#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Tavada Pizza Tarifi  Pizza Tarifleri 04:08

Tavada Pizza Tarifi Pizza Tarifleri

Pizza tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapabileceğiniz çok pratik pizza tarifi videosu hazırladık. Tavada pizza tarifi ile hızlı ve kolayca lezzetli bir pizza yapabilirsiniz. Tavada pizza nasıl yapılır ve tam ölçül..

Biskrem Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:35

Biskrem Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir ev yapımı biskrem kurabiye tarifi videosu hazırladık. Ağızda dağılan kurabiyesi ve içinde akışkan çikolatası ile lezzeti nefistir. Satın alınan biskrem kadar çok şekerli değild..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar 01:45

Doğru Tedaviyle Kurtarılan Yaşamlar

Bir insana kanser teşhisi konulduğunda tümör hücrelerini yok etmek için iyonlaştırılmış radyasyon tedavisi sıklıkla kullanılır. Ama hastaya doğru miktarda radyasyon tedavisi uygulandığında hastalığı tedavi edecek temel y..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Kuru İncirli Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:41

Kuru İncirli Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için bu aralar tam da mevsimi olan kuru incirli kek tarifi videosu hazırladık. Herşeyi zamanında, mevsiminde yemek daha sağlıklı ve lezzetlidir. Kuru incirler yavaş yavaş çıkmaya başladı. O yüzden ..

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak 00:39

Hızla Gelen Metronun Önüne Yatmak

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Dvorets Sporta istasyonunda ilginç bir olay yaşandı. İstasyonda bekleyen yolcular, raylara yatan gençleri görünce dondu kaldı. Tam tren gelmeden önce raylara yatan iki genç korku dolu anların..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi 04:07

Hazır Yufkadan Baklava Tarifi

Bayram tatlıları tarifi bekleyenler için nefis ve kolay bir hazır yufkadan baklava tarifi videosu hazırladık. Geç kalmadan bayram tatlınızı hazırlayın. Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri tüm ..

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler 02:24

Hazır Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Gözleme sevenler için kahvaltılık tarifler den hazır yufkadan peynirli gözleme tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay ve kısa sürede hazırlanabilen gözlememizin lezzeti de yerinde çıtır çıtır dır. Hazır yufka..

Portakallı Revani Tarifi 03:20

Portakallı Revani Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için nefis bir portakallı revani tarifi videosu hazırladık. Portakalın verdiği nefis aroma ile mis gibi bir tatlı. Portakallı revani nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nedir merak e..

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri 02:35

Vişneli Kek Nasıl Yapılır Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir vişneli kek tarifi videosu hazırladık. Vanilyalı kek içinde vişne tanecikleri ve damla çikolata ile müthiş bi lezzet. Vişneli kek nasıl yapılır tam ölçülü malzeme listesi ile her ayr..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..

Porsiyonluk  Mini  Köstebek  Pasta  Tarifi 06:47

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi  Meze Tarifleri 03:42

Yumurtalı Mercimek Köftesi Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenlere nefis bir yumurtalı mercimek köftesi tarifi videosu hazırladık. Evde kısa sürede hazırlayabilirsiniz ve limon ile misafirlerinize servis edebilirsiniz. Gün mezesi için çok güzel bir tarif. Yumur..

Atı ile Motosiklet Yolculuğu Yapan Adam 00:08

Atı ile Motosiklet Yolculuğu Yapan Adam

Aracına hayvanını bağlayan insanlara tam örnek bir video,görüntüde motosikletinin yanına ekleme yaptığı kısımla dünyanın en rahat yolcuğunu yapan ar..

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Özüm Sabay Diyetsiz Sporsuz Kilo Vermek 10 Adım 08:32

Özüm Sabay Diyetsiz Sporsuz Kilo Vermek 10 Adım

Hepinize seelamlar! :) Kış gelince kilo alanlardan mısınız? Öyleyse bu video tam sizin için. Sizlerle diyet yapmadan kilo vermenizi sağlayacak 10 tüyoyu paylaşıyorum. Hepimiziin fit, sağlıklı olması dileğiyle çok öpüldün..

Merve Sevil Kabaran Kıvırcık Saç Bakımı ve Tüyolar 09:57

Merve Sevil Kabaran Kıvırcık Saç Bakımı ve Tüyolar

Kabaran, elektriklenen ve zor şekil alan saçlara sahipseniz bu video tam size göre. ABONE OL butonuna basarak ücretsiz abone olabilirsiniz :)..

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:01

Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Bayram tatlıları tarifi zamanı geldiğinde akla ilk gelen şerbetli tatlılardır. Cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu ile sizde evde kolayca ve hızlıca nefis bayram tatlısı yapabilirsiniz. Cevizli kadayıf nasıl yapılır ..

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri 02:32

Kuskus Salatası Tarifi Meze Tarifleri

Meze tarifleri sevenler için çok kolay ve pratik bir kuskus salatası tarifi videosunu hazırladık. Yapımı hızlı ve lezzeti yerinde müthiş bir tad. Yemeklerin yanında renkli bir salata olan kuskus salatası nasıl yapılır ve..

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 05:43

Midye Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir midye poğaça tarifi videosu hazırladık. Lezzeti de görüntüsü kadar mükemmel içi peynirli bir hamur işi dir. Peynirli midye poğaça nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme listesi nedi..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Muffin Tarifi 05:03

Çikolatalı Muffin Tarifi

Çikolatalı muffin tarifi Bu ölcüden tam 12 tane muffins cikiyor. Su bardagim ölcüsü 250 ml Malzemeler 100 gr yumuşak tereyağı yada margarin 2 tane yumurta 100 gram şeker(yarim su bardagi) 125 ml süt(yarim su bardagi..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri 03:14

Peynirli Karbonatlı Pişi Tarifi Yemek Tarifleri

Hamur işi tarifleri sevenlere özel peynirli karbonatlı pişi tarifi videosu hazıladık.Hazırlaması kolay ve mayalanmayı beklemeden hızlı bir şekilde yapılabilen bu tarifimizi evde adım adım uygulayarak yapabilirsiniz. Pey..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..