#Talimat verdi

 Serdar Ortaç’tan Bebek  Müjdesi 00:59

Serdar Ortaç’tan Bebek Müjdesi

7. Büyük Ankara Festivali'nde sahneye çıkan Serdar Ortaç'tan müjdeli haber geldi. Bir süredir MS hastalığıyla boğuşan ünlü sanatçı 2018'de baba olacağının müjdesini verdi.. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 7...

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

 Esra Erol'un Eşinden  Takipçisine Ağır Yanıt 00:41

Esra Erol'un Eşinden Takipçisine Ağır Yanıt

Esra Erol'un eşi Ali Özbir'e bir takipçisi Ne saygısızca böyle üslupla takipçilerine cevap vermek yazdı. Özbir, Sen ne diyorsun katana diyerek aynı üslupla yanıt verdi. Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir daha önc..

  • ANKA tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık 02:45

Kılıçdaroğlu'ndan Hdp'ye Yeşil Işık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin Ankara temsilcilerine konuştu. Enis Berberoğlu, MİT TIR’ları kumpası belgelerini kendisinin talimatıyla mı verdi? sorusuna cevap verdi. İnkar etmedi..

Atletli Fotoğrafa Ünal'dan Yorum  Haberim Yokmuş Gibi Çek 01:06

Atletli Fotoğrafa Ünal'dan Yorum Haberim Yokmuş Gibi Çek

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Ünal, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı ile ilgili sorulan soruya da böyle cevap verdi...

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim 03:48

Zeki Muren - Seni Nasil Sevdim

SENİ NASIL SEVDİM BİLİYOR MUSUN? KULLARIN TANRIYI SEVDİĞİ GİBİ, SANA HASRET KALDIM, SARILAMADIM, BÜBÜLÜN GÜLE HASRETİ GİBİ, GÖNLÜME NE BAHAR NE DE YAZ GELDİ, NE SESİNİ DUYDUM NE ELİM DEĞDİ, KADER SENİ DEĞİL HEP Çİ..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Trendeki Şov Ölümle Bitti 01:05

Trendeki Şov Ölümle Bitti

Hindistan'da hareket halindeki bir trenin kapısından sarkarak şov yapan adam, feci şekilde can verdi. Hızla giden trenden sarkan adrenalin bağımlısı Hindistanlı adam, istasyonda gidiş ve geliş yönlerini ayıran demirlere ..

Tuba Büyüküstün Ve Umut Evi̇rgen Çi̇fti̇ İlk Kez El Ele 00:48

Tuba Büyüküstün Ve Umut Evi̇rgen Çi̇fti̇ İlk Kez El Ele

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen çifti gösteri çıkışında objektiflere ilk kez el ele görüntü verdi. Mutluluğu her hallerinden belli olan Büyüküstün ve Evirgen, el ele araçlarına yürüdü. Güler yüzüyle, muhabirlere selam ..

  • BETA tarafından
  • 1.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beren Saat’ten Şaşırtan Tepki̇ Küstüm 00:47

Beren Saat’ten Şaşırtan Tepki̇ Küstüm

Beren Saat dün akşam annesi ne ananesi ile Etiler’de yemek yedi. Mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beren Saat uzun zaman sonra ilk kez konuştu. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Beren Saat annesi ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Selami̇ Şahi̇n Basın Emekçi̇leri̇ni̇ Allah Başımızdan Eksi̇k Etmesi̇n 09:26

Selami̇ Şahi̇n Basın Emekçi̇leri̇ni̇ Allah Başımızdan Eksi̇k Etmesi̇n

Selami Şahin dün akşam Jolly Joker’de konser verdi. Selami Şahin basın çalışanlarına övgüler yağdırdı. Usta sanatçı Selami Şahin hayranlarına müzik ziyafeti yaşatmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Basın..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda 00:51

Brezilya'da Mahkumlar Cezaevini Ateşe Verdi_ 60 Kişi Firarda

Brezilya’da bir hapishanede yaşama koşullarını protesto eden bir grup binayı ateşe verdi. İsyan sırasında 60 mahkum kaçtı. Sao Paulo’ya 350 kilometre mesafedeki Bauru’da bulunan hapishanede çıkan yangın sırasında firar ..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Öpüşme Sahneleriyle İlgili Ne Dedi 01:44

Güzel Oyuncu Yasemin Allen Öpüşme Sahneleriyle İlgili Ne Dedi

Yasemin Allen önceki gün Arnavutköy’de alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Uçankuş Tv muhabirlerine konuşan ünlü oyuncu Fi-Çi dizisinde aldığı ücretle ilgili sorulan soruları yanıtladı. Güzel oyuncu Yasemin Allen al..

  • BETA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı 01:11

Japonya Yıllar Sonra Sumoda Zirveye Çıktı

Japonya ata sporu sumoda yıllar sonra gelen başarıyla sevince boğuldu. Japonya doğumlu Kisenosato, Moğol sporcuların hakimiyetine son vererek 19 yıl sonra büyük şampiyon anlamına gelen Yokozuna unvanını aldı. Bu başarın..

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu 00:30

Kaçak Sigarayla Yakalanan Şoför Onları Kim Koydu

Erzurum'da tırın gizli bölmesinde 20 bin 400 paket kaçak sigarayla yakalanan Ukraynalı şoför, çok şaşırdığını belirterek, Aaa! Onları kim koydu sözleriyle tepki verdi.Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Su..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Serdar Ortaç Hangi Ünlü İsimle Şarkı Çalışması Yapıyor 00:54

Serdar Ortaç Hangi Ünlü İsimle Şarkı Çalışması Yapıyor

Ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam muhabirlerin sorularını yanıtladı. Popçu bir de şarkı müjdesi verdi. Ünlü popçu Serdar Ortaç dün akşam bir mekan çıkışında görüntülendi. Popçu, eskiden şarkı söylediği mekanı görünce ise..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce