#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

Pudingli Islak Kek Tarifi 06:34

Pudingli Islak Kek Tarifi

Pudingli Islak Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane Yumurta 1 Buçuk su bardağı şeker 1 Su bardağı süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 3 Yemek kaşığı kakao 2 Buçuk su bardağı un 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma t..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Brezilya'da Yumurtalarla Yapılan İlginç Yemek 00:30

Brezilya'da Yumurtalarla Yapılan İlginç Yemek

Bir Brezilya yemeği olan Farofa, tereyağı, soğan ve palmiye yağı ile bir tava içinde kavrulmuş manioc unu ile hazırlanır ve bol bol yumurta kırılarak pişmeye bırakılır. Verilen bir parti esnasında yapılan videodaki Fafor..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklarını Evde Yalnız Bırakan Annenin Dramı 01:32

Çocuklarını Evde Yalnız Bırakan Annenin Dramı

Çocuklarını kısa bir süre yalnız bırakan anne, eve geri döndüğünde gördüklerine inanamamış. Evde yalnız bırakılan çocuklar, tam manasıyla evi altına üstüne getirmişler efendim...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm Fragmanı 00:44

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi 07:01

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi

Meyveli Pudingli Hafif Tatlı Tarifi ve Malzemeler : 1 Paket vanilyalı puding Yarım litre süt (Pişirmek için) 2 Yemek kaşığı şeker 1 Paket soğuk krema (200 gr.) 1 Paket toz kremşanti 1 Paket 250 gr. quark (yoksa 2-3 yeme..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır 04:11

Cepli Poğaça & Sandviç Poğaça Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzerine) 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 buçuk çay bardağı ılık süt yaklaşık 3-4 su bardağı un (yarısı veya tamamı tam buğday unu olabilir) 1 tatlı kaşığı toz veya instant maya ..

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 14. Bölüm İzle 1:14:03

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ 14. Bölüm İzle

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ (Efsane Bölüm): Ramazan, Yaşlılar, SMA, Selçuk Balcı, Tuğçe Kandemir, Korku İzle..

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm 2. Fragmanı 00:50

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Bölüm 2. Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Aleyna Tilki O Ses Türkiye Jürisi Mi Olacak 02:47

Aleyna Tilki O Ses Türkiye Jürisi Mi Olacak

Aleyna Tilki O Ses Türkiye Jürisi mi Olacak ? Acun Ilıcalı'nın Sunduğu, Survivor, Yarışmasından Tam Not Alan Aleyna, Bakalım Bundan Sonra Neler Yapacak...

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meral Akşener Çorum'da Böyle Rezil Oldu 01:04

Meral Akşener Çorum'da Böyle Rezil Oldu

Meral Akşener'in dün Çorum'daki mitingi tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Çorumlular Akşener'e ilgi göstermezken mitinge 1000 civarında vatandaş katıldı. Akşener kalabalığa yönelik olarak yaptığı konuşmada Öncelikle bu mey..

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi 07:01

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi

Malzemeler Not : Bu ölçüden 2 fırın tepsisi çıkıyor. 1 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı ılık su Yarım su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ (Not : Şöyle de yapılabilir eğer ki evde tereyağı yoksa sıvıyağı bir çay bar..

Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Hipnoz Nedir 04:26

Hipnoz Nedir

Hipnoz Nedir? Sözle, bakışla, telkinle sağlanan bir tür uyku durumu, hipnotizma. Bilinçaltı kısa yolu, hackenirseniz yandınız. Şaka şaka. Sanılanın aksine hipnoz, bilinci tam olarak kapatmaz. Reklam ya da seçim kampanyal..

Bilmem Kaçıncı Kattan Koca Camı Düşüren İşçiler 01:01

Bilmem Kaçıncı Kattan Koca Camı Düşüren İşçiler

Kimin hatası tam çözemedim ama çok ürkütücü olduğu bir gerçek. Önce iş güvenliği..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru 08:44

Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru

Ukrayna'nın Zaporoje kentinde ilginç bir rekor kırıldı. Küçük otomobile tam 17 kişi girmeyi başardı. Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm Fragmanı 00:38

Fazilet Hanım ve Kızları 49. Bölüm Fragmanı

Ömrünü zengin bir hayat hayaliyle sürdüren ve bunun anahtarını kızlarında gören Fazilet Hanım’ın, kızları üzerinden hayatına olan öfkesini ve geçmişi ile hesaplaşmasının onları ihtişamlı “Egemen Yalı’sının” tam da ortası..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

Nepotizm Nedir 03:07

Nepotizm Nedir

Akraba kayırma, yakın kayırma demektir. (Dalga geçerek) Akraba kayırma, yakın kayırma TDK ‘da pek kibar. Bu bizim hemşericilik, toprakçılık, torpilcilik. Geldiğin yeri unutmayacaksın; Bir de böyle bir şey var değil mi? e..

İslim Kebabı Tarifi 04:34

İslim Kebabı Tarifi

Patlıcanlı ve içinde köftesi ile nefis bir lezzet olan islim kebabı tarifi videosu ile karşınızdayız. Tam bir lezzet şöleni olan islim kebabı yapımı da oldukça basittir. Videodaki adımları tek tek uygularsanız kolaysa ev..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..