#Talimat verdi

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm 2:15:08

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

İşçi Eyleminde Kan DökülürnZafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını bekl..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 81.Bölüm 2:19:14

Söz | 81.Bölüm

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikenin gerçekleşmesini engellemek için Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) iki koldan cansiperane bir şekilde zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirler.nTim şehirdeki diğer saldırganların peşind..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
BM  20 eylül deklerasyonunu kabul etmiyor, reddediyoruz 08:21

BM 20 eylül deklerasyonunu kabul etmiyor, reddediyoruz

BM Genel Kurul Dönem Başkanı Macaristan temsilcisi sn. Csaba Körösi nin DSÖ plandemi sözleşmesinin onaylanması tavsiyesini içeren deklerasyonunu kabul etmiyor ve reddediyoruz. Tüm ülkelerin Cumhurbaşkanlarını ve BM gene..

  • STUDIO AS tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt 00:24

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt

Bahçeli'den Fetö Sorusuna Tokat Gibi Yanıt MHP Genel Başkanı Bahçeli, bir basın mensubunun FETÖ'yle ilgili sorusuna tokat gibi yanıt verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı ko..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu 01:59

Serdar Ortaç Eşine Yaptığı Şaşırtan Sürpriz Hakkında Konuştu

Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin sürpriz sitemine Chloe’nin arabasının üzerine farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notuyla cevap verdi. Serdar Ortaç'tan şaşırtan sürpriz!Serdar Ortaç, eşinin s..

  • BETA tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Napoli'nin Şampiyon Olması Durumunda Tüm Futbolcularla Yatacağını Söyleyen Kadın 01:00

Napoli'nin Şampiyon Olması Durumunda Tüm Futbolcularla Yatacağını Söyl

Oyuncu ve model 27 yaşındaki Paola Saulino daha önce de verdiği sözün benzerini Napoli için verdi. Referandum'da hayır oyu verecekler için oral seks sözü veren Paola şimdi de Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Best of Mozart 1:56:01

The Best of Mozart

TRACKLIST 1. Eine Kleine Nachtmusik Movt 1 2. Eine Kleine Nachtmusik Movt 2 ( 7:45 ) 3. Eine Kleine Nachtmusik Movt 3 ( 12:50 ) 4. Eine Kleine Nachtmusik Movt 4 ( 14:50 ) 5. Symphony No 35 Haffner Symphony Movt 1 (..

  • PengoTV tarafından
  • 2.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti! 01:18

Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti!

Final Four maçına, ünlüler akın etti. Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı da vardı. Acun yanında sevgilisi Şeyma Subaşı'yı da getirdi... Final Four'da Fenerbahçe ve Real Madrid karş..

  • ANKA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı 03:44

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı

Trump- Işid'le Mücadelede Suriye Rejimi İle İşbirliği Yapılmalı ABD'nin yeni başkanı Trump, Esad'dan hoşlanmadığını ancak, IŞİD'le mücadele için Rusya ve Suriye Rejimi'yle işbirliği yapılmasını desteklediğini söyledi. ..

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'dan Açıklama Geldi!! 02:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İftar Yemeğinde Dekolte Giyen Hülya Avşar'da

Erdoğan'ın ünlülere verdiği iftar yemeğinde Hülya Avşar'ın kıyafeti çok eleştirilmişti. Avşar kızı, bu eleştirilere Bazıları Erdoğan'dan daha muhafazakar diyerek cevap verdi.i Dekoltesi Eleştirilen Avşar'dan Cevap Geld..

  • ANKA tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

 Serhat Akın'dan Şok 'Survivor'a Katıldığıma Pişmanım ' 03:59

Serhat Akın'dan Şok 'Survivor'a Katıldığıma Pişmanım '

Survivor sonrası ilk kez Hürriyet'e konuşan Serhat Akın, öyle açıklamalar yaptı ki gündemi sarsacak. Serhat Akın özellikle bir isme verdi veriştirdi. Ayrıca Serhat Akın Survivor'a katılmasından dolayı pişman olduğunu söy..

  • ANKA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce