#Talebiyle başkent

Başkentte Ankaragücü Coşkusu 02:04

Başkentte Ankaragücü Coşkusu

TFF 1. lige yükselen başkent temsilcisi dev kutlama töreniyle coştu...

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Ankara Övmesi Amansız Övücüler 15:39

Ankara Övmesi Amansız Övücüler

Amansız Övücüler Oktay ve Tuna yerinde övmeye Ankara ile devam ediyor,İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha 01:00

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha

Peş peşe yaşanan terör saldırılarıyla sarsılan İngiltere'de bir şok daha... Başkent Londra'nın batısında bulunan White City semtinde 27 katlı bir gökdelende yangın çıktı. Konut olarak kullanılan dev binadan atlayanlar ol..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Kadın Gibi Giyinip İnsanları Trollemek 02:16

Kadın Gibi Giyinip İnsanları Trollemek

Ankara Bebesi isimli kadın kılığına girip başkent sokaklarında gezmiş ve esnaftan alışveriş yapmış. Bakalım nasıl tepkiler almış...

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süslü Mikrofon Angara'da 02:35

Süslü Mikrofon Angara'da

Sizler İçin Ankara' ya Gittik Merak Ettiğiniz Sorulardan Biri Olan Kadınlar Neden Makyaj Yapar ? Sorusunun Karşılığı Ankara'da...

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Bizim Bakış Açımızla Ankara Kalesi 03:41

Bizim Bakış Açımızla Ankara Kalesi

Gezdik, Gördük, Sizler İçin Ankara Kalesi..

GTA Ankara 03:35

GTA Ankara

Başkent'te Amerikan filmlerini aratmayan bir kovalamaca olayı yaşandı. Yanında köpekle Cadillac marka aracıyla polisten kaçan kadın sürücü, trafiği birbirine kattı. Kapanla 4 lastiği patlatılan sürücü, önünü kesmeye çalı..

  • JET TV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası 01:47

Kılıçdaroğlu'ndan Adaylık Manevrası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına göz kırpıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içerideki zatla Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşırmayın sözünü Kılıçdaroğlu, hükümet beni tutuklatmak ist..

8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü! 00:30

8 Büyüklüğünde Deprem Esnasında Ürkütücü Görüntü!

Pasifik Okyanusu açıklarında gerçekleşen sarsıntı 1000 kilometreden fazla mesafede bulunan başkent Mexico City'deki binaları bir dakikayı aşkın süre şiddetli şekilde salladı. 8 büyüklüğünde olduğu bildirilen deprem sıras..

Oynayarak Geldiler Televizyonu Çalıp Gittiler 00:50

Oynayarak Geldiler Televizyonu Çalıp Gittiler

Başkent'te hırsızlar oynayarak girdikleri dairedeki televizyonu çalarak kaçtı. Yaşananlarsa güvenlik kameralarına yansıdı...

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu! 01:33

Büfeye Giren Otomobil Kadını Eziyordu!

Başkent'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki büfeye girdi. Kazada yaralanan olmazken, otomobilin büfeye girme anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı 01:23

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı

Başkent'te pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan şahıs, etkisiz hale getirildi.Alınan bilgiye göre, İbni Sina Hastanesi yakınlarında bir kişi pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Şahıs, olay yerine gelen polis ..