#Taladro senden kopamam düet rashness

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Burcu Güneş - Oflaya Oflaya (HD) 04:13

Burcu Güneş - Oflaya Oflaya (HD)

Senden sonra beni bir tek geceler anladı Bir de sigaramın boynu bükük dumanı Senden sonra beni bir tek duvarlar anladı Bir de masadaki yazdığın o son yazı Kâğıttan bir kayık gibi Okyanuslara attın beni Sırılsıklam..

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri 04:15

Burcu Güneş feat. Behzat Gerçeker - Unutma Beni Çiçekleri

İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor yine bugün Aynı artık zaten gözyaşı ya da tebessüm Ne fark ederler de bir yerlerde aklım şimdi Hiç önemi kalmadı üzen, kalan, giden kimdi Senden çoktan umudu kestim ama Ellerimde hal..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş 03:14

İrem Derici - Bambaşka Biri ft. Yasin Keleş

Sardı korkular gelecek yıllar Düşündüm sensiz nasıl yaşanacaklar Gözlerimde canlanıca yaptığın haksızlıklar Güçlendim, her şey bambaşka olacak Döndün bak geldin şimdi Bugünü aslında nasıl sabırla bekledimdi Seni yalvarı..

Şafak Sönmez - Ağlama 04:42

Şafak Sönmez - Ağlama

Şafak Sönmez - Ağlama Akşam olur çöker hüzün bir hayale döner yüzün Sensizliğim vurur beni Sensiz olmaz mahur gözlüm Ey benim bahar yazım Ey benim alın yazım... Ağlama sebebim olma gayrı Ağlama olamam senden ayrı Ağl..

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak 03:45

Ajda Pekkan Feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak

Çok mu şey istemiş olurum senden bilmem Zaten hep çok isterim ben, azla yetinmem Başka bir hayat var, dışarda ama sensiz Şöyle bir hava alsam da gelsem ya da gelmesem Kuş havalandı, kaçış mübahtır İntikam soğuk, bazen a..

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.419 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın 03:51

Cüneyt Yalmaz - Aşkım Sende Kalsın

Sen ilacım olmuştun susuz yuttuğum Yüksek doz aşk alıp kalbinde boğulduğum Sevmek çok kişiye değerde ayrılığa değer mi Çekip gittiğinde yüreğini deler mi Senden öncede yoktum senden sonrada yokum Meğer sensiz dünya boşmu..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar 04:03

Seni Anan Benim İçin Doğurmuş Ebru Yaşar

Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş c..

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır 02:58

Mahmut Çınar & Gözde Öney - Satır Satır

Satır satır çözülecek inan Senden bana uzuyorken zaman Durma o yerde, bana gel gizlice Göreceksin… Usul usul dokun elime Islak saçım, tarayıver önce O eski şarkıyı anımsarız belki Sezeceksin… Önümüzde maceralar Ardım..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Azeri - O Dedi Yoh Yoh 03:46

Azeri - O Dedi Yoh Yoh

GARA GÖZÜN BADAM O DEDI YOX YOX YOX YOX MENE GELSIN GADAN O DEDI YOX YOX YOX YOX DEDIM INSAF ELE DEDI GÜLE GÜLE SENDEN YAR OLMAZ MENE DÜZ DOLAN DÜZ OTUR AY KISI YAS ÖTÜB DEYESEN YETMISI BIR DENE AGZINDA YOX DIS..

  • PengoTV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

İbrahim Erkal - Canısı 04:03

İbrahim Erkal - Canısı

Gidemem gidemem Seni terk edemem Ölürüm ölürüm Ben sensiz edemem canısı canısı canısı Canısı canısı Ömrümün yarısı Ben senden ayrılmam Alnımın yarısı Duymasam sesini Tutmasam elini Tatmasam tenini Buna dayan..

Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.278 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahmut Çınar - Güz Geçer 04:16

Mahmut Çınar - Güz Geçer

Şarkı Sözleri Güz geçer, üzülme güz geçer Sevdaysa izi kalır yüzünde, aldırma... Yalancı bir güneş hayat boyu Mavi bir kuş ötüşü camında, aldanma... Bir rüya duyar, bir ses görürsün İçinde, evin olmuş bir his bulursun Ne..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce