#Taksim meydanı’nda

Baba Nedir 03:48

Baba Nedir

Baba, Türk Dil Kurumu'nda çocuğu olan erkek olarak tanımlanır. Ama kimi zaman babalık biyolojik değil kazanılan bir unvan olarak da karşımıza çıkar. Baba gibi ise tavırları, bir işin piri ise, ortamın en komik, en eğlenc..

Bir Millet Uyanıyor Yunanlılara Baskın 07:46

Bir Millet Uyanıyor Yunanlılara Baskın

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:54:44

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle

Ağır Roman Film Konusu Kolera Sokağı'nda ilginç olaylar yaşanmaktadır. Arap Sado, sokaktaki egemenliğini ailenin küçük oğlu Salih'e (Okan Bayülgen)bırakır. Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka ..

  • PengoTV tarafından
  • 12.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warframe  Plains of Eidolon Launch Trailer  PS4 00:55

Warframe Plains of Eidolon Launch Trailer PS4

For the first time in Warframe -- explore, fight, and fly through the open Landscape of Planet Earth. Visit the bustling town of Cetus to craft weapons, shop for fishing equipment, take on quests and learn the ways of th..

  • BETA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Seçki̇n Pi̇ri̇ler İhaneti̇n Bedeli̇ni̇ Ödetmek İçi̇n İlk Adımı Attı 02:42

Seçki̇n Pi̇ri̇ler İhaneti̇n Bedeli̇ni̇ Ödetmek İçi̇n İlk Adımı Attı

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler, Tangöze'nin kendisini aldattığı sevgilisi Kıvılcım Ural'a tazminat davası açacağını açıkladı. Piriler: İnsan sevgilisinin arkasından bile yas tutarken, eş..

  • BETA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi 00:34

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi

Gazze'nin Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda toplanan Filistinliler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı 01:12

Gizli Sığınak Mehmetçik'in Gözünden Kaçmadı

Ağrı Dağı'nda, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda, boş bir evin mutfağında yer alan ve girişi çamaşır makinesiyle gizlenmek istenen sığınakta, teröristlere ait gıda ve yaşam malzemesi el..

Başbakan Yıldırım  Suriye'de İşler Düzeliyor 02:18

Başbakan Yıldırım Suriye'de İşler Düzeliyor

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığınca Anadolu Dünya Dolu sloganıyla Point Hotel'de düzenlenen Göç ve Uyum Sempozyumu nda katılımcılara hitap etti...

Bir Millet Uyanıyor  Yunan Türk'ü Esir Almış 07:23

Bir Millet Uyanıyor Yunan Türk'ü Esir Almış

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Yoğun Cinsel İstek Hiperseksüalite - Terapi Odası Psk. Kemal Özcan 03:16

Yoğun Cinsel İstek Hiperseksüalite - Terapi Odası Psk. Kemal Özcan

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal ÖZCAN Terapi Odası'nda bu bölümde Yoğun Cinsel İstek, Hiperseksüalite anlatıyor..

  • NABIZ tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel İsteksizlik Terapi Odası Ps. Kemal Özcan 03:35

Cinsel İsteksizlik Terapi Odası Ps. Kemal Özcan

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal ÖZCAN Terapi Odası'nda bu bölümde Cinsel İsteksizlik ve Cinsel İşlev Bozukluklarını anlatıyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel İstek Nasıl Oluşur Terapi Odası 06:06

Cinsel İstek Nasıl Oluşur Terapi Odası

CİSED Genel Sekreteri Psk. Kemal ÖZCAN Terapi Odası'nda bu bölümde Cinsel İstek Nasıl Oluşur? anlatıyor.....

  • NABIZ tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsveç Kadın Hentbol Takımından Zumbalı Galibiyet Sevinci 01:00

İsveç Kadın Hentbol Takımından Zumbalı Galibiyet Sevinci

Dünya Hentbol Şampiyonası’nda Slovenya’yı 33-21 yenen İsveç Hentbol Milli Takımının soyunma odasındaki dansları sosyal medyada olay oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Bangladeş'de 00:40

Başbakan Yıldırım Bangladeş'de

Başbakan Binali Yıldırım, resmi ziyaret kapsamında Bangladeş'e geldi.Özel uçak ANA ile başkent Dakka'ya ulaşan Yıldırım ve beraberindeki heyeti, Hazrat Shahjalal Havalimanı'nda Türkiye'nin Bangladeş Büyükelçisi Devrim ..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz Di̇zi̇si̇nde Kaza Tolga Sarıtaş’a Köpek Saldırdı 01:36

Söz Di̇zi̇si̇nde Kaza Tolga Sarıtaş’a Köpek Saldırdı

Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş dün akşam yüzü olduğu markanın lansman gecesinde samimi açıklamalarda bulundu. Nişantaşı’nda bir mekanda gerçekleşen etkinlikte Tolga Sarıtaş Söz dizisi hakkında konuştu. Di..

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım 02:48

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım

Türk Kızılayı, Irak'ın Erbil kentinde 500 Musullu aileye kışlık yardım malzemesi ve gıda kolisi dağıtımında bulundu.Türk Kızılayına bağlı bir ekip, Erbil kentinin güneyindeki Bahırka Sığınmacı Kampı'nda, çoğunluğunu Musu..

Viral Nedir 03:53

Viral Nedir

Viral Nedir? Viral, Türk Dil Kurumu'nda virüsler ile ilgili olarak tanımlanmış. Ama bu videoda elbette virüslerden falan bahsetmeyeceğiz. Hani şu nereden çıktığı pek de anlaşılmayan ilginç, etkileyici, komik ya da eğlen..

Metafor Nedir 03:31

Metafor Nedir

Türk Dil Kurumu metafor kelimesini mecaz olarak tanımlamış. Metafora örnek olarak, Cem Karaca'nın şarkısı Ben bir ceviz ağacıyım, Gülhane Parkı'nda yı verebiliriz. Ama Kenan Doğulu'nun Festival gibisin, katılmak istiy..

Çocukların Erciyes Hayalini Erciyes Jandarma Gerçekleştirdi 01:37

Çocukların Erciyes Hayalini Erciyes Jandarma Gerçekleştirdi

İl Jandarma Komutanlığı öncülüğünde Erciyes Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Kani Arıkan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı’nda unutulmaz anla..

Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

Destiny 2  Expansion I Curse Of Osiris Launch Trailer PS4 01:55

Destiny 2 Expansion I Curse Of Osiris Launch Trailer PS4

Continue your Destiny 2 journey with Expansion I: Curse of Osiris. Travel to Mercury, unravel the mysteries of the most notorious Guardian in Vanguard history, and battle the time-traveling Vex in new cinematic campaign ..

  • BETA tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Süper Lig Maç Özeti 02:29

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe Süper Lig Maç Özeti

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin yükselişi devam ediyor... Bursaspor'u Giuliano'nun penaltı golüyle 1-0 mağlup eden sarı lacivertliler peşpeşe 4. maçını kazandı. Süper Lig'de 15. haftanın açılış müsabakasında deplasmanda Bur..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Sözleşmesi Yaptırdılar Çünkü 00:51

Evlilik Sözleşmesi Yaptırdılar Çünkü

Hababam Sınıfı'nda hayat verdiği Hayta İsmail karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Ahmet Arıman, kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile dünya evine girdi...

  • BETA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce