#Talimat verdi

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülse Birsel'den Takipçisine Ayar 01:38

Gülse Birsel'den Takipçisine Ayar

Gülse Birsel'in yeni dizisi 'Jet Sosyete' için geri sayım başladı. Birsel, geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan dizi ile ilgili takipçisinden gelen 'Jet Sosyete ğirenç olmuş' şeklindeki eleştiriye bakın ne yanıt verdi..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Erdoğan'dan Avrupa'ya  Yarasalar İstemiyor Diye 00:57

Erdoğan'dan Avrupa'ya Yarasalar İstemiyor Diye

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi mesajlar verdi.. Çanakkale zaferinin 102. yıl dönümü anma programı, 18 Mart Stadyumu..

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Murat Boz'dan Düet Sinyali Stüdyo Çalışmaları Başladı 00:40

Murat Boz'dan Düet Sinyali Stüdyo Çalışmaları Başladı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, önceki akşam O Ses Türkiye ekibiyle akşam yemeği yedi. Acun Ilıcalı’nın da bulunduğu yemek çıkışı objektiflere yansıyan Boz, sevenlerine bir müjde verdi. Murat Boz, stüdyo çalışmalarına başladığın..

  • BETA tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok! 02:09

Alman Siyasetçilerin Yaptırım Tehdidini Takan Yok!

Rüzgar enerjisinde dev adım Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın düzenlediği rüzgar enerjisi ihalesine 4'ü Alman 8 firma teklif verdi. Bin megavatlık Rüzgar Enerjisi Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ihalesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soruyu Görmeden Cevaplayan Kelime Oyunu Yarışmacısı 00:45

Soruyu Görmeden Cevaplayan Kelime Oyunu Yarışmacısı

Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu programına katılan yarışmacı soruyu görmeden cevap verdi. 14 Şubat özel olarak yayınlanan programda çift olarak katılan yarışmacılar 'Aşkıma Sadığım' Anlamına Gelen Tırmanıcı Bitk..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler 01:23

Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

Acun Ilıcalı ile eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, Elele dergisine verdiği röportajda Acun aşık olunmayacak insan değil. Acun her kadını etkiler dedi Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın ..

  • ANKA tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar 02:00

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde İntihar

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden atlayarak intihar eden bir kişi deniz polisini harekete geçirdi. İntihar eden şahsı arama çalışmaları sürüyor.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekl..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar 01:39

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar

Teknede yeğeniyle fotoğrafları çıkan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Bermek, ilk kez röportaj verdi.. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşadığı yaz boyu iddia edilmişti. Tekne..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Öğrenciden Seçim Sorusuna Ders Gibi Cevap 01:03

Öğrenciden Seçim Sorusuna Ders Gibi Cevap

Başbakan Yıldırım'ın koltuğuna oturan öğrenci, bir gazetecinin sorduğu 24 Haziran seçimleri sorusuna ders gibi bir cevap verdi. Çankaya Köşkü'ndeki son 23 Nisan'da Başbakan Binali Yıldırım çocukları kabul etti. Yıldırım'..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇ 01:36

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇

Ağustos ayında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıllık sevgilisi Atakan Koru ile geçen Ağustos'ta Edirne Keşan'da evlenmişti. Bugüne kadar sadece d..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi̇se Ve Aureliaen Aşk Mı Yaşıyor Kli̇pten Aşk Çıktı 01:22

Hadi̇se Ve Aureliaen Aşk Mı Yaşıyor Kli̇pten Aşk Çıktı

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise’nin yeni aşkını ele verdi. Kameralara bu aşkı doğrulayan Hülya Açıkgöz “Birbirlerini tanıma aşamasındalar” dedi. Şarkıcı Hadise Sıfır Tolerens klibi için Fransız manken Aurelien Mu..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı 02:04

Mehmet Ali Erbil Mekanda Takıldığı Kadınları Çıkışta Tanımadı

Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışı objektifleri karşısında görünce şaşıran Erbil, kadınları tanımadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekan..

  • BETA tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap 06:28

Evlenmeyi Düşünen Alişan'a Buse Varol'dan Tokat Gibi Cevap

Ünlü türkücü Alişan, sevgilisi Buse Varol’la birlikte Beyoğlu’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Aşklarını doludizgin yaşayan ikili, 2018 için evlilik sinyali verdi. Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte rol aldıkları Dos..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi 09:04

Yeni Yılın İlk Bombası Tarkan Ve Bülent Ersoy'dan Geldi

Tarkan ve Bülent Ersoy, hazırlıkları uzun zamandır devam eden düet için önceki akşam Ozan Çolakoğlu’nun Ulus’taki stüdyosunda bir araya geldi. Ersoy, stüdyo çıkışında, Tarkan için bebek müjdesini verdi. Bülent Ersoy ve T..

  • BETA tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir 01:46

Kaan Taşaner'den Olay Sözler Mutsuz İnsanlar Evlenir

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner çifti dün akşam “Daha” filminin galasında görüntülendi. Selin Şekerci yeni dahil olduğu diziyle ilgili konuşurken, Kaan Taşaner ise evlilik sorularına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde “Siyah..

  • BETA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce