#Taladro senden kopamam düet rashness

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri 04:33

Nilüfer Ft. Feridun Düzağaç - Kavak Yelleri

Delilik Biliyorum Senle Olmak Delilik Takılıp Kaldım Karşı Koymam İmkansız Yaşanan Yıllarım Senden Çok Daha Fazla Hüzünlerim Alır Gider Sevinçlerimi İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri Sende Daha Yeni Yeni Kavak Yelle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Sus ve Dinle (Şiir)  05:02

Sus ve Dinle (Şiir)

Sus ve Dinle (şiir) Meral Bilgic Siir'ini Dinle Sen sevgili evet sen, Bir kez olsun dinle beni… İzin ver bir kez olsun içimden geldiği gibi konuşayım. İzin ver dökeyim tüm karanlıklarımı sana… Sonra sen tekrar yollarsın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Azer Bülbül - Başaramadım 03:42

Azer Bülbül - Başaramadım

Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani ..

Bülent Serttaş  Söyleme 04:05

Bülent Serttaş Söyleme

Seher yeli, sitem götür o yare Ona selam saldığımı söyleme Düşmüşem derdine ama ne çare Boynu bükük kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyleme, söyleme sakın söyleme Bir başıma kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyl..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Ferdi Tayfur - Kurtuldum 06:17

Ferdi Tayfur - Kurtuldum

Seninle kopardık bütün bağları Herşey bitti artık bil bundan sonra Kırıldı gönlümün umut dalları Kendine bir sevgi bul bundan sonra Geçmişi bir düşün yalnız kalırsan Maziyi hatırla zaman bulursan Neyleyim sevgili..

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur 04:00

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur

Betül Demir - Devlerin Aşkı Büyük Olur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uykusuz gecenin ortasında Düşüncelerim sana tutsak Her şeyi kabullenmem çok zor Güneş ayrılıkla doğacak Devlerin aşkı büyük olur Ya dağlar yerle bir ol..

Sinirli insanlar genellikle öfkeyi bir savunma mekanizması olarak kullanan zayıf insanlardır 03:38

Sinirli insanlar genellikle öfkeyi bir savunma mekanizması olarak kull

sinir senden seni alır...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor... 00:59

Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor...

Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor... Kendimi Senden Alamıyorum... Bilmem Bakışların Neler Söylüyor ??? Şikayetim Yok ki Soramıyorum .....

Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Metin Işık  Seni Seviyorum 04:45

Metin Işık Seni Seviyorum

Daha tanımadan sana Hasretinle cevap verdim Anlamadan karar verme Senin için neler çektim Yüzümdeki çizgilere Saçımdaki şu aklara Yakıniken uzaklara gidemedim Gidemedim ben senden uzak Gidemedim gidemedim Ferhat..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Metin Göç - Yastık İzi 03:38

Metin Göç - Yastık İzi

Yastık İzi şarkı sözleri ile Arada geliyorum sizin oralara Özlediğimi söylüyorum soranlara Geçit yok yüz vermiyor sınırların Külü duruyor kalbimde yaktıklarının Bugün senin tarafında uyudum, uyandım Durup durup sevdim..

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

Ozan Tanış - Hep sen 03:10

Ozan Tanış - Hep sen

Hep sen şarkı sözleri ile Olsanda yanımda nefesinle kokunla Baharımda yazımda sarsam seni doya doya Hüzün gelir denizden hafif hafif serinden Senden vazgeçemem sebebimsin bu yüzden Dünüm yarınım hep sen gecem sen gündü..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin 04:09

Orhan Gencebay - Sevecekmiş Gibisin

Her günün ardından senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmiş gibisin sevmek acı dolu sevmek çile dolu çektirecekmiş gibisin aklımı başımdan beni şu canımdan sanki edec..

Sigaramın Dumanına Sarsam  Grup Entika Canlı Performans 02:16

Sigaramın Dumanına Sarsam Grup Entika Canlı Performans

Grup ETNIKA ve İskele Sancak Meyhanesi Kaleici-Antalya Farklı tarzları harika yorumları ile Grup Etnika. Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dö..

Selami Şahin  Özledim Her Şeyini 05:15

Selami Şahin Özledim Her Şeyini

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sı..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..