#Takma diş takan köpek

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı 02:42

Malatya’da Kilise Temsilciliğine Saldırı

Hacı Abdi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Kurtuluş Kiliseleri Derneği Malatya Temsilciliğinin dış vitrin camına akşam saatlerinde taşlı saldırı düzenlendi. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda bir şahsı..

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi  Pratik Ve Lezzetli Bir Meze 01:05

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi Pratik Ve Lezzetli Bir Meze

Dereotlu Kabak Tarator Tarifi İçin Malzemeler 3-4 adet kabak 1 diş sarımsak 3-4 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sıvı yağ 3-4 dal dereotu Tuz..

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi 01:29

Közlenmiş Patlıcan Yemeği Tarifi

Fırında Kıymalı Köz Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler 3 yemek kaşığı sıvı yağ 250 g kıyma 1 adet soğan 1 adet kırmızı biber 3 adet yeşil biber 1 yemek kaşığı salça 2 diş sarımsak Tuz Karabiber Pulbiber 6 adet patlıc..

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi 04:57

Armutlu Balkabağı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3 dilim Balkabağı 1 adet Armut 2 litre Tavuk Suyu 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak Çok az Tarçın Kırmızıbiber Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı Zencefil..

Kek Kalıbında Tavuk Nasıl Pişirilir 02:07

Kek Kalıbında Tavuk Nasıl Pişirilir

Malzemeler 1 adet bütün tavuk 2 adet patates 2 adet havuç 15-20 adet arpacık soğan 6-7 diş sarımsak 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ tuz karabiber 1 adet limon..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Haydari  Yoğurtlu Meze Tarifi 05:30

Haydari Yoğurtlu Meze Tarifi

Haydari Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo süzme yoğurt Küçük bir parça beyaz peynir Bir tutam dereotu 1 Tatlı kaşığı kuru nane 1 Diş sarımsak 1 Yemek kaşığı tereyağı 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuzunu koymadan tadına bakin ..

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi 01:17

Közlenmiş Patlıcan Ezme Tarifi

Malzemeler 3-4 patlıcan 4-5 kapya biber 1-2 domates 1 kuru soğan 3-4 diş sarımsak 1 demet maydanoz ve fesleğen 1 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı nar ekşisi 4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Acı pul biber..

Fattuş Salatası Nasıl Yapılır 03:36

Fattuş Salatası Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 tatlı kaşığı Sumak 2 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Pekmez 4 diş Sarımsak 1 çay kaşığı Sirke 1 tatlı kaşığı Kuru Nane 1/2 bardak Zeytinyağı Tuz 1/2 su bardağı Çeri Domates 1/2 su bardağı Salatalık ..

Fırında Köfte Patates Dizme Yemeği Tarifi 01:47

Fırında Köfte Patates Dizme Yemeği Tarifi

alzemeler 600 g kıyma (ya da kendinize göre ayarlayın) 1 kase ufalanmış ekmek içi 1 yumurta 4-5 diş sarımsak 1 kuru soğan Bir demek maydanoz Tuz Karabiber Pul biber 2 yemek kaşığı domates salçası 3-4 adet patates..

HIV Kolay Bulaşır Mı 02:23

HIV Kolay Bulaşır Mı

HIV oldukça hassas ve dış ortamda fazla yaşayamayan bir virüstür. Bulaşması çok kolay değildir. Kan yoluyla ve cinsel ilişkiyle bulaşır...

  • NABIZ tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi 05:55

Baharatlı Kuzu Kuşbaşı Tarifi

Malzemeler: 750 gram Kuzu Eti 1 adet Soğan 1 yemek kaşığı Taze Zencefil 2 diş Sarımsak 2 adet Defne Yaprağı 2 adet Kakule 1 çubuk Tarçın 2 adet Karanfil 1 çay kaşığı Zerdeçal 1 çay kaşığı Kişniş 1 çay kaşığı Garam Masal..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Fırında Nefis Mısır Tarifi 04:15

Fırında Nefis Mısır Tarifi

Fırında Nefis Mısır için Malzemeler: 700 gram Konserve Mısır 1 paket Krem Peynir 2 diş sarımsak 1 adet meksika biberi 1 yeme kaşığı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Mozzarella Peyniri 2 yemek kaşığı Parmesan Peyniri 2 yemek ka..

Efsane Karate Nakavtı 00:13

Efsane Karate Nakavtı

Karate maçları çok sık karşımıza çıkan şeyler değildir. O yüzden bu tarz teknikleri pek fazla görmeyiz. Bu sporcu ayağının dış kısmıyla rakibini şaşırtarak yarım saniyede yerle bir ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürekli Öfkelenen Kişiler Bu Durumu Önlemek İçin Ne Yapmalı 02:27

Sürekli Öfkelenen Kişiler Bu Durumu Önlemek İçin Ne Yapmalı

Sürekli öfkelenen kişilerin, öncelikle bu öfkenin kaynağını anlamaya çalışmaları gerekir. Öfke içsel sebeplerle veya dış dünyayla ilgili olabilir. Kişinin duygularını iyi tanıması ve bu duyguları mümkün olduğunca kelimey..

  • NABIZ tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır 03:58

Beyaz Lahana Salatası Nasıl Yapılır

Beyaz Lahana Salatası Tarifi ve Malzemeler : (Coleslaw Salatası) Yarım beyaz lahana 2 Tane havuç İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 5 Yemek kaşığı süzme yoğurt 2 Yemek kaşığı mayonez 2 Yemek kaşığı üzüm sirkesi Tuz 1 Tatlı kaş..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Tavuk Pirzola Tarifi 03:27

Tavuk Pirzola Tarifi

Malzemeler. 2 adet Kırmızı Soğan 4 adet Domates 1 adet Kırmızı Biber 1 adet Sarı Biber 750 gram Tavuk Pirzola 4 diş Sarımsak Taze Kekik Paprika Zeytinyağı Balzamik Sirke Adımlar: 1- Sebzeleri fırın tepsisine alın. ..

Acılı Ezme Tarifi 04:56

Acılı Ezme Tarifi

Malzemeler 4 Tane domates 1 Tane kırmızı biber 2-3 Tane yeşil biber 1 Tane kuru soğan 2 Diş sarımsak Bir tutam maydanoz Bir tane küçük salatalık Yarim yemek kaşığı acı biber salçası (isterseniz domates salçası da koyun)..

Ağız Kuruluğu Nasıl Tedavi Edilir 00:51

Ağız Kuruluğu Nasıl Tedavi Edilir

Ağız kuruluğunun sebebi tespit edildikten sonra bu sebebe yönelik bir tedavi yöntemi uygulanır. Sistemik bir hastalık söz konusuysa öncelikle hastalığın tedavi edilmesi gerekir. Kullanılan bir ilaç veya burun tıkanıklığı..

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kuruluğu Nasıl Önlenir 01:01

Ağız Kuruluğu Nasıl Önlenir

Ağız kuruluğu, sistemik bir hastalıktan kaynaklanıyorsa öncelikle bu hastalığın tedavi edilmesi gerekir. Ağızdan nefes alma durumundan dolayı ortaya çıkan ağız kuruluğunu önlemek için dişlerin florürlü diş macunuyla düze..

  • NABIZ tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kuruluğu Nedir 00:44

Ağız Kuruluğu Nedir

Ağız kuruluğu, geniz tıkanıklığı ve burun tıkanıklığı gibi sebeplerden ötürü ağızdan nefes alınmasıyla ortaya çıkmaya başlar. Bazı sistemik hastalıklar da tükürük akışını azaltarak ağız kuruluğuna yol açar. Diş hekimine ..

  • NABIZ tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolgu Nasıl Yapılır 01:08

Dolgu Nasıl Yapılır

Diş dolgusu yapılmadan önce çürük olan doku miktarı tespit edilir. Anestezi işlemi uygulandıktan sonra çürük doku tamamen temizlenir. Temizleme işleminden sonra uygun materyalle dolgu işlemi gerçekleştirilir...

  • NABIZ tarafından
  • 478 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..