#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi 06:44

Bülbül Yuvası Tatlısı Tarifi

Bülbül Yuvası Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta (biri hamura tam giriyor ikinci yumurtanın beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayıralım) 2 yemek kaşığı hindistancevizi (yoksa koymayın) 125 gr. oda ısısında yum..

Baklava Tarifi 06:44

Baklava Tarifi

EREKENLER 3 su bardagi seker 2 bucuk su bardagi su ince bir dilim limon hazirlanisi Ilk önce serbeti icin,ocaga sekeri suyu ve limonu koyun.Kaynamaya baslayinca süreyi tutun tam 10 dk kaynatin ve ocaktan cekin sogutun..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri 05:47

Muzlu Rulo Pasta Nasıl Yapılır Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler bu tarifi çok sevecekler, muzlu rulo pasta nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedir tüm detayları bu video da gösterdik. Kolayca evde bu nefis pasta tarifini yapabilirsiniz. YouTube kan..

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak 10:50

Önümüzdeki 5 Milyar Yılda Neler Olacak

Zaman geçtikçe, meydana gelmesi kaçınılmaz bazı olaylar Güneş'in, Dünya'nın, komşu gezegenlerin ve tüm evrenin kaderini belirleyecek. Gelecekte o kadar uzak bir yere göz atalım ki tam da şu endişe verici soruyu cevaplama..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK 1.DÖNEM 1. SINAV İÇİN HAZIRLIK SORU ÇÖZÜMÜ GENEL TEKRAR 20:08

2018-2019 7.SINIF MATEMATİK 1.DÖNEM 1. SINAV İÇİN HAZIRLIK SORU ÇÖZÜMÜ

VİDEOYU İZLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLERnKanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n7. sınıf matematik kolay anlaşılır seviye ye..

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika Davulu Çaldı 01:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrika Davulu Çaldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için geldiği Tanzanya'da Devlet Başkanı John Pombe Joseph Magufuli tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Magufuli ile karşılıklı tamtam adı verilen Afrika davul..

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı 02:20

Suikasta Uğrayarak Şehit Düşen Gaffar Okkan Anıldı

Suikasta uğrayarak şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın ölümünün üzerinden tam 16 yıl geçti. Okkan, Diyarbakır'da, adının verildiği caddede ve memleketi Sakarya'da düzenlenen törenlerle anıldı. Diyarbakı..

Andrea - Costi 03:13

Andrea - Costi

Ot lyzhi sym prazna znam I syrceto razbih si otdavna Samo,samo,samo tyalo shte ti dam Mozhesh cyala nosht da ostanesh tam Vsichko e lyzha Zabluda i lyzha Zabluda,vsichko e lyzha Pak shte sym upotrebena znaya,no izgaryam..

Mekik Çeken Askere Popo Öptürmek 00:37

Mekik Çeken Askere Popo Öptürmek

Mekik çeken askere yapılan şaka gerçekten tam bir eşek şakası. Koğuşta mekik çeken asker tam mekiğe kalktığı anda başka bir askerin poposu ile karşı karşıya kalıyor ama iş işten geçmiş oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.214 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Kuzucuk Piknik 03:52

Kuzucuk Piknik

Kuzucuk piknik yapmak için sepetini alıp gelmiştir. Ancak rüzgar örtüsünü sermesine bir türlü izin vermez, kuzucuk da bir süre bununla uğraşsa da örtüsünü sermeyi başarır. Sonra piknik yapmaya başlar. Radyosunu çıkartır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom Clancy’s The Division  Free Weekend Trailer PS4 00:29

Tom Clancy’s The Division Free Weekend Trailer PS4

Agents! Don’t miss out on the Free Weekend December 7-10. Get access to the full version of Tom Clancy’s The Division on all platforms and get the full game up to 70% off! ( Ajanlar! Serbest Haftasonu 7-10 Aralık'ta k..

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamer Nedir 03:28

Gamer Nedir

Gamer'in tam karşılığı oyuncu aslında. Ama öyle bildiğin sokak oyunları değil burada bahsedilen. Gamer, bilgisayar oyunları oyuncusudur. Gamer olmanın da seviyeleri vardır bu arada. Öyle bir oyuna başladım, ben tam bir g..