#Taksim meydanı’nda

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz 01:55

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Olimpiyatları için artık ferdiden ziyade takım olarak madalya almayı hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katıldığımız bütün organizasyonlarda kazanabildiğim kadar altın mad..

Kariyer Atlası'nda sektör temsilcileri ve öğrenciler bir araya geldi 04:43

Kariyer Atlası'nda sektör temsilcileri ve öğrenciler bir araya geldi

Atlas Üniversitesi öğrencileri, 40 firmanın temsilcileri ile kariyer günlerinde bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, üniversite öğrencilerine iş imkanı ve geleceğe yönelik vizyon oluşturma konuşuldu...

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe 01:02

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-7 Operasyonları çerçevesinde Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde, toprağa gömülü olarak 1 terörist cesedi, 1500 kg amonyum nitrat, 6 adet EYP düzeneğinin ve birçok mühimmatın ele geçirildiği..

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu 03:06

Pençe Yıldırım Harekatı'nda 1 asker ve 4 korucu şehit oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan'ın yanı sıra 4 güvenlik korucusunun şehit olduğunu duyurdu...

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrümental Türkei 1:31:29

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrü

Klasik Türk Müziği Türk Sanat Müziği Klasik Müzik Sazlarla Meşk Enstrümental turkish classical music instrumental TÜR : FASIL ( TÜRK SANAT MÜZİĞİ ENSTRUMANTAL ) YAPIM : NAZ MÜZİK YIL : 2014 SAZLARLA MESK Semailerin en ..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

Bavulu Kemere Bağlamak 00:41

Bavulu Kemere Bağlamak

Taksim Meydanı’nda bir adamın valizini kemerine takarak arkasından sürüklemesi ilginç görüntü oluşturdu. Her geçen gün İstanbul’da meydana gelen ilginç olaylara yenileri eklendi. Taksim Meydanı’nda valizini kemerine bağl..

  • JET TV tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı 01:21

Yurdum İnsanının Bedava Masaj ile İmtihanı

İstanbul Taksim Meydanı’nda Malezyalı bir doktor ve yardımcısı, vatandaşlara ilginç bir masaj tekniği uyguladı. İlginç masaj tekniğine memnun kalan vatandaşların da doktora Türk usulü masajla karşılık vermesi renkli görü..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Martı ile Karganın Et Kavgası 02:08

Martı ile Karganın Et Kavgası

Taksim Meydanı’nda martıyla karganın et parçasını kazanma mücadelesi komik görüntüler oluşturmuş...

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı 01:44

Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı

Taksim Meydanı'nda kendisine simitçi süsü veren bir kişi, yere düşüp bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

30 Derecelik Açılarla 12 Caddenin Kesiştiği 03:27

30 Derecelik Açılarla 12 Caddenin Kesiştiği

Profesyonel rehber, tarihçi ve yazar Saffet Emre Tonguç, Paris'te simetrinin ne kadar önemli olduğuna vurgu yapıyor ve bunun en önemli örneklerinden birinin Charles De Gaulle Meydanı olduğunu anlatıyor. Simetri takıntısı..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..

Bebeğin Dili Boğazına Kaçtı 01:00

Bebeğin Dili Boğazına Kaçtı

İstanbul Taksim Meydanı'nda korku dolu anlar yaşandı. Turist bir çiftin bebeğinin dili boğazına kaçtı. Nefessiz kalan bebeğe ilk müdahaleyi meydandan geçen bir doktor yaptı. İşte o anlar.....

  • En Yeniler tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpeğin Fıskiye ile İmtihanı 02:22

Köpeğin Fıskiye ile İmtihanı

Sıcak havadan bunalan bir köpek Taksim Meydanı'nda bulunan süs havuzundan su içmek için dakikalarca uğraştı...

  • JET TV tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lüks Otelin Balkonuna Çamaşır Asmak 01:19

Lüks Otelin Balkonuna Çamaşır Asmak

Taksim Meydanı'nda bulunan lüks bir otelin balkonuna otel müşterileri tarafından asılan çamaşırlar dikkat çekerken, vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi...

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güvercinleri Kullanarak Fotoğraf Çeken Amca 01:15

Güvercinleri Kullanarak Fotoğraf Çeken Amca

Taksim Meydanı'nda turistlerin fotoğraflarını çeken amca, önce güvercinlere yem atmış sonra da onları havaya kaldırarak kadraja sokmuş...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dinlenip Tekrar Kavga Eden Gençler 02:40

Dinlenip Tekrar Kavga Eden Gençler

İstanbul Taksim Meydanı'nda Suriyeli gençlerin arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma bir anda tekme ve tokatlı kavgaya dönüştü. Vatandaşların uzun süre ayırmaya çalıştığı gençler, arada dinlenip tekrar kav..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
23 Nisan Törenlerinde CHP'li Tanrıkulu'nu Şoke Eden Tepki 00:36

23 Nisan Törenlerinde CHP'li Tanrıkulu'nu Şoke Eden Tepki

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Taksim Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Tören çıkışı CHP'li olduğunu söyleyen bir genç, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'na, “CHP'de PKK destekçisi milletvekilleri iste..

Flash Tv Oyuncularına Taş Çıkaran Dilenci 01:28

Flash Tv Oyuncularına Taş Çıkaran Dilenci

Taksim Meydanı'nda turist ve vatandaşların duygularını sömürüp para toplamayı amaçlayan dilenci, simitçi kılığına girip hastalanmış numarası ile kendini yere atıyor ve ağzındaki kan torbasını patlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 151 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokağa çıkma kısıtlaması başladı 01:26

Sokağa çıkma kısıtlaması başladı

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında bu akşam saat 19.00’dan sabah 05.00’e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda polisler megafonlarla vatandaşları evlerine gi..

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:59

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan'da Kale Meydanı'nı ziyaret etti. Kale Meydanı'nda Erdoğan ve eşini binlerce kişi karşıladı ve sevgi gösterisinde bulundu. Yürüyüş sır..