#Taksim meydanı’nda

Fizik Kurallarını Çiğneyen Araba 00:09

Fizik Kurallarını Çiğneyen Araba

Lee O?Donnell, Jam World Şampiyonası'nda bu üçlü taklasıyla şampiyonluğa uzandı. Fizikle ilgilenenler şimdi bu videoyu izliyor...

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer 00:20

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ilklere sahne oldu... Eskişehir'deki ilk maçımızda A Millilerimize farklı galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz..

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Arda Kural Kimdir? 02:28

Arda Kural Kimdir?

Arda Kural Kimdir? ile ilgili görsel sonucu Arda Kural 12 Nisan 1980, Yalova, Türk oyuncu. Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999'da kendi kurduğu Tiya..

Hulusi Akar Kimdir? 01:44

Hulusi Akar Kimdir?

1972 yılında Kara Harp Okulu'nu, 1973 yılında da Piyade Okulu'nu tamamladı. 1980 yılına kadar Türk Kara Kuvvetleri bünyesinde çeşitli birliklerde takım ve bölük komutanı olarak görev yaptı. 1982 yılında Kara Harp Akademi..

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

İlhan Mansız Kimdir? 01:43

İlhan Mansız Kimdir?

İlhan Mansız, Türk aktör ve santrafor mevkiinde görev almış eski millî futbolcu. Aslen Kırım Tatarıdır. Günümüzde millî buz patencisidir. 2002 Dünya Kupası'nda Senegal'e attığı Altın Gol, Dünya Kupası tarihinin son Altın..

Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017) 04:20

Hull City 2-1 Manchester United (Maç Özeti - 26 Ocak 2017)

Manchester United, İngiltere Lig Kupası yarı final maçında Hull City'e konuk oldu. 35. dakikada Tom Huddlestone'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 66. dakikada Paul Pogba'nın golüne engel olamadı. Eski Ak..

  • Ömer tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Galatasaray Muslera Büyük Kavga 00:38

Galatasaray Muslera Büyük Kavga

Trabzonspor ile Galatasaray, Süper Lig’in 27.haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor – Galatasaray maçında kavga çıktı. Maçı Trabzonspor 2-1 kazanırken, son dakikalarda sahada yaşananlar m..

Belçim Bilgin Kimdir? 01:38

Belçim Bilgin Kimdir?

Şeyh Said İsyanı'nı başlatan Şeyh Said'in torunudur. Kendi ifadesine göre ise Şeyh Said, babasının dedesinin büyük ağabeyidir. Belçim adı çimen yaprağı anlamına gelmektedir. İlkokulu Ankara'da Salih Alptekin İlkokulu'n..

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı Yarışı Tamamlayamadı 00:44

Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı Yarışı Tamamlayamadı

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da düzenlenen sezonun 3. etabında kaza yaparak yarışı tamamlayamadı...

Kenan Sofuoğlu Ölümden Döndü 00:44

Kenan Sofuoğlu Ölümden Döndü

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da düzenlenen yarışta kaza yaptı. Sofuoğlu'nun ciddi bir sakatlığı bulunmuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyit Onbaşı'nın 215 Kiloluk Top Mermisini Kaldırması izle 01:10

Seyit Onbaşı'nın 215 Kiloluk Top Mermisini Kaldırması izle

Açıklama: Seyit Onbaşı'nın Çanakkale Savaşı'nda 215 kiloluk top mermisini kaldırması. Savaş Karakaş'ın konu hakkındaki anlatımı. Kişiler:Savaş Karakaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan 00:46

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan

2016 Kainat Güzellik Yarışması’nda tacın sahibi Fransa’yı temsil eden İris Mittenaere oldu. Filipinler’de, bu yıl 65’ncisi düzenlenen yarışmada final heyecanını Miss Fransa ile Haiti’den Raquel Pelissier yaşadı. Kainat..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı 01:26

Moskova Kiev'i 'Barbarca' Davranmakla Suçladı

Ukrayna’nın doğusunda yeniden şiddetlenen çatışmalar Rusya ve Ukrayna’yı yine karşı karşıya getirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’yı sivillerin olduğu bölgelerde ateş açarak Cenevre Sözleşmesi’ni ihlal etmekle ve ..

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor 01:22

Kardak’daki Sessizlik Devam Ediyor

Orgeneral Akar’ın ziyaretinin ardından Yunan askerleri bölgeye gelerek zaman zaman Türk karasularına girmiş ve sınır ihlali yapmıştı. 13 gün boyunca birçok kez Türk Sahil Güvenlik ekiplerini taciz eden Yunan Sahil Güvenl..

1942 İzmir'de Esir Askerlerin Değişimi izle 08:25

1942 İzmir'de Esir Askerlerin Değişimi izle

Açıklama: 2. Dünya Savaşı'nda, İngiltere ve İtalya arasında İzmir'de yapılan esir ve yaralı asker değişimi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1979 Türkiyesinde Dut Değneği İle Su Bulan Adam izle 04:38

1979 Türkiyesinde Dut Değneği İle Su Bulan Adam izle

Uğur Dündar'ın Harran Ovası'nda dut değneği kullanarak su bulan Reşat Ertan ve Bozan Çelik ile röportajı. Uğur Dündar,Bozan Çelik,Reşat Ertan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1953 Kore Savaşı Ve Tahsin Yazıcı izle 02:38

1953 Kore Savaşı Ve Tahsin Yazıcı izle

1953 yılında Kore Savaşı'nda yaşanan ateşkes, Türk ordusunun Kore Savaşı'na asker göndermesi ve savaş süresince verdiği kayıplar. Kore Savaşı'nın kahramanlarından Tahsin Yazıcı...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas Katliamı Hakkındaki Meclis Araştırma Önergelerinin Ön Görüşmesi izle 04:19

Sivas Katliamı Hakkındaki Meclis Araştırma Önergelerinin Ön Görüşmesi

Meclis Genel Kurulu'nda Sivas katliamı hakkında verilen meclis araştırma önergeleri hakkındaki ön görüşme ile ilgili haber...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Nesin'in Sivas Katliamı Hakkındaki Basın Açıklaması izle 22:54

Aziz Nesin'in Sivas Katliamı Hakkındaki Basın Açıklaması izle

Aziz Nesin'in 2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli'nin yakılması ile 33 kişinin hayatını kaybettiği Sivas Katliamı'nda yaşananlar hakkındaki basın açıklaması...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce