#Taladro senden kopamam düet rashness

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video) 02:24

Bilal Hancı feat. Özkan Meydan - Sevdanın Böylesi (Official Video)

Sevdanın Böylesi şarkı sözleri ile; Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam Yar senden başkasinun gözlerine bakamam Sevmesen bile beni yüreğumden atamam [Nakarat] Dünyanın hilesini..

Halil Nü - Kara Karga 03:02

Halil Nü - Kara Karga

Kara Karga şarkı sözleri ile... Uslu Uslu durmayı denedin mi? Yoksa bana mı garezin var Dağ tepe yollarımda koştun mu Hazıra mı konmaya niyetin var. Olanlarla yetinmek yok Benim zirvemde sesten eser yok Menzilini alm..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Cansever - Şeytan Diyor Ki 03:25

Cansever - Şeytan Diyor Ki

Şeytan Diyor Ki şarkı sözleri ile Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yerimden yaralandım Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yer..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live) 04:22

İlyas Yalçıntaş - Dönebilsen (Live)

Söz & Beste: Göksel Aktaş Saksafon&Soprano: Anıl Şallıel Elektro Gitar: Aytun Gelgin Bas Gitar: Emre Türkmen Davul : Alper Celbiş Keyboard: Koray Üsgülen Mix & Master: Uğraş Çömez & Emir Kazanç Studio & Recording : Cana..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..

Velet - Dans Et (Official Video) 02:25

Velet - Dans Et (Official Video)

Söz - Velet Beat - Kalifor Mix & Mastering : Kalifor Yönetmen : Sero Films Yapım - VLİNE SÖZLER hadi yolunu yap bebeğim bana bir bak benimle dans edip çekip onu de ki tamam geceyi sabaha kat elini bana bula başımda..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Emre Sondemir - Mühim Değil 04:23

Emre Sondemir - Mühim Değil

Mühim Değil şarkı sözleri ile Hep derdim bu liman bana yeter Oysaki en deli fırtınalar burada kopar Sevda yüklü gemiler su alır batar En diri çiçekler burada solar Mühim değil senden gelsin Mühim değil beni bulsun Bu ..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Samet Köse - Öldün Gönlümde 04:11

Samet Köse - Öldün Gönlümde

Öldün Gönlümde şarkı sözleri ile Vazgeçmem asla diyordun söyle ne oldu Ellerimden doyardın yar, gittin el oldun Yalanlarının sonu bak sonumuz oldu Gelde anlat el aleme sevmemiş diye Aşkınla geldi geçti yar gençliğim ..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

Serdal Kotan - Vursan Ölemem 03:37

Serdal Kotan - Vursan Ölemem

Vursan Ölemem şarkı sözleri ile Çöktüm seni içime gömdüm İhanetini gördüm Ben hep sana kördüm yaşarken öldüm (2x) Vursan ölemem Gelsen sevemem Durmadan ölüyosun içimde sen Kalp ağrısı geçti Yalnızlığı seçti Gönl..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kısmetse Olur Adnan ve Didemin Romantik Düeti 03:35

Kısmetse Olur Adnan ve Didemin Romantik Düeti

Adnan ve Didemden Romantik Düet..

  • tnx4life tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Müzeyyen Senar & Tarkan - Benzemez Kimse Sana 02:56

Müzeyyen Senar & Tarkan - Benzemez Kimse Sana

tarkan, müzeyyen senar düeti sizler.dinle..