#Taksim meydanı’nda

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf 02:07

Erdoğan- O Gençler Askerlikten Muaf

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 36. Muhtarlar Toplantısı'nda, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle birlikte muhalefetin ortaya attığı rejim tartışmalarına değindi. Milletimizin böyle bir meselesi yoktur diyen Cumhur..

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. 01:51

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulu

Fetö Okulunda Lambaların İçerisinde Gizlenmiş 2 Adet Gizli Kamera Bulundu. Eskişehir’de, daha önceden Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenerek kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına d..

İşte Vatandaşın AB Görüşü 03:58

İşte Vatandaşın AB Görüşü

İşte Vatandaşın AB Görüşü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Milli Tarım Projesi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nu hedef alarak, Bakıyoruz 'Müzakereleri durdururuz' diyorlar. ..

Mane Dev Maçı Aldı 02:33

Mane Dev Maçı Aldı

Mane Sazı Ele Aldı! Liverpool, Premier Lig'de haftanın maçını kazanan takım oldu. Tottenham'ı 2-1 yenen Kırmızılar'da yıldızlaşan isim Sadio Mane'ydi. Afrika Uluslar Kupası'nda gitmesiyle Liverpool'daki düşüşün başlamas..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası 02:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Halife Madalyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Bahreyn’de, Bahreyn Kralı Hamad Bin İsa Al Halife ile Sakhir Sarayı'nda görüştü. Görüşme sonrasında Bahreyn Kralı Halife, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Şeyh İsa b..

Down Sendromlu modelin ilk kreasyonu NYMH′de 00:59

Down Sendromlu modelin ilk kreasyonu NYMH′de

Podyumların down sendromlu mankeni Madeline Stuart New York Moda Haftası’nda ilk kreasyonunu sergiledi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PSG - Barcelona Maç Özeti 01:43

PSG - Barcelona Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Barcelona, Paris Saint Germain'e konuk oldu...

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti 00:22

Çağatay Akman Konserini Şehit Nedeni İle İptal Etti

Çağatay Akman, Samsun'da vereceği konseri Hatay'ın Amanos Dağları'nda PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan'ın acı haberi üzerine iptal et..

  • JokerS tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Fırat Kalkanı - Şehitlerimize Selam Olsun 01:11

Fırat Kalkanı - Şehitlerimize Selam Olsun

Türkiye, Fırat Kalkanı Harekatı'nda Çobanbey'den başlayarak El Bab'a kadar indi. TSK ve TSK destekli ÖSO DEAŞ ve PYD-PKK terör örgütmerini süpürerek yoluna devam ediyor. Sırada Mümbiç var. Bu yolda şehit düşen askerlerim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017) 05:44

Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017)

Ligin son sırasındaki Gaziantepspor'a puan kaybeden Fenerbahçe'nin İstanbul'da dönüşü olaylı oldu. Sarı-lacivertli kafileyi Sabiha Gökçen Havaalanı'nda protesto eden 300 kadar sarı-lacivertli taraftar yönetimi istifaya d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara akbabaların soyu tehlikede 04:05

Kara akbabaların soyu tehlikede

Avrupa'nın birçok ülkesinde soyu tükenen kara akbabalar sadece İspanya'nın Mayorka Adası'nda varlığını sürdürmeyi başardı. Ancak kuşların buradaki yaşam alanı da çeşitli nedenlerden dolayı tehlikede...

  • Umut Tv tarafından
  • 614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası 11:36

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası

Savaş bittikten sonra bitmeyen yıkımlar... 2006'da çıkan 34 günlük İsrail-Hizbullah Savaşı'nda, toplamda 4 milyon parça tesirli bomba parçacığı Lübnan'a atıldı ve bu parçacıklar ayrım yapmaksızın öldürdü. Patlamayan parç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Çelebi Animasyon Filmi Hd İzle 03:19

Ahmet Çelebi Animasyon Filmi Hd İzle

(d. 1609 - ö. 1640) 17. yüzyılda Osmanlı'da yaşamış Türk bilgini. Kendi geliştirdiği takma kanatlarla uçmayı başaran ilk insanlardan olduğu söylenmektedir. Osmanlı İmparatorluğu'nda yaşamış ünlü Türk Mucidi Hezarfen Ahme..

Şili'de Gerçekleşen Çığ Görüntüleri 02:37

Şili'de Gerçekleşen Çığ Görüntüleri

Şili'de bulunan Torres del Paine Millî Parkı'nda üstlerine doğru gelen çığın görüntülerini cep telefonu kamerası ile kaydettiler!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan'dan 22 Yıl Sonra Abd Konseri 03:53

Tarkan'dan 22 Yıl Sonra Abd Konseri

Megastar Tarkan, 22 yıl aradan sonra ABD'nin New York şehrinde konser verdi. Dünya starlarını ağırlayan Manhattan Center’daki Hammerstein Salonu’nda gerçekleşen konser biletlerinin tümü satılırken, sanatçı şarkıları ve d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

 Soylu  Girişim Başarılı Oysaydı 2016'da Darbe Anayasamız Olacaktı 01:06

Soylu Girişim Başarılı Oysaydı 2016'da Darbe Anayasamız Olacaktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bir restoranda sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Referandum İstişare Toplantısı'nda konuştu...

Etna Yanardağı'ndan Savrulan Kayanın Görüntülenmesi 01:08

Etna Yanardağı'ndan Savrulan Kayanın Görüntülenmesi

İtalya'nın güneyindeki Sicilya Adası'nda bulunan en yüksek aktif yanardağı Etna püskürmeye devam ediyor. Yanardağdan kopan bir kaya parçası kayakçılar tarafından böyle görüntülendi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı 01:23

SON DAKİKA - İsrailde ezan yasağı

İsrail'de gece yarısından sonra hoparlörle ezan okunmasının yasaklanmasını öngören yasa tasarısı, İsrail parlamentosu Knesset'te ilk oylamada kabul edildi. Knesset Genel Kurulu'nda son derece hararetli tartışmalara sahn..

Erdoğan ve Putin Kameraların Karşısında 03:55

Erdoğan ve Putin Kameraların Karşısında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi Moskova'da başladı. Kremlin Sarayı'nda saat 14.12'de başlayan görüşme, basına kapalı devam edecek...