#Takma diş takan köpek

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Azeri Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin  07:42

Azeri Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin

Azeri Türkü - Ne Galdi Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin Azerbaycan-Âşık Ali-Plâktan Yazıldı Yığdın Bu Dünyanın Malın Dövletin Ellini Aşırdın Yüze Ne Galdı Ayak Getti El Getirdi Diş Yedi Bahmahtan Savayi Göz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Hollanda'dan Gelen Bazı Yolcuların Valizlerine Köpekli Arama 01:02

Hollanda'dan Gelen Bazı Yolcuların Valizlerine Köpekli Arama

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nde yapılan uygulama kapsamında, tarifeli uçakla Türkiye'ye gelen bazı Hollandalı yolcuların valizleri, narkotik köpeğiyle arandı...

Fırında Sebzeli Tavuk Tarifi 04:31

Fırında Sebzeli Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 adet Havuç 4 adet Arpacık soğan 5 adet Kuşkonmaz 3 diş Sarımsak 8 adet Tavuk Baget 2 adet Patates 1/2 Bardak Sızma Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Sirke Tuz Karabiber Kekik..

Kremalı Tavuklu Mantarlı Çorba Tarifi 04:30

Kremalı Tavuklu Mantarlı Çorba Tarifi

Tavuklu Kremalı Mantar Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 400 gr. mantar 1 tane haşlanmış tavuk göğsü suyunu da çorbaya ekliyoruz. 1 diş sarımsak 1 paket krema Tuz karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un..

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Misket Köfteli Karnıyarık Tarifi 06:39

Misket Köfteli Karnıyarık Tarifi

Köftesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 3 dis sarimsak 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Baharat olarak tuz karabiber pulbiber kimyon Isterseniz maydonozda dograyin...

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi 01:14

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi

Yoğurtlu Sebze Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2-3 diş sarımsak 4 adet közlenmiş kırmızı biber 2 yemek kaşığı zeytinyağı 2 adet havuç 2 adet kabak Yeteri kadar tuz 1 çay bardağı konserve mısır 8 adet kornişon salatalık t..

Spiral Kullananlar Nelere Dikkat Etmeli 01:29

Spiral Kullananlar Nelere Dikkat Etmeli

Spiral takılırken kişide herhangi bir vajinal enfeksiyon olmaması gerekir. Spiral taktıran kişinin dış kısımdaki iple spirali sık aralıklarla kontrol edip rahim içinde olduğundan emin olması gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Kabak Tarifi 03:51

Kıymalı Kabak Tarifi

Malzemeler: 4 adet kabak 300 gram kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağ 3 diş sarımsak 4 adet domates 1 yemek kaşığı salça Tuz Taze Kekik Kırmızı Biber..

Pad Thai Nasıl Yapılır 06:26

Pad Thai Nasıl Yapılır

Malzemeler: 200 gram Rice Noodle 6 adet orta boy Karides 50 gram Soya Filizi 20 gram Yer Fıstığı 2 diş Sarımsak 1 Yumurta tuz Karabiber 2 dal Taze Soğan Tuz / Karabiber 1 tatlı kaşığı Esmer Şeker 5ml Balık Sos 30 ml Soya..

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor 00:43

Kore ve Avustralya Arasında Tansiyon Yükseliyor

Kuzey Kore Parlamentosu Başkan yardımcısı Ahn Dong Chung ABD tehdidi nedeniyle ülkesinin silah geliştirmesinin gerekli olduğunu söylemişti.Şimdiyse ABD'ye verdiği destekten dolayı Avustralya ve Kore arasında gerginlikler..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi 05:52

Patlican Şehzade Kebabı Tarifi

Gerekli malzemeler: 1 kilo dana eti 2 adet patlican 2 adet sogan 2 dis sarimsak 2-3 adet sivribiber 2 adet domates tuz, karabiber.kekik,pulbiberi 1 yemek kasigi biber salcasi..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün. 01:32

BMW Konsept 8 Serisi Yeni Bir Döneme Dönün.

Bu olacakların bir habercisi. BMW Concept 8 Serisi, BMW'nin önümüzdeki yıl 2018'de benzer bir şekilde piyasaya sürülecek bir modelin bir önizlemesidir. BMW 8 Serisi Coupé, şirketin lüks spor otomobillerinin başarılı gele..

  • BETA tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds  PlayThrough Survivor  PS4 12:40

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds PlayThrough Survivor PS4

Guerrilla Principal Quest Designer Tim Stobo and Quest Designer Blake Rebouche demonstrate one of the quests from the expansion called The Survivor. Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds takes place in the Cut, an icy wast..

  • BETA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi 02:11

İlk BMW X2 Resmi Başlatma Filmi

İlk BMW X2. Kusursuz tasarım. Sportif. Kentsel genler. İlk BMW X2 modelinin cesur, uzlaşmaz yapısı ilk bakışta belirgindir. Bu araç, herhangi bir ortamda kalabalıktan sıyrılıyor. Büyük kardeşleri olan BMW X4 ve X6'nın ya..

  • BETA tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Artikülasyon Bozukluğu Nedir 00:53

Artikülasyon Bozukluğu Nedir

Artikülasyon, konuşmada yer alan organların düzenli ve birbirinin ardı sıra yaptığı hareketlerle seslerin üretilmesine denir. Artikülatör organlar dil, diş, dudaklar, damak ve küçük dildir. Artikülasyon bozukluğu, bu ses..

  • NABIZ tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinop Köftesi Nasıl Yapılır 05:25

Sinop Köftesi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gram Kıyma Tuz Karabiber 1/4 bardak Un Sıvıyağ 3 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 1 yemek kaşığı Tereyağ 1 çay kaşığı Kırmızı biber 1 adet Yumurta 3 diş Sarımsak Maydanoz..

Fırında Muhteşem Tavuk Tarifi Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir 05:42

Fırında Muhteşem Tavuk Tarifi Bütün Tavuk Nasıl Pişirilir

Fırında Muhteşem Tavuk için Malzemeler: 1 adet Bütün Tavuk 2 yemek kaşığı Tereyağı 2 adet Soğan 1 Limon 4 dal Taze Kekik 4 diş Sarımsak 1 bardak Tavuk Suyu..

Ispanaklı Pestolu Makarna Tarifi 05:01

Ispanaklı Pestolu Makarna Tarifi

Malzemeler: Barilla Integrale Tam Buğday Farfalle 300 gram Ispanak 1 bardak Rende Parmesan 1/2 bardak Ceviz 2 diş sarımsak 1 limon kabuğu rendesi 1 limon suyu 1 bardak cherry domates zeytinyağı..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..