#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:51

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! T..

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda) 01:46

Bölük - Fragman (20 Ekim'de Sinemalarda)

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Lunaparkta Dehşet Anları! 01:07

Lunaparkta Dehşet Anları!

Dönme dolapta bir kabinin ters dönmek üzere olduğunu gören görevliler dönme dolabı durduruyor. Biri 5 diğeri 7 yaşında olan 2 çocuğun içinde bulunduğu kabine tırmanan görevli tam o sırada yere düşüyor. Görüntüler bir cep..

Kim Kimi Koparıyor 01:00

Kim Kimi Koparıyor

Djlerin seyircilerle dalga geçmesi. Tam uçuş moduna geçecekken slow müzik çalması herkesi şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Gökhan Saki İlk Maçında Rakibini Bayılttı! 01:46

Gökhan Saki İlk Maçında Rakibini Bayılttı!

Dünya Kick Boks Şampiyonu Gökhan Saki, ilk UFC maçında Brezilyalı Luis Henrique ile karşılaştı. Saki, tam sendelediği sıralarda vurduğu müthiş sol kroşe ile rakibini nakavt etti. Spikerin bu sırada 'Turkish Tyson' demesi..

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm Fragmanı 00:52

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Muavinin Yaptığı Şiir Gibi Anons Tüm Yolcuları Mest Etti 01:00

Muavinin Yaptığı Şiir Gibi Anons Tüm Yolcuları Mest Etti

Bir otobüs firmasında muavinin yapmış olduğu anons, yolcular tarafından alkış aldı. İşte sesi ve betimlemeleriyle tam not alan muavinin anonsu.....

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap 01:13

İran'dan Abd'ye Askeri Tatbikatlı Cevap

Amerika Birleşik Devletleri’nin balistik füze denemesi yapan İran’a yönelik yeni yaptırımlar uygulamasıyla iki ülke arasında tırmanan gerginlik artarak devam ediyor. Tahran yönetimi, Washington’a misillemede bulunulacağ..

Düşmenin'de Böylesi 00:09

Düşmenin'de Böylesi

Tam Herşey Yolunda Gözükürken Bi Anda Düşmek.Seyrededlim..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm 2. Fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları 16. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı. Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesapl..

Güzellik Uğruna 17 Estetik Oldu Bir Servet Harcadı! 11:06

Güzellik Uğruna 17 Estetik Oldu Bir Servet Harcadı!

6 ayda tam 59 kilo verdi,güzellk ugruna 17 estetik ameliyatı geçirdi Guzelleşmek uğruna bir servet harcadı...

  • ANKA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde 01:36

Dünya Tarihini Değiştirecek Satırlar Osmanlı Rasathanesinde

Sanayi Devrimi'nin en önemli adımlarından biri olan buhar makinesi, icadından gelişimine kadar sadece Avrupalıların ihtisas alanıymış gibi anlatıldı yüzyıllarca. Ancak Kandilli Rasathanesi Kütüphanesi'ndeki el yazmaları ..

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası' 04:07

Elite Zexer Bedevi Kavmini Mercek Altına Aldı 'Kum Fırtınası'

Güney İsrail’de yaşayan iki Bedevi kadının hikayesini anlatan Kum Fırtınası’nda başrolleri Lamis Ammar, Ruba Blal ve Hitham Omari üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise senaryoyu da kaleme alan Elite Zexer oturuyor. ..

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP) 03:15

Gece Gölgenin Rahatına Bak Çalıntı mı (ANNA RF - JUMP)

If you can hear the sound If you can sing the rhymes If you can get the groove And if your body move So you're one of the tribe And you're part of the vibe Don't resist it JUMP! Wherever I look around I hear the crying..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 17. Bölüm Fragmanı 00:43

Fazilet Hanım ve Kızları 17. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 03:21

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutlu..

Pakistan'da Motosiklete 10 Çocuk Bindirmek 00:47

Pakistan'da Motosiklete 10 Çocuk Bindirmek

Pakistan’da çekilen bu görüntü, bu kadarına da ‘pes’ dedirtti. Zira bir motosiklete tam 10 çocuğun birden bindiği görüldü...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annesi Ölen Yavru Papağanı Babasının Beslemesi 00:45

Annesi Ölen Yavru Papağanı Babasının Beslemesi

Teksas'ta annesi göğsünden yaralanarak ölen yavru papağana ilk başlarda babası yemek vermiş. Sonrasında ise tam zamanlı beslemeye başlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE 19:32

MOM 4.SEZON 13.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE

YABANCI DİZİLER izle Christy, alkolü yeni bırakmış, 4 aydır temiz olan ve iyi bir anne olmak, geçmişini telafi etmek için canını dişine takan genç bir kadındır. 16 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gösteren kızı Violet ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet! 02:52

Yıldızlar Şahidim 4. Bölüm (Final) - Aras ve Haziran'dan Müthiş Düet!

4. Bölüm (Final) Özet: Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annes..

  • PITIRCIK tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Günay İbrahimli Makyajsiz Halda Yaxalandı 03:56

Günay İbrahimli Makyajsiz Halda Yaxalandı

Televiziya məkanında ən baxımlı maqazin proqramlarından biri də “Xəzər maqazin”dir. Nərgiz Əliyevanın təqdimatında yayımlanan proqram tam fərqli formatı ilə seçilir. Proqramda maqazin dünyasında nələr baş verib sualına c..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce