#Taksim meydanı’nda

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum 04:09

Fikret Orman_ 'Tüm Spor Kamuoyundan Özür Diliyorum

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Fikret Orman, Bizim kendi adımıza yaptığımız bir hata varsa tüm spor kamuoyundan özür diliyorum ..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga 00:38

Esnaf İle Torbacılar Arasında Silahlı Kavga

Beyoğlu'nda Esnaf ile Torbacılar Arasındaki Silahlı Çatışma Kamerada Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı olayda, mahalle esnafı ile torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları a..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Gülşen'in Çocuğunu Tutuş Biçimi Tartışma Yarattı 00:36

Gülşen'in Çocuğunu Tutuş Biçimi Tartışma Yarattı

Oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu'yla Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen Gülşen'in çocuğunu tutuş biçimi tartışmaları da beraberinde getirdi. Gülşen, oğlu Azur ve eşi Ozan Çolakoğlu'yla Atatürk Havalimanı'nda objektiflere..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattına İtirazlar Var 02:00

Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattına İtirazlar Var

İBB'nin Rumeli Hisarüstü-Aşiyan arasında yapacağı füniküler Aşiyan Parkı'nda ağaçların kesileceği gerekçesiyle istenmiyor. Boğaz'ın Avrupa Yakası'nda sahil yolundaki trafiğin rahatlatılması amacıyla İstanbul Büyükşehir B..

  • ANKA tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
City Real'i Parçaladı! 4-1 (Özet) 05:16

City Real'i Parçaladı! 4-1 (Özet)

Ululasarası Şampiyonlar Kupası'nda Manchester City, Real Madrid'i 4-1 mağlup etti. Bu yıl 5. düzenlenen Ululasarası Şampiyonlar Kupası'nda Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Tam 5 golün atıldığı karşıl..

  • OFSAYT tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı 04:19

Bakan Kaya BM’de Konuştu Hollanda’da Yaşananları Anlattı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Bu vahşi ve katı bir şekilde gerçekleştirildi. 2017 yılındaki bu tutum şunu gösteriyor ki, halihazırda ka..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti 02:47

SSC Napoli 3-2 Juventus FC - Maç Özeti

Düello Napoli'nin! Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda 6 puana sahip 3 takımdan biri olan Napoli, gol düellosuna sahne olan maçta Marsilya'yı devirdi ve önemli bir galibiyet elde etti.. SSC Napoli 3 - 2 Marsilya 10' 0 - 1 Andr..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu 00:33

Kağıt Toplayıcısı Çocuk Yürek Burktu

Fatih'te, yaşıtlarının okula başladığı bugün kağıt toplayarak para kazanmaya çalışan bir çocuğun, boyundan büyük çuvalı taşırken yaşadığı zorluk kameraya yansıdı. Beyoğlu'nda ise, Şişhane Metro İstasyonu'nda mendil satan..

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı 01:05

Bodrum Masalı 42. Bölüm Fragmanı

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?11.06.2017 - 16:21 | Son Güncelleme: 11.06.2017-23:39 Bodrum Masalı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bodrum Masalı 41. bölüm il..

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında 00:38

Merve Ve Buğra Voleybol Şampiyonasında

brıslı Türk voleybolcular Merve Çelebi ve Buğra Eryıldız Voleybol Şampiyonası’nda organizasyonda boy gösterecek.Yenidüzen Gazetesi’nden Eren Şişik’in haberine göre, 13-16 Temmuz tarihlerinde Türkiye Alanya’da yapılacak o..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Vatandaşlarına Bir Skandal Da Münih Havalimanı'ndan! 00:56

Türk Vatandaşlarına Bir Skandal Da Münih Havalimanı'ndan!

İstanbul'dan Münih Havalimanı'na inen Türk vatandaşları, köpekle aranma şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde Viyana Havalimanı'nda Türk yolculara yapılan çirkin muamelenin bir benzeri bu kez Almanya'nın Münih Havalima..

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası 04:26

İkizlerin Katil Zanlısı Dayıdan 'İşkence Yapıyorlardı' İddiası

Adana'da Kurban Bayramı'nda birer gün arayla öldürülen ikiz kardeşin katil zanlısı dayının Bana yıllardır zulmediyorlardı, işkence yapıyorlardı. Senet imzalattırdılar, o yüzden birini öldürdüm dediği öğrenildi. Alınan..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Erdoğan  Çocukluk Hikayesiymiş  Böyle Şey Olur Mu Ya 04:18

Erdoğan Çocukluk Hikayesiymiş Böyle Şey Olur Mu Ya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'nin ısrarlı referandum (Irak'ın bölünmesi) girişimine ilişkin ABD ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Çocukluk hikayesiymiş, böyle şey olur mu ya? ifadelerini kullan..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..