#Taksim meydanı’nda

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video 00:50

İşte Sosyal Medyaya Damga Vuran Video

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk, takım kaptanı, mayına basarak bir ayağını kaybeden gazi Osman Çakmak'ın son dakikada attığı golle geli..

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri 01:08

Mehmetçik Kamerasından Zorlu Operasyonun Görüntüleri

Kato Dağları'nda girilmedik yer bırakmayan kahraman Mehmetçik, zorlu hava şartlarına, yüksek yamaçlara rağmen tarih yazıyor...

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Yeni Nesil Dolandırıcılık 06:12

Yeni Nesil Dolandırıcılık

Yeni bir dizi yayına başlayacağı zaman ne yapar eder çerçeve öyküyü ve karakter tanımlamalarını okumaya çalışırım. Misal karakteri yakışıklı, zengin, gururlu gibi klişe sıfatlarla tanımlayan dizilerden umudum yoktur. Son..

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz 01:55

Erdoğan'dan Sert Tepki;Bunlardan Çıkan Öğrenciden Hiçbir Şey Olmaz

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Valiler Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TV programında 'Türkiye'yi Ortadoğu'ya sığınmış bir devlet' olarak gösteren bir profesöre sert tepki gösterdi...

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest 05:17

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı'na, Çekmeköy'deki projesinden daire hediye etti...

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Gelini Düğünden Önce Maça Götürdü 00:35

Gelini Düğünden Önce Maça Götürdü

TFF 1. Lig'de, MKE Ankaragücü ile Boluspor Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı, geçtiğimiz çarşamba günü Kızılcahamam'da Ankaragücü formaları ile nikah masasına oturan ve düğün kıyafetleri ile stada gelen ..

Türk Hava Sahası IKYB'ye Kapatıldı 00:35

Türk Hava Sahası IKYB'ye Kapatıldı

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ Türk hava sahasının IKYB'nin bulunduğu yerlere uçuşa kapatılması konusunda Milli Güvenlik Kurulu'nda alınan tavsiye kararı doğrultusunda, Bakanlar Kurulu..

240 Metre Yükseklikten Tırmanma İpi İle Uçuruma Atlamak 00:52

240 Metre Yükseklikten Tırmanma İpi İle Uçuruma Atlamak

Kaliforniya Yosemite Ulusal Parkı'nda, cesur bir adam tırmanma ipi kullanarak 240 metre yükseklikten aşağıya atlıyor. Aksiyon kamerası ise o anları kaydediyor...

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler 01:41

Darbe Girişimi Gecesi Akıncı Üssü'nden Görüntüler

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'nda alıkonularak, Akıncı Üssü'ne getirilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile dönemin Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Güler'in, Akıncı Üssü koridorlarındaki ka..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Başbakan  Down Sendromlu Sporcularla Görüştü 01:17

Başbakan Down Sendromlu Sporcularla Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Portekiz'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda masa tenisi branşında dereceler elde eden Down sendromlu sporcularla görüştü...

Başbakan Yıldırım Down Sendromlu Sporcularla Görüştü 01:17

Başbakan Yıldırım Down Sendromlu Sporcularla Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Portekiz'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda masa tenisi branşında dereceler elde eden Down sendromlu sporcularla görüştü...

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Uncharted Kayıp Miras  Çıkış Fragmanı  Türkçe Altyazı 01:58

Uncharted Kayıp Miras Çıkış Fragmanı Türkçe Altyazı

CHLOE FRAZER IS RETURNING An awesome independent adventure... The last of us and uncharted 4: A thief's end rated as the developers behind the construction of this new construction, quick action and thrills, will take y..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esnaftan Gaspçılara Meydan Dayağı 01:55

Esnaftan Gaspçılara Meydan Dayağı

Beyoğlu'nda bir vatandaşın paralarını gasp eden soyguncular esnaftan kaçamadı. Gasp ettikleri para dolu çantayı caddeye atan soygunculardan birini yakalayan esnaf, şahsı meydan dayağından geçirirken şahısların kaçış anı ..

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı 02:40

Muhtarlar Toplantısı Kerkük Türküsüyle Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Toplantı öncesinde salonda Kerkük Türküsü 'Altın Hızma Mülayim' çalındı. Erdoğan, kendisinin salona girmesiyle kesi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Artık Erbil'den Bir Yere Uçuş Olamayacak 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Artık Erbil'den Bir Yere Uçuş Olamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 40. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu...

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı! 01:20

Avusturya Polisi Türk Yolcuları Köpeklerle Aradı!

Avusturya'da Türkiye'ye gitmeye hazırlanan yolcular, Viyana Havalimanı'nda köpeklerle arandı. Hasan K. adlı bir Türkün paylaştığı videoda, polis köpeğinin yolcuların üstüne çıktığı görülüyor. Kayıtta polis Türk yolculara..

Zirvede Liderlere Mehteran Sürprizi 00:43

Zirvede Liderlere Mehteran Sürprizi

D-8 Zirvesi'ne katılan ülkelerin liderleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe Sarayı'nda mehteran takımının sürpriz gösterisiyle karşılandı...

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı 01:12

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı

Panama Belgeleri’nde Malta’ya ilişkin yolsuzlukları araştırmasıyla tanınan gazeteci Daphne Caruana Galizia’nin öldürülmesi Avrupa milletvekillerini derinden sarsttı. Konuyu tartışan Avrupa milletvekilleri yolsuzluk haber..

Ebru Şallı Ve Yasak Aşkı Uğur Akkuşun Buluştukları Otelden Kaçış Görüntüleri 15:02

Ebru Şallı Ve Yasak Aşkı Uğur Akkuşun Buluştukları Otelden Kaçış Görün

Ebru Şallı sevgilisi Uğur Akkuş ile otelde görüntülendi! Nişantaşı’nda bir otelin en üst katında yemek yerken görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş gazetecilere yakalanmamak için aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan h..

  • ANKA tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 7 yıl önce