#Takma diş takan köpek

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Kanamalarda İlk Yardım Nasıl Yapılmalı 02:05

Kanamalarda İlk Yardım Nasıl Yapılmalı

Dış kanamalarda ilk müdahale temiz bir bezle yapılabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW Vs BMW  BMW X3 Vs X3 2nd Vs 3rd Deneration 03:37

BMW Vs BMW BMW X3 Vs X3 2nd Vs 3rd Deneration

BMW X3'ün gelişimine bir göz atın. Bu videoda X3, 2. nesil (F25) ile 3. nesil (G01) karşılaştırıyoruz. Ayrıntıları yan yana görebilirsiniz: dış tasarım, iç tasarım ve işlevsellik. En sevdiğiniz nesli hangisi..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi 04:40

Teriyaki Soslu Tavuklu Noodle Tarifi

Malzemeler: 5 dilim Noodle Tavuk Kalça 1 yemek kaşığı Nişasta 1/3 bardak Soya Sos 1/4 bardak Esmer Şeker 3 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Zencefil Zeytinyağı Susam yağı Taze Soğan..

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi 05:57

Tikka Masala Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk 8 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Taze Zencefil 1 bardak Yoğurt 1 adet Soğan 2 yemek kaşığı Tereyağı 4 adet Limon 3 adet Domates Kimyon Paprika Kişniş Zerdeçal 1/2 bardak Krema..

Indila - Ego - Paroles 04:15

Indila - Ego - Paroles

[Couplet 1] Plus j'avance et plus je sais Que t'es là, toi mon ego Faut que je m'en aille Je sais que je déraille Aujourd'hui je t'écris Je brûle tout ce que tu me dis, maudit Vomis tout ce qui brille La guerre s'en suit..

Indila - Ego 04:15

Indila - Ego

INDILA LYRICS Ego We are the war We are the war We are the war We are the war Plus j'avance et plus je sais Que t'es là, toi mon ego Faut que je m'en aile Je sens que je déraille Aujourd'hui je t'écris Je brûle tout ..

Indila Ego 03:05

Indila Ego

We are the war We are the war We are the war We are the war Plus j'avance et plus je sais Que t'es là, toi mon ego Faut que je m'en aille Je sais que je déraille Aujourd'hui je t'écris Je brûle tout ce que tu me dis, ma..

Patates Salatası Tarifi 04:00

Patates Salatası Tarifi

Patates Salatası Malzemeleri: 4 adet Haşlanmış Patates 2 adet Salatalık 2 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 2 yemek kaşığı Mayonez 4 diş Sarımsak Tuz Kırmızı Biber..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Kuzu Tandır Nasıl Yapılır 03:38

Kuzu Tandır Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 kilo kemikli kuzu kol 6-7 adet arpacık soğan 3 dal biberiye 5 diş sarımsak Zeytinyağı Tereyağı Su..

Erikli Kuzu İncik Tarifi 03:06

Erikli Kuzu İncik Tarifi

alzemeler: 4 adet Kuzu incik 7 adet Arpacık soğan 12 adet Kuru Erik 1 dal Biberiye 1 Çubuk Tarçın 4 diş Sarımsak 1 dilim Elma..

Jalapeno Turşusu Nasıl Kurulur 01:27

Jalapeno Turşusu Nasıl Kurulur

Malzemeler 1 kg jalapeno Meksika biberi 1 avuç nohut 3-4 diş sarımsak 2-3 dilim doğranmış limon Üzeri için; 1’er tatlı kaşığı toz şeker ve tuz 1’er çay bardağı üzüm sirkesi dökelim. Üzerleri dolana kadar sıcak su..

Patlıcan Dolması Nasıl Yapılır 05:43

Patlıcan Dolması Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kuru Patlıcan 300 gram Kıyma 1 kahve Pirin. 1 adet Domates 2 diş Sarımsak 1 adet Soğan 1 yemek kaşığı Biber Salçası 3 yemek kaşığı Zeytinyağı..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Labirent Alev Deneyleri Film İzle 2:11:42

Labirent Alev Deneyleri Film İzle

2014 tarihli roman uyarlaması bilimkurgu aksiyonu Labirent: Ölümcül Kaçış'ın devamı olan filmde, kapana kısıldıkları Labirent deneyinden kurtulmayı başaran gençleri bu sefer dış dünyada hiç de ummadıkları tehlikeler bekl..

  • Tv Series tarafından
  • 40.728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan Pidesinden Mantı Nasıl Yapılır 06:24

Ramazan Pidesinden Mantı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gr Kıyma 1 adet Soğan 3 adet Domates 2 diş Sarımsak 1 yemek kaşığı Tereyağı 1 tatlı kaşığı Domates salça Tuz Karabiber Kırmızıbiber Kekik 1 adet Ramazan Pidesi 1 su bardağı Domates Suyu Yoğurt..

10 dakikada Tahin Soslu Kuzu Pirzola 04:21

10 dakikada Tahin Soslu Kuzu Pirzola

500 gram Kuzu Pirzola 1 yemek kaşığı Tahin 1 tatlı kaşığı Bal 2 diş Sarımsak Kırmızı biber Kimyon Toz Kişniş 1 tatlı kaşığı Limon Suyu Tuz, Karabiber..

Domatesli Kuzu Pirzola Tarifi 03:00

Domatesli Kuzu Pirzola Tarifi

700 gram Kuzu Pirzola 8 diş Sarımsak 5 adet Arpacık Soğan 3 yemek kaşığı Tereyağı 2 büyük Domates Taze Kekik Tuz Karabiber Sıvıyağ..

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır 01:56

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yufka İç malzemesi için; 350 gr kıyma 2 adet domates 2 adet soğan 4 adet yeşil biber Yarım demet maydanoz 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı sıvı yağı Tuz, isot, pulbiber, ..

Zeytinyağlı Taze Fasulye Nasıl Yapılır 03:46

Zeytinyağlı Taze Fasulye Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Çalı Fasulye 7 arpacık Soğan 1/2 çay bardak Zeytinyağı 10 diş Sarımsak 1 tatlı kaşığı Şeker 1 tatlı kaşığı Tuz 1/4 bardak Su..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç 05:42

Evim Lokanta - Pita Ekmekli Sandviç

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 26. Bölüm'de Pita Ekmekli Sandviç tarifi verdi! Pita Ekmekli Sandviç MALZEMELER Pita Ekmeği: 5 Su Bardağı Un 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 2 Çay Kaşığı Tuz Yarım Paket Kuru Maya 2 Bardakt..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce