#Taladro senden kopamam düet rashness

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar 03:27

Müslüm Gürses - Silinmeyen Hatıralar

Silinmiyor gözlerimden o hatiralar Uzadi bitmiyor bu aylar yıllar Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Öldür beni yasamayi istemiyorum Senden ayri bu cileyi cekemiyorum Simdi benim tek tessel..

Suat Suna  Yalan Değil 04:26

Suat Suna Yalan Değil

aynı dertlerdeyim, yalnız ve sensizim biliyorum ben istedim ayrılmayı kabul etmezsin sanmıştım ah dönemez misin aynı yerdeyim, bomboş ve sensizim yalvarmaya hazırım ne olur affetsen son bir şans versen, tekrar sevemez mi..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video 05:35

Hüseyin Kağıt Ben Yarla Bir Olmazsam Official Video

BEN YARLA BİR OLMAZSAM O zalim sevgilim benle de çok yorulmuş Onun bunun lafıyla çıkmış yola koyulmuş Ben hayaller kurarken kalemimiz kırılmış Sensiz ölürüm derdi düğün dernek kurulmuş Ben yarla bir olmazsam,lan yerle b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buray - Bir Ömürlüğüm 03:48

Buray - Bir Ömürlüğüm

Buray - Bir Ömürlüğüm Dinle senden bana kalan..

  • PengoTV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur  Seni Dilendim 03:55

Ferdi Tayfur Seni Dilendim

Gözümde hasretin dinmez yağmuru Kadere el açıp seni dilendim Bitirdin bendeki bütün gururu Yüz kızartıp senden seni dilendim Nakarat Bir ümit görmüştüm önce sende ben Severek mutluluk bekledim senden Sensizlik sarhoşu ol..

Banu Parlak Dura Dura 03:26

Banu Parlak Dura Dura

Dura Dura şarkı sözleri ile Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Kaçma benden bu kadar Sevdam nereye kadar Ah bir gelsen ardımdan Gitsek sonuna kadar Senden başka kimim var Sorma sevdam n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe   Yolumun İçinde 04:26

Yıldız Tilbe Yolumun İçinde

umudum tükenmez sen yine bildiğinle kal asıl olsa anlayacak ruhun gerçeyi kendini kaybeder aniden gördüğüm masal ice gerçekler yok artık unut geçmişi Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil..

Ferdi Tayfur - Acılar 04:13

Ferdi Tayfur - Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde ışık oluyorsun bana karanlık gecelerimde yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde bu akşam seni ölesiye özledim bu akşam seni görmek istiyor gözlerim sıcak ellerini tutmak istiyor eller..

Hakki Bulut  Faydasız 04:59

Hakki Bulut Faydasız

Ümitsiz olsada sevmeye razıyım biranlık Hasretinle yaşamam imkansız belkide Bu aşkdan ecelim doğacak susmayan Kalbime nasihat faydasız Gücümüz yetermi geriye dönmeye Kaderse ayrılık razıyım ölmeye Zaman sensiz geç..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Emirkan - Kına 04:12

Emirkan - Kına

Emirkan - Kına Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim kadarını kullandı senden yana Senden başka hiç kimse Yok bundan sonra bana Bekarlık sultanlıkmış Çok çok eskide kalmış Evleniyorum dostlar düğünümü az kalmış İçim buruk ..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Toz ol....? bu durumda olduğu gibi 00:55

Toz ol....? bu durumda olduğu gibi

Senden daha güçlü biri. Senden daha güçlü biriyle dövüşmenin en iyi yolları nelerdir? #LiveScience #technology #business #innovation #socialmedia #science #newenergies #creative #newtechnologies..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sude Özcan - Örümcek 02:15

Sude Özcan - Örümcek

Örümcek şarkı sözleri ile Benim bu uçuşun pilotu Kimsenin değilim piyonu Kurdum kendime kendi filomu Herkesi yendim gel gör egomu Örümcekten adam olur senden adam olmaz Tüm şehri topla yine de senden korkmam Ritmi duyu..

Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur Acılar 06:05

Ferdi Tayfur Acılar

Bu akşam hayalin canlandı gözlerimde Işık oluyorsun bana karanlık gecelerimde Yıllanmış şarap gibi yanıyorsun içimde Bu akşam seni ölesiye özledim Bu akşam seni görmek istiyor gözlerim Sıcak ellerini tutmak istiyor ..

Serdar Ortaç - Sürgün 03:51

Serdar Ortaç - Sürgün

Serdar Ortaç - Sürgün Dinle SÜRGÜN Benden geçti, olacak bunun bir bedeli. Şimdi arasın dursun, aramak zoruna mı gitti? Hayırdır beni mi andın, Çınlar oldu kulağım. Pişmansan, yol aldıysan, Ben senden çok uzağım. Seni..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Vedat Özkaya - Eskiden 04:13

Vedat Özkaya - Eskiden

Vedat Özkaya - Eskiden Dinle ESKİDEN Toprak kokan gündüzlere uyandım Sürdüm izlerini yoktun Bu sokaklar, bu binalar Eskiden, senden hatıraa Sana varmıyor yollarım Seni duymuyor kulaklarım Sana uçmuyor uçurtmalarım Art..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..