#Taksim meydanı’nda

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu 03:27

Anneannesinden İlham Aldı Dünya 2’incisi Oldu

Koç Lisesinden Nil Selen Aydın’ın, ‘Holografik İnterferometri Yardımıyla Yazılım ve Algoritma Analizi’ isimli çalışması, dünyanın en büyük database’i sayılan IEEE’de yayınlanırken, Üsküdar Amerikan Lisesinden Alara Güler..

Fransa Tedirgin  Türk Dizileri Dünyayı Fethediyor 02:15

Fransa Tedirgin Türk Dizileri Dünyayı Fethediyor

29 Eylül Cuma günü saat 20.00'de yeni bölümüyle sezona merhaba diyecek olan TRT'nin iddialı dizisi “Payitaht Abdülhamid” Fransız ARTE Kanalı'nda yayınlanan “28 Dakika” adlı programa konu oldu...

Nefes Kesen Maç Chelse Madrid'i 90+4'te Yıktı 02:15

Nefes Kesen Maç Chelse Madrid'i 90+4'te Yıktı

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Chelsea, deplasmanda Atletico Madrid'i 90+4'te bulduğu golle 2-1 yendi. Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano, ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına ev sahipliği yaptı...

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı 08:09

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı

Fenerbahçe’de Luis Neto ve Vincent Janssen için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Luis Neto ve Vincent Janssen Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törene Asbaşkan Ozan Balaban da katıld..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Kurada Real Madrid Çıkınca Çıldırdılar! 00:36

Kurada Real Madrid Çıkınca Çıldırdılar!

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'le eşleşen 2. Lig B Grup 1 takımı Fuenlabrada futbolcularının kura sırasındaki tepkileri sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. İşte o görüntüler...

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı 01:24

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. Erdoğan'ın Aslına bakarsanız bizim AB üyeliğine ihtiyacımız kalmamıştır sözleri s..

Çatıdaki İşçilerin Ölümle Dansı 02:00

Çatıdaki İşçilerin Ölümle Dansı

Beyoğlu’nda 7 katlı bir binanın çatısında hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan işçilerin ölümle dansı kameraya yansıdı...

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler 00:46

Arda Turan'la Fotoğraf Çektirmek İçin Sıraya Girdiler

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da toplandı. Havalimanından çıkan Arda Turan, hayranlarıyla fotoğraf çekti...

Kuraklık Barajı Kuruttu 04:45

Kuraklık Barajı Kuruttu

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Yapalı köyü sınırları içerisinde yer alan Karacalar Barajı'nda mevsimin kurak geçmesi nedeniyle azalan sular eski mezarlıkların ortaya çıkmasına neden oldu..

Ampute Milli Takımı Almanya'yı 7-0 Yendi 03:25

Ampute Milli Takımı Almanya'yı 7-0 Yendi

EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Ampute Milli Takımı Almanya'yı 7-0 yendi...

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi 00:31

İstanbul'da Otobüse Yetişmeye Çalışan Adamın Azmi

İstanbul Okmeydanı'nda kaçırdığı otobüsün peşinden koşan vatandaşın azmi kameraya yansıdı. Tehlikeye aldırış etmeden metrelerce koşan vatandaş en sonunda otobüse yetişti...

Emre Mor'un Acı Günü  Kendi Eliyle Toprağa Verdi 00:55

Emre Mor'un Acı Günü Kendi Eliyle Toprağa Verdi

Milli futbolcu Emre Mor'un vefat eden dedesi Hüseyin Mor'un cenazesi Tatar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mor, daha sonra taziyeleri kabul etti...

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası 01:42

Milyonlarca Yavru Yengeç İstilası

Avustralya'ya bağlı Noel Adası'nda (Kırmızı Yengeç Adası), her yıl yengeçler karadan denize göç ederler. Yine bir göç anında çekilen bu görüntülerde 50 milyonun üzerinde yengeç denize ulaşmak için hareket halinde...

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman 01:30

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman

Box'un Yıldızları'nda Doğuş, Asena, Baki Mercimek, Şenol İpek, Çılgın Sedat, Ateş Fatih Uçan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Levi, Bülent Çetinaslan, Ayşıl Özaslan, Aycan Demirci gibi isimler var...

  • ANKA tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi 01:31

Dünyanın En Büyük Yolcu Uçağının Şiddetli Rüzgarda Muhteşem İnişi

Dubai Havayolları'na ait Airbus A-380 uçağının şiddetli rüzgarda muhteşem inişi böyle görüntülendi. Almanya Düseldorf Havalimanı'nda iniş yapan uçaklar şiddetli yan rüzgar nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşıyor..

Seda Sayan ve Murat Karabova İlk Kez Beraber Görüntülendi 04:01

Seda Sayan ve Murat Karabova İlk Kez Beraber Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Seda Sayan sevgilisi Murat Karabova ile Nişantaşı’nda bir mekanda eğlenirken ilk kez görüntülendi. Sevgilisi Murat Karabova ile mekandan ayrı ayrı çıkan Seda Sayan sevgilisi ile ilgili gelen sorulara cevap v..

  • ANKA tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Bahçeli  Barzani Emperyalizmin Uşağıdır 02:15

Bahçeli Barzani Emperyalizmin Uşağıdır

MHP lideri Devlet Bahçeli 'Kerkük Sevdalıları ile Buluşma' adıyla Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Programda kürsüye çıkan Bahçeli; IKBY'ye ve Barzani'ye çok sert mesajlar verdi. Bahçeli, Şer bir kamp..

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti 01:03

Başbakan Yıldırım'ın Dili Sürçtü İmdada Gençler Yetişti

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Konuşma sırasında dili sürçen Yıldırım'ın yardımına salonda bulunan gençler yetişt..

İspanyol Yıldızdan İsrail'e Muhteşem Gol! 00:31

İspanyol Yıldızdan İsrail'e Muhteşem Gol!

2018 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda İsrail ile İspanya karşı karşıya geldi.İspanya, İsrail'i deplasmanda 1-0 mağlup ederken Real Sociedad takımında forma giyen Asier Illarramendi muhteşem bir gole imza attı...

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..