecburiyetine uymayan bir kadın, ceza yememek için dakikalarca polis ekiplerine direndi. Polis ekiplerine zorluk çıkaran kadının ikinci kez maskesiz sokağa çıktığı anlaşılmas..

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Teyze - İzlesene.com 00:20

Kaş Yaparken Göz Çıkaran Teyze - İzlesene.com

Gelin alam merasiminde gelin ağlayınca bir teyze dayanamamış ve gelinin gözyaşlarını silmek istemiş. Ancak teyze gelinin takma kirpiklerini çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 206 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Berlin'de ilk kez sokakta maske zorunluluğu geldi 02:29

Berlin'de ilk kez sokakta maske zorunluluğu geldi

Almanya’nın başkenti Berlin’de ilk kez sokakta maske takma zorunluluğu getirildi...

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video) 04:07

Ceylan - Bir Sivaslı Uğruna (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kızlar gelse dizilseler sürüylen sürüyle Dönüp bakmam işim olmaz biriylen kardaş (çünkü) Yanıyom bir Sivaslı uğruna Ölüyom ben yarimin yoluna Yaralı ah bu gönlüm yaralı Zaralı zaten yarim Zaralı Ondan ba..

Heyss - Jargon 02:26

Heyss - Jargon

Jargon şarkı sözleri ile Denedim denedim olmuyo diye bişey yok şansımı zorluyom Çevrem çok hepsi boş Ailem dışında inanan yok Çekilin önümden artık yapicak bu işi Kalmadı sabrım yok Tikadim kulakları bak olsada engel t..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsanlarına mı Geldi? 16:48

Dijital Kimlikle Büyük Gözaltı! | Ev Hayvanlarından Sonra Sıra Ev İnsa

Ev hayvanlarının çiplenmesinden sonra insanlara da dijital kimlik geliyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın o açıklaması ne anlama geliyor? Evcil hayvanların çiplenmesi gündemdeyken, insanlara da dijital kimlik g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce