#Talimat verdi

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Kız Kardeşini Omzuna Alıp Squat Çalışan Abla 01:21

Kız Kardeşini Omzuna Alıp Squat Çalışan Abla

Bu Fitness modeli, günlük egzersizlerinde kardeşiyle yapmaya karar verdi. Omzuna aldığı kardeşiyle adeta güç gösterisi yaptı...

  • Cowboy tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump Balık Lokantası 01:03

Trump Balık Lokantası

Irak'ın Dohuk kentinde balık restoranı işleten girişimci Nedyar Zaviti, restoranına ABD'nin yeni başkanı Trump'ın adını verdi. Zavitiy, Trump markası ile işlerini daha da büyütmek istiyor...

Ajax ile PSV Maçında Maç Topunu Paraşütle Sahaya Getiren Çılgın Adam 00:43

Ajax ile PSV Maçında Maç Topunu Paraşütle Sahaya Getiren Çılgın Adam

Hollanda'da Ajax ile PSV Eindhoven karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. 1-1 biten mücadelede öncesi Ajaxlı bir taraftar maç topunu stadyumun çatısından paraşütle atlayarak hakeme verdi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Halep'e Girmek İsteyen Çinliye 'No Smoking' Diyen Polis 00:59

Halep'e Girmek İsteyen Çinliye 'No Smoking' Diyen Polis

Dünya turuna çıkan Çen Liang Quan, Halep'e gitmek için geldiği Reyhanlı'da polis engeline takıldı. Polis, Çinli adamın İngilizce olarak Halep'e gitmek istediğini söylemesi üzerine ‘No smoking’ (Sigara içmek yasak) diye y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya′nın acı kaybı 01:21

Rusya′nın acı kaybı

Düşen Rus uçağında 64 üyesini yitiren Kızıl Ordu Korosu 88 yıllık tarihi boyunca dünyanın dört bir yanında konserler verdi...

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık 03:49

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık

Tüyleri diken diken edecek bir fotoğraf! İngiliz The Guardian gazetesi korkunç bir skandala imza attı. PKK'lı teröristin yer aldığı bir fotoğrafı Yılın fotoğrafı adayları arasında gösterdi. Ayrıca fotoğrafın altında da..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında 00:36

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında

Otobüste Hemşireye Tekme Atan Saldırgan Yeninden Gözaltında Belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, tekrar gözaltına alındı Çekmeköy'de belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Dersim'de Şehre İnen Yaban Domuzlarını Halk Besledi 01:43

Dersim'de Şehre İnen Yaban Domuzlarını Halk Besledi

Yoğun kardan yiyecek aramak için şehre inen yaban domuzlarını fark eden vatandaşlar domuzlara yiyecek verdi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmek Üzere Olan Katil Balinayı Kurtaran Koca Yürekli İnsanlar 02:09

Ölmek Üzere Olan Katil Balinayı Kurtaran Koca Yürekli İnsanlar

Britanya Kolombiyası kıyı şeridinde bir Orca kayalıkların arasına sıkıştı. Orada bulunan insanlar Orca'yı sıkıştığı yerden kurtarmak için yaklaşık 8 saatlik bir uğraş verdi. Ve sonunda gelgitlerin de yardımıyla Orca bulu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu 00:28

Janet Jackson 50 Yaşında İlk Kez Anne Oldu

ABD’li ünlü şarkıcı ve söz yazarı Janet Jackson yeni yıla anne olarak girdi. 50 yaşındaki Jackson dün ilk bebeğini dünyaya getirdi. Janet Jackson ve Katarlı eşi Wissam el-Mana, sağlıklı doğan oğullarına Eissa adını verd..

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan 28:56

Komşu Ülke Ortadoğu - 1. Bölüm Lübnan

Suriye ile İsrail arasında Akdeniz'in kıyısında yıkımın ve yaşamın birbirine karıştığı bir ülke... Bir zamanlar Ortadoğu'nun Paris'i olarak anılan Beyrut... Gözlerinin önünde anneleri öldürülen çocuklar, kardeşleri öld..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Bekliyor ve Umuyoruz' 02:40

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Be

Amerika Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook günlük basın brifinginde İncirlik konusu başta olmak üzere Türkiye ile Suriye operasyonunda işbirliği hakkındaki sorulara yanıt verdi. Ayrıntıları Amerika'nın Sesi'nd..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Zabıtalar Tarafından Tezgahına El Konulan Adam İsyan Etti 00:44

Zabıtalar Tarafından Tezgahına El Konulan Adam İsyan Etti

Esenyurt'ta bir adam zabıtalar tarafından tezgahına el konulmak istenince sinirlerine hakim olamayıp isyan etti. Ürünlerini zabıtaya vermek yerine ateşe vermeyi tercih eden adamın o anları böyle kaydedildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

HAKİM ARABADA KADININ DA HAKKI VAR DEDİ :))) 01:56

HAKİM ARABADA KADININ DA HAKKI VAR DEDİ :)))

Hakim dedi ki kadın hakkı vardı arabanın yarısı verdi :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
JÜRİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ... 4'ÜNÜ BİRDEN DÖNDÜRMEYİ BAŞARDI! 03:38

JÜRİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ... 4'ÜNÜ BİRDEN DÖNDÜRMEYİ BAŞARDI!

O Ses Türkiye’de Yandım şarkısını seslendiren Taylan Bayri, etkileyici sesiyle tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Başarılı yarışmacı, Hadise’nin takımına katılmaya karar verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Görenler Şok Oldu 00:54

Görenler Şok Oldu

Deniz aslanı dinlenmek için öyle bir yer seçti ki görenler şok oldu. Görüntüler ABD’nin başkenti Washington’dan. Kentin Freeland bölgesinde bir alışveriş merkezinin otoparkına aracını çeken kadın, geri döndüğünde otomob..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..