#Talip arama

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı 01:33

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yaşanan gerginliklerin artması üzerine AB dışişleri bakanları bir araya geldi. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de petrol arama faaliyetleri ve Libya politikası konusunda yaptırım değil uyarı ..

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz' 01:05

MSB- 'Teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyoruz'

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Avşin bölgesinde devam eden arama tarama faaliyetleri sonucu terör örgütü PKK'ya ait bir mağaranın tespit edilerek kullanılamaz hale getirildiğini açıkladı...

Dağda kaybolan 4 kişi 6 saat sonra bulundu 02:33

Dağda kaybolan 4 kişi 6 saat sonra bulundu

Bursa’da dağda kaybolan 4 kişi arama kurtarma ekiplerince 6 saat sonra dere yatağından kurtarıldı...

Depremde denizde mahsur kalanlar var 03:45

Depremde denizde mahsur kalanlar var

▪️Seferihisar'da deprem sonrasında deniz suyu yükseldi. İlçe sokakları ve binalar sular altında kaldı ▪️Depremde denizde mahsur kalanlar var ▪️Bayraklı’da çöken binada arama çalışmaları başladı..

Bakan Pakdemirli enkaz altındaki kişiyle konuşuyor 03:49

Bakan Pakdemirli enkaz altındaki kişiyle konuşuyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altında kalan yaralı vatandaşla telefonda konuştu.nnİzmir'de 6.6'lık depremde enkaz altında kalan bir vatandaş ve arama kurtarma çalışmalarına katılan bir kızılay görevlisi b..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu 00:34

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu

Deprem sonrası İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan bir binada arama ve kurtarma çalışması devam ediyor. Nurullah Yalçın, enkazdan çıkarılmayı bekleyen nişanlısı Buse Hasyılmaz ile telefonda konuştu...

''Gürültü duyabiliyor musun Buse-'' Enkaz altındaki vatandaşa telefonla ulaşma çabası sürüyor 03:30

''Gürültü duyabiliyor musun Buse-'' Enkaz altındaki vatandaşa telefonl

İzmir'de 6.6'lık depremde enkaz altında kalan bir vatandaş ve arama kurtarma çalışmalarına katılan bir kızılay görevlisi bir kadın ile konuşmaya başladı. Daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kızılay görevli..

53 yaşındaki Fadime Tolu enkazdan 15 saat sonra kurtarıldı 01:10

53 yaşındaki Fadime Tolu enkazdan 15 saat sonra kurtarıldı

İzmir'de arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü Yılmaz Erbek Apartmanı enkazından, 53 yaşındaki Fadime Tolu, yaklaşık 15 saat sonra yaralı kurtarıldı...

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir Depremi Dünya Gündeminde 02:21

İzmir Depremi Dünya Gündeminde

İİzmir depremi dünya gündemine oturdu. Avrupa'dan Amerika'ya büyük medya kuruluşları anbean yaşananları aktardı. Arama kurtarma çalışmaları manşetlere taşındı...

  • GÜL tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 4 yıl önce
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.327 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi 04:03

Deprem sonrası İzmir’de son durum havadan görüntülendi

Arama kurtarma çalışmalarının aralıksız devam ettiği İzmir’de şehrin son durumu havadan görüntülendi. Çekilen görüntülerde aynı karede bir çok binada kurtarma çalışmalarının olduğu gözükürken, çalışmalar nedeniyle şehird..

Gelecek güzel haberi bekliyorlar 01:13

Gelecek güzel haberi bekliyorlar

İzmir’de depremde yıkılan apartman enkazında arama ve kurtarma çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Enkaz altında olanların yakınları ise ekiplerden gelecek güzel bir haber bekliyor...

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun 03:30

Yeni Türkü - Olmasa Mektubun

Olmasa mektubun yazdıkların olmasa Kim inanır senle ayrıldığımıza Sanma unutulur kalp ağrısı zamanla Herşeyi unutarak yaşanır sanma Neydi bir arada tutan şey ikimizi Birleştiren neydi ellerimizi Bırak bana anlatma..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli’de 14 hain Etkisiz Hale Getirildi TSK, Şehit Jandarma Binbaşı Yavuz Sonat Güzel-53 Operasyonu kapsamında Tunceli’de 14 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklam..

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı 01:38

Seda Enkaz Altından Sağ Çıkamadı

İzmir'deki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları sona erdi. Enkaz atlından son olarak 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Seda Dinçer'in cansız bedeni çıkarıldı...

  • GÜL tarafından
  • 332 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi 01:14

Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi

Türkiye'nin 3. Sondaj Gemisi Kanuni yeniden görev başında. Kanuni, Karadeniz’de doğalgaz arama faaliyetleri için Zonguldak'a geldi...

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp 02:33

İzmir'de hafif ticari araç sel sularına kapıldı- 5 kişiden 2'si kayıp

İzmir’in Menderes ilçesinde dereden geçmek isteyen ve içerisinde 5 kişinin bulunduğu araç sağanak yağış dolayısı ile taşan derenin sel sularına kapıldı. Araçtaki 3 kişi kendi imkanları ile kurtulurken, 2 kişiyi arama kur..

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir 03:41

Bakan Soylu- Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Uşak’ta çıplak arama yapılmasına yönelik iddialar hakkında, “HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu FETÖ'cü bir teröristtir, müptezeldir. Türk Polis Teşkilatı’na bu iftirayı atan ..

Antalya’da Korkunç Cinayet 05:51

Antalya’da Korkunç Cinayet

Antalya’da Korkunç Cinayet Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gündür aranan İsviçre ve Türk vatandaşlığı bulunan 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in, bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Özdemir'in cesedi, evin yakınında battan..

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Donmamak için brandanın altında sabahladılar 03:48

Donmamak için brandanın altında sabahladılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde çalışmak için gittikleri ormanlık alanda dönüş yolunda gece saatlerinde kaybolan iki genç, arama kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Buldukları brandanın altında sabahlayan gençler, sığındıkl..