#Taksim meydanı’nda

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti 01:01

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti ABD Senatosu'nda YPG'nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu itiraf eden Savunma Bakanı Carter bugün Türkiye'de...

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü 01:09

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü

Sabiha Gökçen’de Taksici terörü A AA Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kendilerinden başka toplu ulaşım aracı görmek istemeyen taksiciler, iki otobüs şoförünü linç etmeye çalıştı. Şoförleri polis ve vatandaşlar k..

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi 01:59

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi

Sınır Kapısında Suikast Silahları Ele Geçirildi Dereköy Sınır Kapısı'nda, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapan bir araçta, 3 kalaşnikof ile 3 Glock, 1 Uzi, 5 CZ marka tabanca ile 2 bin 433 mermi bulundu...

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi 01:04

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi

Kato Dağı'ndaki Tuzak Böyle İmha Edildi Hakkari’deki Kato Dağı'nda düzenlenen operasyon sırasında askerlerin kullandığı güzergahtaki bir köprünün altına PKK’lılarca tuzaklanan patlayıcı imha edildi...

Şehit Ailelerinin Yüzlerine Gururla Bakmak İstiyoruz 01:11

Şehit Ailelerinin Yüzlerine Gururla Bakmak İstiyoruz

Şehit Ailelerinin Yüzlerine Gururla Bakmak İstiyoruz Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İstişare Kampı'nda konuşma yapıyor...

Başika'daki Ayyıldız'a Baksınlar 00:20

Başika'daki Ayyıldız'a Baksınlar

Başika'daki Ayyıldız'a Baksınlar Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İstişare Kampı'nda konuşma yapıyor...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu 03:10

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu

Babası İçin Geliştirdiği Cihazla Dünya Birincisi Oldu Lise öğrencisi Elifnaz Şentürk, aile hekimi olan babasının aşı muhafazasında yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için geliştirdiği projesiyle Bilimsel Proje Yarışması..

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı 00:59

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı

Hdp'li Vekil Teröristin Cenazesine Katıldı Erzincan’da güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK mensubu Selman Tiryaki’nin cenazesi, Diyarbakır’da toprağa verildi. Cenazeye, Halkların Demokratik ..

Ölümden Böyle Döndüler 00:43

Ölümden Böyle Döndüler

Bursa'da, belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu biri ağır 2 kişi yaralandı. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen 4 kişi ölümden döndü. Kaza, Bursa-Ankara yolu Gürsu Kavşağı’nda meydana geldi. Ahmet Derya'nın (5..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Metrobüs Durağı Doldu Taştı 00:45

Metrobüs Durağı Doldu Taştı

Zeytinburnu'nda metrobüs durağının dün yaşanan yoğunluğun ardından bu sabah da benzer görüntüler Merter Metrobüs durağında yaşandı...

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki 01:00

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki

Fas’ta İsrail’in COP22’ye Katılmasına Tepki Fas’ın Marakeş kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Taraflar Konferansı’nda (COP22) İsrail bayrağının diğer ülke bayraklarıyla beraber konferans ala..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Fırat Kalkanı Harekatı 02:12

Fırat Kalkanı Harekatı

Fırat Kalkanı Harekatı Fırat Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri desteğiyle ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Halep'in kuzeydoğusunda terör örgütü DEAŞ'ın elindeki Bab'ın ilçe merkezine doğru ilerliyor...

  • Haberler tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi 00:23

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek 01:12

Şampiyonluk oyununu 1 milyar kişi izleyecek

New York'ta düzenlenen Dünya Şampiyonluğu Unvan Maçı'nda satrancın starı Norveçli Magnus Carlsen ile Rus Sergey Karjakin'in başabaş mücadelesi sürüyor. Az puan farkıyla önde olan Karjakin ile Carlsen bugün 10'uncu oyunda..

  • Cowboy tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü 02:34

Almanya’dan Türkiye’ye eğitim göçü

Almanya’da yetişen Türk gençleri arasında Türkiye'de üniversite eğitimi almak ilgi çeken seçeneklerden biri. Başta vakıf üniversiteleri olmak üzere Türk üniversieteleri bu gençlere kendilerini tanıtabilmek için Avrupa’da..