#Takım elbiseli

Trabzonspor'dan İki Gollü  Prova 04:18

Trabzonspor'dan İki Gollü Prova

Trabzonspor, Süper Lig’e verilen milli arada El Sadd ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Katar'ın başkenti Doha'da oynanan ve beIN SPORTS'tan naklen yayınlanan karşılaşmada Fırtına'nın gollerini 34. dakikada Fabian..

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm 2.Fragmanı 00:51

Klavye Delikanlıları 2.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Unvanı Bu 11 Koruyacak 01:34

Unvanı Bu 11 Koruyacak

Süper Lig'in 8 haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Igor Tudor kadroyu büyük oranda koruyacak. Kazanan kadroyu zorunlu olmadıkça değiştirmek istemeyen Hırvat çalıştırıcı yedek bekleye..

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti! 01:21

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti!

Endonezya Ligi'nde oynanan Persela Lamongan - Semen Padang maçında futbol dünyasını sarsan bir olay yaşandı. Persela kalecisi Choirul Huda, bir pozisyonda takım arkadaşı Ramon Rodrigues ve Pedang oyuncusu Marcel Sacramen..

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu 01:16

Porsche 718 GTS Yol Tutuşu

Daha da büyük performans ve özel donanım: Orta takım serimizi yeni iki kişilik 718 Boxster GTS ve 718 Cayman GTS ile genişletiyoruz. AB'ye göre kombine yakıt tüketimi 6: 718 GTS modelleri: 9.0-8.2 l / 100 km, CO2 emisyon..

  • BETA tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Klavye Delikanlıları 3.Bölüm 2.Fragmanı 00:55

Klavye Delikanlıları 3.Bölüm 2.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Adebayor'dan Pepe'ye Mesaj Vurmak Yok 01:45

Adebayor'dan Pepe'ye Mesaj Vurmak Yok

Başakşehir'in Togolu yıldızı Adebayor, eski takım arkadaşı Pepe'ye Beşiktaş maçı öncesi eğlenceli bir mesaj gönderdi...

Ozan Tufan'dan Yol Ortasında Sürpriz 00:31

Ozan Tufan'dan Yol Ortasında Sürpriz

Fenerbahçeli milli futbolcu Ozan Tufan, takım arkadaşı Volkan Demirel'e yaptığı sürprizi sosyal medya hesabından paylaştı...

Hakemi Tek Yumrukla Yere Serdi 00:36

Hakemi Tek Yumrukla Yere Serdi

Ukrayna'da mini futbol turnuvasında bir oyuncuya kart gösterip oyun dışı bırakan hakem yumruk yedi. Kart gören oyuncunun takım antrenörü hakemin kararını beğenmeyince yumrukla karşılık verdi. İşte hakemin yere yığıldığı ..

Dreadnought PS4 Open Beta Captain Training Preview Trailer 02:26

Dreadnought PS4 Open Beta Captain Training Preview Trailer

Dreadnought puts you in command of massive capital ships for tactical, team-based warfare throughout the Solar System and across the skies of different planets. As a mercenary captain, your motivations are simple: to rea..

  • BETA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Call Of Duty WWII Insider  War Mode Trailer PS4 04:05

Call Of Duty WWII Insider War Mode Trailer PS4

War Mode tasks players in team-driven assault and defend missions for strategic objectives. Get the basics on this Call of Duty®: WWII addition. ( Savaş Modu, oyuncuları takım temelli saldırıda görevlendirir ve stratej..

  • BETA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 21.Bölüm 1.Fragmanı 01:01

Yeni Gelin 21.Bölüm 1.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Trabzonspor'da Gözler Terim'de 01:15

Trabzonspor'da Gözler Terim'de

Trabzonspor'da Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağı sorusuna çevrildi. Yönetim, 8 haftası geride kalan Süper Lig'de ligi tanıyan bir teknik adamın gelmesinin daha isabetli ..

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı 04:25

Denizli'de 11 Yaşındaki Çocuklar Top Oynayan Robot Yaptı

Denizli’de özel bir okulda okuyan iki öğrenci, yaklaşık 4 yıldır üzerinde çalıştıkları top oynayan robotla ulusal çapta düzenlenen yarışmalarda derece almayı başardı. Öğretmenleriyle birlikte robotlarını geliştiren iki ö..

Türkiye Marşı  Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç 03:40

Türkiye Marşı Bitti Demeden Bitmez Serdar Ortaç

Kırmızı beyaz sahalarda rengimiz Avrupa sahnesinde Türk’ün sesi var Taraftarın seninle eskisi gibi Sahada evlatların ayak sesi var Korkma azalmaz bu sevgin Gönlümüz herkesden zengin Elmanın yarısı gibiyiz Biz etle tırna..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Klavye Delikanlıları 4.Bölüm 1.Fragmanı

Bayram ve Kerem küçük yaşlardan itibaren insanlarla çok fazla diyalog kuramadıkları için asosyal olmuş ve bütün vaktini bilgisayarda geçiren iki yakın arkadaştır. İnsanların yüzlerine söyleyemediklerini bilgisayar vasıta..

Disney Fan Golf Arabası Pixar ‘Mater’ Oluşturur 02:51

Disney Fan Golf Arabası Pixar ‘Mater’ Oluşturur

THIS movie buff has transformed an old golf cart into Mater the tow truck from Pixar’s Cars. Jerry Patrick, 51, first set up AKA Junk over a decade ago when he couldn't afford to pay someone else to paint his cars and do..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba Oluşturur 03:55

Film Tutkunu İçin Ölmeye Yolculuğu Korkunç ‘Ölüm Yarışı’ Kopya Araba O

A TEAM of film fanatics have built their very own car equipped with machine guns and an RPG. Inspired by the 2008 movie Death Race, which starred British actor Jason Statham, the car started life as a Chrysler 300. Angel..

  • BETA tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi 01:17

Şenol Güneş Yeni Hedefi Gösterdi

Devler Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda devirmeyi başarıp puanını dokuza çıkaran Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Zorlu bir süreçten geçen siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi'nde hem moral buldu hem de UEFA'dan 1.5 milyon euro g..

Star Wars Battlefront II  Arcade Mode  PS4 02:50

Star Wars Battlefront II Arcade Mode PS4

Head into Star Wars Battlefront II with Arcade Mode. In Team Battle, you play against a friend to be the first to defeat 75 units. In Onslaught, you want to defeat 25 players as fast as possible. ( Arcade Modu ile Star..

  • BETA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

 Uygun Doğum Yeri Ayarlayan Palyaço Balıkları 02:02

Uygun Doğum Yeri Ayarlayan Palyaço Balıkları

Palyaço balıkları uygun doğum yeri için takım çalışması yapıyorlar izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıra Halinde Yürüyen Yengeçler 00:09

Sıra Halinde Yürüyen Yengeçler

Birbirine bağlamış yengeçler takım hallinde hiç bozmadan muhteşem bir şekilde yürüyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir Derbisinde İzmir Marşının Karşılıklı Söylenmesi 00:31

İzmir Derbisinde İzmir Marşının Karşılıklı Söylenmesi

Hafta oynanan İzmir derbisinde Karşıyaka ve Altay kozlarını paylaştı Karşılaşmanın 35'inci dakikasında her iki takım taraftarı karşılıklı İzmir Marşı'nı söyledi..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti  İlk Plan 01:01

Kanarya'nın Derbi Taktiği Netleşti İlk Plan

Fenerbahçe'nin derbi planı ve onbiri şekillenmeye başladı. Sarı lacivertliler, ezeli rakiplerinin önce pas trafiğini kesme sonra vurmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde uyguladı..