#Taksim meydanı’nda

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde 01:10

Abd ve ingiltere'nin Çok Kullandığı 1 M4A1 Yüksekova'da PKK'nın elinde

Dilekli Hisar Dağı'nda Teröristlerin Cephaneliği Bulundu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, Dilekli Hisar Dağı bölgesinde, terör örgütü PKK mensuplarına ait çok sayıda si..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Devlerin Düellosunda Juve Son Nefeste! 02:23

Devlerin Düellosunda Juve Son Nefeste!

Ululasarası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus, Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Bu yıl 5. düzenlenen Ululasarası Şampiyonlar Kupası'nda Juventus ile Paris Saint-Germain Miami'deki Hard Rock Stadyumu'nda karşı karşıya..

  • OFSAYT tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Son Dakika: Mardin'de Patlama 01:56

Son Dakika: Mardin'de Patlama

Son Dakika: Mardin'de Patlama Mardin’in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna yönelik düzenlenen roketli saldırıda İlçe Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında ..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..

Kanun Taksimi - Bunu mutlaka dinleyin 07:59

Kanun Taksimi - Bunu mutlaka dinleyin

Yeni aldığım kanunuma iyice alıştım. Bu nedenle ikinci kez Nihavend taksim yüklüyorum.. Mutlaka dinleyin.. Seveceğinizi umuyorum.. Mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.. haydi seyredelim.. Not: Gerçi çok yakın çektiğim için ..

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Bağımsızlığa Operasyon Gezi Belgeseli 30:00

Bağımsızlığa Operasyon Gezi Belgeseli

ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanların hadeflerinden birisi 'gezi' belgeseli ekranlarınızda..

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 1.Bölüm 24:05

Gizli Kalmış Bir İstanbul Tarihi 1.Bölüm

Çelik Gülersoy'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Topkapı Sarayı, Taksim ve İstanbul'un tarihi konu edilmektedir...

Kerem Fırtına Çapkınlıkta Yakalandı!! 01:09

Kerem Fırtına Çapkınlıkta Yakalandı!!

Geçen yazdan beri Şebnem Bozoklu ile birlikte olan Kerem Fırtına, önceki gece 04.00 sıralarında Taksim'in ara sokaklarında esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. Görüntülendiğini farkedince ne diyeceğini şaşırdı...

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rock'ın   Uçtu Uçtu 07:07

Rock'ın Uçtu Uçtu

Belkide bir dede ve ya bir babanne yazlığı hatırası kim bilir.Kuvettle ihtimal en büyük hayalleri taksim de ön grup olarak çıkmaktı.Konsept gereği nostaljik kuşlu perde tadında bir nevi DUMAN VE BULUTSUZLUK ÖZLEMİ COSPLA..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıl 1995 İstiklal Caddesi 04:14

Yıl 1995 İstiklal Caddesi

TRT'de yayınlanan Zirveye Ulaşanlar programının Beyoğlu Belediye Başkanı Nusret Bayraktar'ın konuk olduğu bölümünde ekrana gelen Beyoğlu, İstiklal Caddesi ve Yeşilçam Sokak'ın görüntüleri.....

  • JET TV tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Lgbti Onur Yürüyüşü Davetiyesi 00:56

İstanbul Lgbti Onur Yürüyüşü Davetiyesi

15. İstanbul LGBTI Onur Yürüyüşü Çağrısı, “Aramızda Ne Var?” temasıyla yapılan hafta kapsamında 19-25 Haziran tarihleri arasında Taksim ve çevresindeki çeşitli mekânlarda etkinlikler düzenleniyor. Hafta, 25 Haziran’da dü..

  • JET TV tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınlar Ne İster? Röportaj 03:39

Kadınlar Ne İster? Röportaj

Taksim sokaklarına çıkılmış ve insanlara Kadınlar Ne İster? diye sorulmuş birbirinden ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcuya Bıçak Çeken Otobüs Şoförü 00:14

Yolcuya Bıçak Çeken Otobüs Şoförü

İstanbul'da Basın Sitesi-Taksim arasında sefer yapan 97 T hat numaralı İETT otobüsünün şoförü, ani frenlerden savrulan ve rahatsız olan bir yolcunun Düzgün kullan şu arabayı demesi üzerine, yolcuya bıçak çekti...

  • JET TV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey İli̇şki̇m Evli̇li̇ği̇ Hak Edi̇yordu Ama Olmadı 03:06

Merve Özbey İli̇şki̇m Evli̇li̇ği̇ Hak Edi̇yordu Ama Olmadı

Merve Özbey önceki akşam Taksim Jolly Joker’de sahne aldı. Sahne öncesi, kameralara konuşan Özbey, kendisi için gecenin çok anlamlı olduğunu ve özel olarak hazırlandığını söyledi. Özbey, iki buçuk yıldır birlikte olduğ..

  • BETA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Palalı Saldırgan Silahla Yaralandı 03:26

Palalı Saldırgan Silahla Yaralandı

Taksim'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin Gezi Parkı olaylarında 'palalı saldırgan' olarak bilinen Sabri Çelebi olduğu öğrenildi...

İnsan Beyni Kaç Kilodur Sokak Röportajları 00:58

İnsan Beyni Kaç Kilodur Sokak Röportajları

İnsan Beyni Kaç Kilodur? Taksim deki Sokak Röportajı Sorusuna verilen Enteresan Cevap? Sizce İnsan Beyni Kaç Kilodur? Hiç bir yere Bakmadan Cevaplayın ve Videoyu izleyin...

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 6 yıl önce