#Taksim meydanı’nda

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok 01:38

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok

Salgın döneminde merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı yaşanan belirsizliği giderdi. Buna göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Geçiş Sınavı’nda ..

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri 04:45

Esenyurt'un Afrikalı göçmenleri

Yakın bir geçmişe kadar ağırlıklı olarak İstanbul Tarlabaşı'nda yaşayan Afrikalı göçmenler artık Esenyurt'u tercih ediyor. TRT Haber, Afrikalı göçmenlerin Esenyurt'taki yaşamına tanıklık etti...

Mağazada alışveriş yapan kadının cep telefonu saniyeler içinde çalındı 00:31

Mağazada alışveriş yapan kadının cep telefonu saniyeler içinde çalındı

Okmeydanı’nda bir giyim mağazasında alışveriş yapan kadının cep telefonu, iki kadın tarafından saniyeler içerisinde çalındı. Telefonun çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı...

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Yerli Aşıyı Tüm İnsanlığa Sunacağız 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Yerli Aşıyı Tüm İnsanlığa Sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Büyükelçiler Toplantısı'nda yerli aşı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İnsan deneyi aşamasında olan yerli aşıları milletimizle birlikte tüm insanlığa sunacağız de..

Kamyon eve daldı! 01:13

Kamyon eve daldı!

BUGÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BEYOĞLU'NDA BİR KAMYON YOL ÜZERİNDEKİ EVE ÇARPTI. ŞANS ESERİ KAZA SADECE MADDİ HASARLA ATLATILDI. EVDEKİ BEBEĞİN DE ANNESİNİN DE BURNU DAHİ KANAMADI...

Örümcek hırsız ağa takıldı 01:35

Örümcek hırsız ağa takıldı

AYDIN KUŞADASI'NDA KISITLAMAYI DELEN BİR KİŞİ POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ. TIRMANMADAKİ USTALIĞINI GÖREN POLİS, ŞÜPHELİNİN KAYDINA BAKINCA O MARİFETİNİN NEDENİNİ ANLADI...

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı 03:51

Erzurum'da Kış Gelmeden 800 Mezar Kazıldı

Erzurum’da kış aylarında hava sıcaklıklarının eksi 35 dereceye kadar düşmesi nedeniyle 800 mezar kazılarak hazır hale getirildi. Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde kış mevsimiyle birlikte mezar kazım..

Karaya Oturan Gemi Batmasın Diye Halatla Taşlara Bağlandı 01:04

Karaya Oturan Gemi Batmasın Diye Halatla Taşlara Bağlandı

İstanbul Zeytinburnu'nda karaya oturan gemi batmasın diye halatla taşlara bağlandı.103 metrelik geminin kurtarılma çalışmaları devam ediyor...

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar üyelik için kuyruğa girdi 08:15

Rus gelin Ksenia’nın AK Parti’yi seçtiğini duyan yerleşik yabancılar ü

Rusya’dan gelerek yerleştiği Antalya’da bir Türk vatandaşıyla evlenen 2 çocuk annesi Ksenia Selin Akkanat’ın yaptığı çalışmalar sonucu AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nda STK ve Halkla İlişkiler Başkanı olduğunu du..

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı 02:40

Bakan Soylu'nun Annesi Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun vefat eden annesi Servet Soylu'nun cenaze törenine katıldı. Erdoğan, cenaze namazında bir de konuşma yaptı. Servet Soylu'nun cenazesi Eyüp Sultan Mezarlığı..

Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu 00:57

Kar Nedeniyle İki Bin Uçuş İptal Oldu

Amerika'nın Denver Kenti kar yağışına teslim oldu. Kentin Uluslararası Havalimanı'nda iki binden fazla uçuş gerçekleştirilemedi...

Marmara Depremi Afet Yönetiminde Milattır 00:57

Marmara Depremi Afet Yönetiminde Milattır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD'da düzenlenen Afet Risk Azaltma Konferansı'nda konuştu. Soylu, Marmara depremi bizler için afet yönetiminde bir milat olmuştur dedi...

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti 01:02

Yunanistan, Lozan'ı İhlal Etti

Yunanistan, Türkiye sınırına 7.5 kilometre uzaklıkta bulunan ve 'gayri askeri' statüdeki Sakız Adası'nda tatbikat düzenledi...

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı? 10:12

Türkiye'ye Özgü Mutant Virüs Var Mı?

Koronavirüs risk haritası’nda kırmızı il sayısının 25’ten 39’a çıkması endişelendiriyor. Vaka sayısı 22 bini aşarken ölü sayısı 117 oldu. Peki salgında üçüncü algayı mı yaşıyoruz? Türkiye’ye özgü mutant var mı? Konuyu Tü..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti 03:44

Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti

İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Etna Yanardağı yeniden faaliyete geçti. Etna, Şubat’tan bu yana en az 16 kez lav püskürttü...

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Araç Kuyruğu Oluştu 02:22

TEM Otoyolu kar nedeniyle trafiğe kapandı, D-100'de Kilometrelerce Ara

Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Gölyaka ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Düzce’de etkili olan kar yağışı, kent genelinde trafiği olumsuz etkiledi. Bununla birlikte Gölyaka TEM Otoyo..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayrete düşürdü 03:55

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayre

Beyoğlu’nda bir hırsız, güpegündüz vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta “örümcek adam” gibi tırmandı. Camlarını kırarak girdiği iki daireden dizüstü bilgisayar çalan hırsız, karşı binadaki dairelerin de musluk, bat..

İzlanda'daki yanardağda lav püskürmesi dronla görüntülendi 00:59

İzlanda'daki yanardağda lav püskürmesi dronla görüntülendi

İzlanda'nın Reykjanes Yarımadası'nda bulunan Fagradals Yanardağı'ndaki lav püskürmesi dron kamerasıyla kaydedildi...

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

Çarpmaya ramak kala! 01:55

Çarpmaya ramak kala!

İSTANBUL BOĞAZI'NDA BUGÜN BÜYÜK BİR FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ... RUSYA'DAN İNGİLTERE'YE GİDEN KURU YÜK GEMİSİNİN MOTORU ARIZALANINCA, BOĞAZ'DA SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI... YALILARA ÇARPMASINA 1 METRE KALA DEMİRLEYEN GEMİ, YÜ..

Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerin acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı 00:38

Irak'ın Kuzeyinde şehit olan askerin acı haberi Ankara'daki ailesine u

Irak’ın kuzeyinde bulunan Başika üs bölgesine gerçekleştirilen roketli saldırı sonucu şehit olan 27 yaşındaki 58'nci Topçu Tugay Komutanlığı'nda görevli Topçu Uzm.Çvş. Hacı Halil Kızılay'ın acı haberi Ankara'nın Polatlı ..