#Taksim meydanı’nda

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler 01:00

Antik Dönemin İcadıyla ''Çevreci Enerji'' Ürettiler

Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı'nda geliştirilen mikrohes projesiyle genellikle düşük seviyedeki suyu yükseğe taşımak amacıyla kullanılan Arşimet burgusu , üretim amacının tersine konumlandırılarak geliştirilen sistem..

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı 01:09

Aracının Bu Özelliği Hayatını Kurtardı

Adana'da kanala devrilmesi sonucu içi su dolan ve kapıları açılmayan otomobilin sürücüsü, aracının açılır tavanından dışarı çıkabildi.Ruhi Özkan'ın (52) kullandığı 01 EZV 88 plakalı otomobil, merkez Seyhan ilçesi Özdemir..

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı 01:01

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'nda mezarlıktaki yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşların araçlarının camını kırıp hırsızlık yapan zanlı tutuklandı...

Florida’da İş Yerleri Böyle Yağmalandı 00:34

Florida’da İş Yerleri Böyle Yağmalandı

ABD'nin Florida eyaletinde etkili olan Irma Kasırgası'nda yağmacılar sokağa çıkmayın uyarılarını dinlemeyerek iş yerlerini yağmaladı. Polisin bölgede gözaltılara başladığı belirtildi...

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu 01:21

El Hamra’da 5 Asır Sonra İlk Kez Ezan Okundu

Endülüslü Müslümanlar tarafından İspanya'nın Granada kentinde yapılan El Hamra Sarayı'nın duvarları 5 asır sonra ilk kez ezan ile yankılandı. Duvarlarının Kur'an'dan ayetlerle ve Müslüman şairlerin şiirleriyle kaplı oldu..

17 Sene Önce Bugün Hagi'nin Monaco'ya Attığı O Unutulmaz Gol 00:58

17 Sene Önce Bugün Hagi'nin Monaco'ya Attığı O Unutulmaz Gol

Gheorghe Hagi'nin eski Ali Sami Yen Stadı'nda Monaco filelerine gönderdiği o efsane gol Galatasaray resmi Twiter hesabından paylaşıldı...

PSG'de Neymar Şov Devam Ediyor Celtic 0-5 PSG 01:39

PSG'de Neymar Şov Devam Ediyor Celtic 0-5 PSG

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Celtic kendi sahasında Paris Saint Germain'i ağırladı. Fransızlar mücadeleyi Neymar, Mbappe ve Cavani'nin golleri ile 5-0 kazandı...

Tam Anlamıyla Vahşet! 01:48

Tam Anlamıyla Vahşet!

Beyoğlu'nda bayramın ikinci günü kelimenin tam anlamıyla bir vahşet yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen erkek bir şahıs gece saatlerinde geldiği sokaktaki bir kediyi yanına yaklaşarak önce sevdi. Elindeki bıçakları kasa..

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Yarmolenko'dan Muhteşem Gol 00:59

Yarmolenko'dan Muhteşem Gol

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda Tottenham ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın 11. dakikasında sahneye çıkan Andriy Yarmolenko muhteşem bir gol attı...

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı 04:52

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı

Yenikapı Metro İstasyonu’nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs güvenlik görevlisini başından yaralayarak silahını aldı. Silahı alarak rastgele ateş açmaya başlayan şüpheli bir vatandaşı yaraladı...

Yakın Doğu Üniversitesi  60 - USK Prag 58 08:02

Yakın Doğu Üniversitesi 60 - USK Prag 58

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Yakın Doğu Üniversitesi ile USK Prag karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yakın Doğu Üniversitesi son saniye basketiyle 60-58’lik skorla kazandı...

Avenida  65 - Galatasaray  52 07:11

Avenida 65 - Galatasaray 52

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Galatasaray ile Avenida karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Avenida 65-52 kazandı...

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza! 01:38

Yarış Başlar Başlamaz İnanılmaz Kaza!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Singapur Grand Prix uzun yıllar unutulmayacak bir başlangıca sahne oldu. Yarışın start anında ilk cepteki şampiyonluk adayı pilotlar birbirine girdi. F1 Singapur GP'si s..

Marmara'dan 2 Köpek Balığı Çıktı 04:26

Marmara'dan 2 Köpek Balığı Çıktı

Bursa Karacabey Boğazı'nda balıkçıların ağına biri 700, diğeri 500 kilogram ağırlıklarında 2 adet camgöz denilen köpek balığı takıldı...

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest 03:00

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa Basketbol Şampiyonu olan Slovenya’nın bayrak renkleriyle ışıklandırıldı. FİBA tarafından düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasının kazananı Sırbistan’ı yenen Slovenya oldu. Sinan..

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak 00:58

Binmek İçin Yürek İsteyen Salıncak

Çin'de bulunan Wansheng Ordovician Tema Parkı'nda uçurum kenarında kurulan yerden ortalama 300 metre yükseklikteki salıncakta sallanmak yürek ister gibi görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.340 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti 00:46

Kuzey Kore Temsilcisi Trump'ın Konuşmasında Salonu Terk Etti

ABD Başkanı Donald Trump, BM Genel Kurulu'nda konuşma yapmak için kürsüye çıkacakken, Kuzey Kore BM Büyükelçisi Ja Song Nam, Trump'un konuşmasından hemen önce odadan çıktı...

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı 00:53

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin sorununa da değinerek 'Filistin'de barış sürecinin devamının ancak İsrail'in yasadışı yerleşim faaliyetlerini derhal durdurması, ve iki devletli çöz..

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız 01:40

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Plaza Otel'de Bloomberg Küresel İş Forumu nda yaptığı konuşmada IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​ 02:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu Genel Görüşmeleri Açılışı'nda dünya liderlerine hitap etti. Konuşmasını küresel ölçekte yaşanan krizlere ayıran Erdoğan, uluslararası toplum..

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt 01:43

Dostları Çoğalt Düşmanı Azalt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ile ilşkiler hakkında 'Her şeyden önce bizim siyasetteki tezimiz şu: 'Dostları çoğalt; düşmanı azalt.' Rusya'yla bir olumsuzluk..

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı 00:42

Düşen Jetin Pilotu O An Hissettiklerini Anlattı

Atatürk Havalimanı'nda inişi sırasında pistten çıkarak yanan özel jetin baş pilotu Muzaffer Kütük taburcu oldu. Jetin tekerinin patladığı söyleyen Kütük, “Durduramadım uçağı olay bu, şükür herkes iyi önemli olan bu. Last..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..