#Taksim meydanı’nda

Terörle mücadelede JÖH, PÖH ve güvenlik korucuları omuz omuza 00:39

Terörle mücadelede JÖH, PÖH ve güvenlik korucuları omuz omuza

Eren-7 Mercan Munzur Operasyonu'nda 59 operasyonel timden oluşan 1062 personel, Tunceli kırsalında terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor...

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü baskın! 01:07

İstanbul’da yaşlı kadını 'FETÖ' yalanıyla dolandıran şahsa suçüstü bas

İstanbul Beyoğlu’nda dolandırıcılık çetesi, telefonla aradıkları yaşlı bir kadını kendilerini polis olarak tanıttıktan sonra “FETÖ/PYD operasyonu yaptık yakalanan şahıslar sizin isminizi verdi” diyerek kandırdı...

TEM Otoyolu trafiğe kapatıldı, kilometrelerce kuyruk oluştu 04:26

TEM Otoyolu trafiğe kapatıldı, kilometrelerce kuyruk oluştu

Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda yaklaşık 30 aracın karıştığı ve 20 kişinin yaralandığı zincirli kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılmaya devam ediyor...

Bakü sokaklarında Mehter Marşlı Euro 2020 coşkusu 02:43

Bakü sokaklarında Mehter Marşlı Euro 2020 coşkusu

Azerbaycan’daki Bakü Olimpiyat Stadı'nda bu akşam oynanacak Türkiye-Galler Euro 2020 A Grubu maçı için çok sayıda Türk futbolseverin akın ettiği Bakü’de maç coşkusu yaşanırken, sokaklar Mehter Marşı ile inledi...

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

88 yaşındaki kadın nasıl öldü 15:41

88 yaşındaki kadın nasıl öldü

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı 01:35

Dev gemi, balıkçı teknesine çarptı

İSTANBUL BOĞAZI'NDA KORKUNÇ BİR KAZA YAŞANDI BİRKAÇ SAAT ÖNCE... 180 METRELİK DEV KARGO GEMİSİ, BİR TEKNEYLE ÇARPIŞTI... FACİADA İKİ BALIKÇI CAN VERDİ.....

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu 01:32

Marmara Denizi Şimdi De Ölümcül Gaza Teslim Oldu

Marmara Denizi’ni esir alan müsilajla mücadele sürerken bu kez de Çınarcık Çukuru’nda hidrojen sülfür gazı tespit edildi. Akademisyenler canlı yaşamını yok edecek çözünmüş gazın tehlikesine dikkat çekti...

Çin'den Tarihi Adım! Göreve Başladı 02:03

Çin'den Tarihi Adım! Göreve Başladı

Çin'den tarihi uzay uçuşu! Tianhe Uzay İstasyonu'nda görev yapacak 3 taykanot göreve başladı...

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

Benzin istasyonunda yürüyen yayaya araçla çarptı 00:30

Benzin istasyonunda yürüyen yayaya araçla çarptı

İstanbul Zeytinburnu'nda benzin istasyonuna hızla giren otomobil bir kişiye çarparak kaçtı. O anlar kameralara yansıdı...

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor! 03:43

Manavgat ve Gündoğmuş yanıyor!

Antalya'da Akseki ve Manavgat ilçelerinin sınırında bulunan Gülen Dağı'nda orman yangını etkisini artırdı. Bölgede geniş bir alanı etkisi altına alan yangının özellikle Taşlıca Mahallesi Murtiçi mevkiine doğru ilerlediği..

Denizi paylaşamıyorlar! 02:53

Denizi paylaşamıyorlar!

İSTANBUL ANADOLU KAVAĞI'NDA BİR GARİP TARTIŞMA YAŞANIYOR.... BİR YANDA VATANDAŞLAR VAR. RAHAT RAHAT DENİZE GİREMİYORUZ DİYORLAR. BİR YANDA YALI SAKİNLERİ VAR. GÜRÜLTÜ VE KİRLİLİKTEN ŞİKAYETÇİLER...

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Eray Şamdan olimpiyat ikincisi oldu 01:21

Eray Şamdan olimpiyat ikincisi oldu

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan, gümüş madalya kazandı. Şamdan'ı..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Afganistan'da tahliye edilen Türkler Kabil Havalimanı'ndaki kaosu görüntüledi 00:58

Afganistan'da tahliye edilen Türkler Kabil Havalimanı'ndaki kaosu görü

Afganistan'dan tahliye edilen Türkler, Kabil Havalimanı'nda yaşananları görüntüledi. Görüntülerde havalimanı pistinde yüzlerce kişi yer alıyor. Türk askerlerinin, THY uçağının kalkışı sırasında çevrede geniş güvenlik önl..

Ankara teyakkuzda! 01:38

Ankara teyakkuzda!

ANKARA GELİŞMELERİ YAKIN TAKİPTE.. İRAN SINIRINDA 4 KADEMELİ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI. MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDA DA AFGANİSTAN TOPLANTISI YAPILDI... BAKAN AKAR, KABİL'DEKİ TÜRK ASKERİNİN GÜVENLİĞİ İÇİN HER TÜRLÜ TEDB..

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi 05:32

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cans

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı'nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uç..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Müge Anlı'daki Büyükşen olayında yeni gelişme! Cinayetin kilit isimlerinden Mustafa Okşen öldü 02:24

Müge Anlı'daki Büyükşen olayında yeni gelişme! Cinayetin kilit isimler

Konya'da, Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin, cinayete yardım ve yataklık suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, kaldırıldığı hastanede hayatını k..

Türkiye'nin Afganistan Diplomasisi 02:58

Türkiye'nin Afganistan Diplomasisi

Afganistan'da kaos sürerken Türkiye yoğun bir diplomasi yürütüyor. Türkiye'nin amacı Afganistan'ın bir izole devlete dönüşmemesi. Bu bağlamda Kabil Havalimanı'nda 648 Türk Askeri görev yapıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi 02:16

1915 Çanakkale Köprüsü yoluna ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi

Tamamlandığında 'dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü' unvanına kavuşacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün bağlantı yoluna tamamen yerli ve geri dönüştürülebilir ‘çevreci’ ses bariyerleri yerleştirildi. Kı..

Selde hayatını kaybeden ikizlere veda! 01:07

Selde hayatını kaybeden ikizlere veda!

Bozkurt’ta yıkılan Ölçer Apartmanı’nda hayatını kaybeden ikizler Kerem Ali ve Ayşe Miray Özdoğan ile İclal ve Ayşe Yücel İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı. Selde ikiz çocuklarını kaybeden İzzet Özdoğan dakikalarca ço..

Ardahan'ı dolu ve sel vurdu 00:50

Ardahan'ı dolu ve sel vurdu

Ardahan’da etkili olan yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Sağanak ve dolu yağışı sonrası Posof ilçesi Başyurt Yaylası'nda sel yaşandı, dağlar beyaza büründü...

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı... 01:14

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı...

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 30 tabliye blokunun montajı yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yılını simgeleyen kuleler arasındaki 2023 metrelik ..