#Taladro senden kopamam düet rashness

Emre Aydın - Git (Canlı Performans) 03:53

Emre Aydın - Git (Canlı Performans)

Emre Aydın - Fatih çakan-git Şarkı Sözleri Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim...

  • Cowboy tarafından
  • 1.910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa 04:38

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa

Gidince anladım aşkın yalanmış Bu yalan kalbimi yaktı sevgilim Bir tahta masada adımız kalmış Görünce gözyaşım aktı sevgilim Katlanırdım bilki enderin yasa Kolunda yabancı biri olmasa Ayağı kırılmış o tahta masa ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa. 04:55

Hüseyin Kağıt - Son Bir Defa.

Son bir defa göreydim seni Hayal olsa senden kalan Der miyim hiç sözün yalan Öl de emrin olur ulan Son bir defa göreydim seni Sanma aşkım şikayettir Bana ne gam ne de derttir Ölümden korkan namerttir Son bir defa göreyd..

  • Candy tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE' 02:03

LAZ KIZI 'YAYLANIN ÇİMENİNE'

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yudum - Anasına Kızına 03:50

Yudum - Anasına Kızına

Gidiyom gidemiyom az doldur içemiyom Yandım anam yanasın anam öldüm anam Sen benden geçtin ama ben senden geçemiyom Anasına kızına Duvardaki sazına Sandıktaki bezine Yandım ela gözüne Oyna sevdiğim oyna bu dünya kalmaz ..

MFÖ - Hep Yaşın 19 04:24

MFÖ - Hep Yaşın 19

Hadi bana sor Sevmek bu kadar mı zor Senden başka yok bildiğim yol Hadi bana sor Gezginci ruhumuz bir gün biterse Korkmadan döneriz gururluyuz Eksilirse ağlayanlar çevremizden Ya gerçeği söyleriz ya da nasıl iste..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim 03:55

Ferhat Göçer Ft. Kürşat Başar - Sana Söz Verdim

SANA SÖZ VERDİM (KÜRŞAT BAŞAR feat. FERHAT GÖÇER) Hiç beklenmedik bir anda çıktın karşıma Birden her şeyi unuttum sana bakınca Çocuk gibi hesapsızca peşinden geldim Aşkım sana söz verdim Aşkım seni çok sevdim Sen ağlas..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

Yalın - Herşey Sensin 04:34

Yalın - Herşey Sensin

Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm filmler Yıpranmamış hayatlar Büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır Bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

Hakan Altun - Gidemezsin 03:56

Hakan Altun - Gidemezsin

Hakan Altun - Gidemezsin Şarkı Sözleri Gülü dikensiz düşün, hangi biri ağlamaz Her sevende aynıdır, et tırnaktan ayrılmaz Benim için ilk değil, sen bana son nefessin Tek derdimsin, hüznüm, sevincim Sen bu aşkı öldürdün,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydın Kurtoğlu - Pişman 03:13

Aydın Kurtoğlu - Pişman

Geldi sonbahar Senden yine yok bir haber Hep bir yanım eksik Uyutmuyor sensiz akşamlar Kayıp bir şehir Yalnızlığın mateminde Yar gözlerim Aklıma sen düştüğünde Sevda bazen kanatır Kanatsın bırak aşktandır Sen yeni bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Özalp - Kal Aklımda  (Yasin Keleş Remix ) 04:43

Nil Özalp - Kal Aklımda (Yasin Keleş Remix )

Acı çekipte kendine geldiysen, Ona buna güvenip tükendiysen, Birden bire gerçeği gördüysen, Geçmiş olsun… Neye yararki sonlara kaldıysak Birbirimizin ayağını kaydırsak Sen bana düşman, buna bin pişman olmuyorsun Hadi s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim 03:41

Elvan Günaydın - Perişan Haldeyim

Yaşadığımız aşk acısızdı Birbirimize sözümüz vardı Ayrılık bir bizde imkânsızdı Verilen bunca söz yalan mıydı Gül dikenden ayrılmaz ki canım Söyle senden nasıl ayrılayım Can bedenden çıkmadı ki canım Söyle seni n..

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı 00:44

Kudüslü Genç Allah’a Böyle Yalvardı

İsrail'in geçtiğimiz günlerde katliam yaptığı ve ardından kapattığı Mescid-i Aksa'da Müslümanların direnişi devam ediyor. Mescid-i Aksa'yı Cuma günü ibadete kapatan İsrail'in işgaline tepki gösteren halk mescidin kapılar..

Muazzez Ersoy - Nar Tanem 04:33

Muazzez Ersoy - Nar Tanem

nar tanem nar tanem daldan dala kondun yeter yorulmadın mı aşka akan nehir gibi durulmadın mı benim dünyam yalnız sensin anlamadın mı ey aşk bana geldin yare uğramadın mı güzel gözlüm nartanem al canım senin olsun beni ö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce