#Takma diş takan köpek

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır

Köfteli Yoğurt Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kase yoğurt pide Köftesi için; 300 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta Maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber, kırmızı biber Sıvı yağ Üzeri için; Domates ve b..

Köfteli Bezelye Tarifi 01:36

Köfteli Bezelye Tarifi

Köfteli Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 200 gr kıyma 2 yemek kaşığı ince bulgur 1 diş rendelenmiş sarımsak 1’er çay kaşığı pul biber ve kekik İstenilen miktarda tuz Diğer malzemeler; 1 adet soğan 1 di..

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi 10:00

Daha Lezzetli Hızlı Ekonomik Islak Hamburger Tarifi

200 gr dana döş kıyma 1 diş sarımsak 1,5 çay kaşığı kimyon 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tereyeğı 4 tane hamburger ekmeği Sosu İçin, 4 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarımsak 1 paket domates p..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi 01:04

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi Avustralya açıklarında su altında çekim yapan belgeselci, köpek balığı saldırısına uğradı. Su altına indirilen kafesten çekim yapan şahıs, ‘büyük beyaz’ cinsi köpek balığının sal..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Dolgunun Düşmesi Durumunda Ne Napılmalı 01:03

Dolgunun Düşmesi Durumunda Ne Napılmalı

Diş dolgusunun düşmesi durumunda acilen diş hekimine gidilmesi gerekir. Dolgunun oluşturduğu boşluğun hızlı bir şekilde kapatılması büyük önem taşır. Dolgunun evde yapıştırılmaya çalışılması dişlere ve diş etlerine kalıc..

  • NABIZ tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme 01:29

AB'den Trump'a İran Çağrısı : Nükleer Anlaşmadan Çekilme

Avrupa Birliği 3 büyük ülkesi Almanya , Fransa ve İngiltere'nin dış işleri bakanları ile AB dış politika Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini Brüksel'de İran dış işleri bakanı Muhammed Cevad Zarif ile görüştü. Üç bakan v..

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi 02:42

Fırında Köfteli Patlıcan Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet patlıcan 4 adet patates 8 adet biber 2 adet domates 4 diş sarımsak Köfte için : 300 gram kıyma 1 adet soğan 1 diş sarımsak 3 dilim bayat ekmek içi Tuz, karabiber, kimyon Sosu için : 1 yemek kaşığı bib..

Düşen Porselen Krom Hekime Gidilmeden Yapıştırılabilir Mi 00:42

Düşen Porselen Krom Hekime Gidilmeden Yapıştırılabilir Mi

Düşen porselen kromun diş hekimine gidilmeden yapıştırılması dişlere ve diş etlerine önemli zararlar verebilir. Çünkü kullanılan yapıştırıcıların birçoğu zararlı kimyasal maddeler içerir. Düşen kaplamanın yıkanıp temizle..

  • NABIZ tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolgunun Düşmesi Nasıl Önlenir 00:45

Dolgunun Düşmesi Nasıl Önlenir

Aşırı sert ve kabuklu yiyecekleri dişle kırmaya çalışmak dolgunun düşmesine sebep olabilir. Diş sıkma, diş gıcırdatma gibi kronik problemler de diş dolgusunun zarar görmesine yol açar. Bu tip konularda dikkatli olunması ..

  • NABIZ tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifleri 07:43

Ballı Tavuk Kanat Salçalı Bulgur Pilavı Ve Yoğurt Soslu Kabak Tarifler

1 kilo kanat baharat olarakta 1 tatlı kaşığı toz biber,pul biber, kekik,tuz,yarım tatlı kaşığı karabiber, bir yemek kaşığıda bal. 2 diş sarmısak da içerisine doğrayalım güzelce karıştırın.not.2 yemek kasigi yogurt yada s..

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası Tarifi 08:48

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası

1 su bardagi bezelye ve havucu buharda 5 dk haslayin yada kaynar suda haslayin.Tencerinize 1 yemek kasigi tereyagi 2 yemek kasigi siviyag koyun tereyagi eridimi 1 bucuk su bardagi yikanmis pirinci katin.Ocagi orta derece..

Kuzu Kol  Bayram Yemekleri 07:49

Kuzu Kol Bayram Yemekleri

Malzeme Listesi: 1 kuzu kol Yarım litre kefir 1 avuç kuru kekik 12 diş sarımsak 2 büyük tutam karabiber 1 büyük tutam tuz yarım tutam pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Yarım litre kefirin içine, 1 avuç kuru kekik, 2 d..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Kozalak Mantısı Tarifi 04:09

Kozalak Mantısı Tarifi

MALZEMELER 3 tane yufka 200 kıyma 2 su bardağı yoğurt 1 kaşık salça 5.6 diş sarımsak 1 kahve fincanı sıvı yağ Bolca sıvı yağ (kızartmak için) YAPILIŞI :yufkaları videoda gördüğünüz gibi 72 parçaya bölüyoruz ve pi..

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce 04:49

Karadeniz’in Doğa ve Mimarisini Koruyan Mahalle- Yeşilce

Ordu'nun doğal güzellikleri arasında kırmızı çatıları ve beyaz dış cepheli evleriyle dikkatleri çeken Mesudiye ilçesindeki Yeşilce Mahallesi, görenleri hayran bırakıyor. Ordu'nun, büyükşehir belediyesi olmasıyla birlikte..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğu Karadeniz Oldu 04:00

Muğla ve Antalya'daki Yangınlar Nedeniyle Tatilcilerin Yeni Rotası Doğ

Muğla ve Antalya'daki yangınlar nedeniyle tatilcilerin yangın bölgesi yerine rotayı Doğu Karadeniz Bölgesi'ne çevirdiği ve son dönemde bu nedenle turistik tesislerde rezervasyonların yüzde 100'e yaklaştığı belirtildi. Mu..

Rusya'da Sokak Köpeği Buzlu Gölete Düştü. 01:16

Rusya'da Sokak Köpeği Buzlu Gölete Düştü.

Rusya'da sokak köpeği buzlu gölete düştü. Bir adam yardıma koştu. Korkan köpek elini ısırsa da onu göletten kurtardı...

  • KAR MEDYA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu! 02:12

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu!

Dünyada hala iyi insanların olması mutluluk verici! Sıcak katrana düşen köpek yol kenarında ölüme terk edildi. Ağlayan köpeğin sesini duyan bir yardımsever, vakit kaybetmeden Hindistan'ın hayvan yardım kurumuna haber ver..

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Yavru Annesiyle Oyun Oynuyor 01:00

Sevimli Yavru Annesiyle Oyun Oynuyor

Bu sevimli küçük köpek gerçekten eğleniyor, ama büyük olan rahatsız gibi görünüyor ama bir köpek yavrusu ve ona karşı harekete al her ikisini de aşk...

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi 00:46

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi

Bull teriyer ya da boğa teriyeri, 19. yy.da İngiltere'de üretilmiş bir teriyer ırkı. Buldog, beyaz İngiliz teriyeri (soyu tükenmiş), Dalmaçyalı, İspanyol pointeri, foxhound ve muhtemelen greyhound gibi pek çok ırkın karı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlk Kez Sevgi Gören Köpegin Tepkisi 01:54

İlk Kez Sevgi Gören Köpegin Tepkisi

bu zamana kadar sevgi görmemiş köpek videodaki bayandan sevgi görünce sesini degiştirip farklı tepkiler veriyor...

Şimdi  Animasyon Kısa Film 04:18

Şimdi Animasyon Kısa Film

50'den fazla ödül kazanan çok güzel bir animasyon film The Present ,sakın kaçırmayın. Oyun bağımlısı engelli çocuğa annesi küçük bir köpek hediye alıyor. Önce çocuk köpek yavrusunu görmezden geliyor, ancak köpek yavrusu ..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Yavru Köpeklerin En Tatlı Halleri 04:29

Yavru Köpeklerin En Tatlı Halleri

ırt sırta sarılıp uyuyan yavru köpekler. Hıçkırık tutmuş yavru köpek. Lavaboda yıkanan yavru köpek. Hapşıran yavru köpek...

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce