#Taksim meydanı’nda

Erdal İnönü'nün Sivas Katliamı Yaralılarını Ziyareti izle 02:48

Erdal İnönü'nün Sivas Katliamı Yaralılarını Ziyareti izle

Erdal İnönü'nün Sivas Katliamı'nda yaralanan vatandaşları ziyareti...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Paris Şartı 05:22

32. Gün-1990 Paris Şartı

Mehmet Ali Birand'ın, 21 Kasım 1990'da Paris'deki Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Konferansı (AGİK)'nda alınan kararlar hakkındaki anlatımı ve konu ile ilgili görüntüler...

32. Gün-1. Körfez Savaşı 17:32

32. Gün-1. Körfez Savaşı

Mehmet Ali Birand'ın anlatımıyla 1. Körfez Savaşı'nda yaşananlar...

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı 01:06

Recep Tayyip Erdoğan Konuşurken, Gazi Çocuğu Sahneye Fırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi töreninde yaptığı konuşmada, gazi ve şehit yakınlarının Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ni şereflendirdiği..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması 00:32

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması

Avustralya’nın güneydoğusunda bulunan Tazmanya Adası'nda deniz ateş böceği saçtığı mavi ışıkla adayı fosfor mavisine boyadı. Tazmanya adasının kuzeyinde George Town kasabasının yakınlarında, sahil kenarı boyunca deniz at..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi 01:01

Türk Yıldızları’ndan Çanakkale Klibi

2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Sav..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Elçin Sangu Kimdir? 02:38

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu. Çerkes asıllı olan Sangu, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi..

Yavuklum Hapishaneye Yün Getirmiş 00:53

Yavuklum Hapishaneye Yün Getirmiş

Kemal Tahir'in aynı adlı romanından uyarlanan 1989 yapımı Karılar Koğuşu'nda başrolleri Kadir İnanır ve Hülya Koçyiğit paylaşıyor. Serra Yılmaz da Şaziye karakteriyle 1989 yapımı bu filmde yer buluyor...

Cristiano Ronaldo'dan Elastik Pas! 00:10

Cristiano Ronaldo'dan Elastik Pas!

Avrupa Kupaları'nda 100. golünü atan Cristiano Ronaldo, Real Madrid antrenmanında izleyenleri keyiflendiren bir pasa imzasını attı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi! 11:25

Demet Şener Yeni Sevgilisi Emre Narin İle Görüntülendi!

Demet Şener önceki gece, bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin (45) ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülendi. “Yanınızdaki erkek kim? sorusuna cevap vermekten kaçan Demet Şener’i, Emre N..

  • ANKA tarafından
  • 1.853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzayda Spor Nasıl Yapılır? 00:34

Uzayda Spor Nasıl Yapılır?

Thomas Pesquet için uzayda olmak spor yapmaya engel değil. Gerçi kemik ve kaslar için uzayda spor daha da bir önem kazanıyor. Kendisi ESA astronotu ve Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan spor aletlerini böyle tanıttı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 6.Bölüm 24:10

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 6.Bölüm

Taylan Çamdoruk’un sunuculuğunu yaptığı programın 6. bölümünde; Kurtuluş Savaşı'nda 1921 ile 1923 yılları arasında yaşananlar konu edilmektedir...

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler 01:08

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler

Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir genç gece geç saatlerde hamama gider. Hamamda birkaç kişide yıkanmaktadır. Çocuk, bir süre sonra çevresine bakındıktan sonra kimsenin kalmadığını ama yan taraftan sesler geldiğini duyar ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Giydirir Kimdir? 01:00

İbrahim Giydirir Kimdir?

Survivor 2016 adasında başarılı bir performans sergileyen İbrahim Giydirir Avatan Atakan ile yarışma öncesinde tanışıyormuş. İbrahim Giydirir hakkında detaylı bilgileri sizler için derledik.İbrahim Giydirir 25 Temmuz 19..

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle 58:40

Çarşamba Gecesi 1.Bölüm izle

Uğur Dündar'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; İstiklal Madalyalı Muhsin Karakullukçu, Samandağı'nda yaşayan 20 çocuklu baba ve 16 yıldır uyumayan Mehmet İnaç konu edilmektedir. Programda ayrıca Müjdat Gezen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır’da Tarih Canlanıyor 01:17

Mısır’da Tarih Canlanıyor

Mısır’ın Luksor Tapınağı’nda 11 metrelik II. Ramses heykeli ilk kez sergilendi. Ayrıca Mısırlı arkeologlar Draa Abul Nagaa bölgesinde 3 bin yıldan eski mezarı gün yüzüne çıkardı...

  • Umut Tv tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Tanığı 4.Bölüm Küre Dağları 29:19

Zamanın Tanığı 4.Bölüm Küre Dağları

Belgeselin 4. bölümünde; Küre Dağları'nda bulunan dolinler yer almaktadır...

Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Can Bartu Kimdir? 01:26

Can Bartu Kimdir?

Can Bartu (d. 31 Ocak 1936), Fenerbahçeli, efsanevi futbolcu. 1 Ocak 1961’de, Fiorentina - Glasgow Rangers arasında oynanan final maçında forma giyen, Avrupa Kupaları’nda final maçı oynayan, ilk Türk futbolcusu oldu. İta..

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi 02:41

Trabzonspor Müzesindeki Yarım Kupanın Hikayesi

1957-58 sezonunda Trabzon'da oynanan Türkiye Amatör Futbol Şampiyonasında Trabzon İdmanocağı ile Ankara Havagücü tüm maçlarını kazanarak final maçını Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynarlar Maçta taraflar eşitliği bozam..

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı 01:03

2017 Dünya Hava Oyunları'nın 2. Ayağı Yapıldı

Birleşik Devletlerde yapılan 2017 Dünya Hava Oyunları'nda sergilediği performansla ilk sırayı alan Japon pilot Yoshihide Muroya oldu...

ABD'de ilk Yarı Finalistler Belli Oldu 00:55

ABD'de ilk Yarı Finalistler Belli Oldu

Indian Wells Tenis Turnuvası'nda Tomas Berdych'i 2-0 mağlup eden Roger Federer ve Rafael Nadal'ı 2-1 mağlup eden Milos Raonic turnuvanın ilk yarı fnalistleri oldu...

Djokovic ve Murray Tam Yol 01:39

Djokovic ve Murray Tam Yol

ABD'de düzenlenen Indian Wells Tenis Turnuvası'nda 3. tur maçları sona erdi...

Sharapova ve Nadal Finalde 01:20

Sharapova ve Nadal Finalde

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nda Sharapova, Halep ile Nadal ise Nishikori ile finalde karşı karşıya gelecekler...