#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

Her gün 7 buçuk litre kola içiyor! 01:22

Her gün 7 buçuk litre kola içiyor!

DİYARBAKIRLI VOLKAN EGRİK TAM BİR KOLA-KOLİK. HER GÜN YAKLAŞIK 40 BARDAK KOLA İÇİYOR. O ''VAZGEÇMEM'' DİYOR AMA BESLENME UZMANINA GÖRE O ALIŞKANLIĞINI ACİLEN TERK ETMESİ GEREKİYOR. İŞTE VOLKAN'IN KOLA SEVDASI, UZMANIN UY..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Sidar Baran Taş - Karavan 02:58

Sidar Baran Taş - Karavan

Karavan şarkı sözleri ile İnce beli vuruyor beni ah Şimdi tam orda dursan çok güzel ah Tadı damakta kalsın mı Yoksa düşünmeden sarıl kollarıma Ne güzel bu rüya Hiç uyanmasak ah Şimdi egeye sürsek birlikte Karavan, y..

Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Çukur 24. Bölüm 1. Fragmanı 00:54

Çukur 24. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çukur 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çukur 24. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Maskem Düştü, Market Yolunda Yakaladınız- 01:39

Maskem Düştü, Market Yolunda Yakaladınız-

Antalya polisi maske denetimine çıktı. Denetimlere maskesiz takılıp “Tam marketten alacakken yakaladınız” diyen 2 kişiye 900’er lira para cezası kesildi...

9 Super Kahraman Makyaji 11:06

9 Super Kahraman Makyaji

Süper kahraman gibi görünmek ister miydiniz? O zaman yeni videomuz tam size göre! Sizin için 9 havalı pratik bilgi hazırladık! n..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Öğretmeni hayatını kararttı 02:51

Öğretmeni hayatını kararttı

İSTANBUL'DA 2 YIL ÖNCE OKUL ÇIKIŞINDA OTOMOBİL ÇARPMIŞTI SEZER ŞEKER'E... ÜSTELİK DİREKSİYON BAŞINDA ÖĞRETMENİ VARDI... İDDİAYA GÖRE; O KORKUNÇ KAZADAN SONRA, ÖĞRETMENİ SEZER'İ HİÇ ZİYARET ETMEDİ... SEZER ŞİMDİ, TEKERLEK..

Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle 1:43:39

Küçük Orman - Little Forest Türkçe Altyazılı İzle

Elma ve pirinci ile ün salmış küçük bir köy ve bu köyde kesişecek olan 3 farklı hayat. Mi-sung-Li köyü elmacılık ve pirinç ile geçinen ve oldukça sıradan olan bir köydür. Bu köyde hayat çiftçilik ile geçmekte ve olağan d..

Ezan Okurken Takma Dişleri Fırlayan Amca 00:12

Ezan Okurken Takma Dişleri Fırlayan Amca

Amca takma dişlerini tam oturtamayınca ezan okuduğu anda dişleri düşürmüş. Amcanın o komik anları kameraya böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tekneden Denize Atlamak İsteyen Kadının Dramı 00:11

Tekneden Denize Atlamak İsteyen Kadının Dramı

Arkadaşları ile tekneye binip açılan kadın , tekneden atlayıp denize girmek istemiş. Kadın tam atlayacakken ayağı kaymış ve düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Fincan Tatlısı 02:14

Fincan Tatlısı

Uygun bir tencereye 1 litre süt, 2 kahve fincanı un, 2,5 kahve fincanı şeker alınarak koyulaşana kadar karıştırılarak pişirilir, Kullanılan kahve fincanları 90ml kapasitelidir, Muhallabi koyulaşıp göz göz olduğunda 1 ye..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Sefa düşkünü dolandırıcılar! 03:07

Sefa düşkünü dolandırıcılar!

HEM VİCDANSIZ, HEM SEFA DÜŞKÜNÜ İKİ DOLANDIRICI... YAŞLI BİR ÇİFTİ KANDIRIP ALTINLARINI ALDIKTAN SONRA ÇİLİNGİR SOFRASINA OTURDULAR... TAM CİHANGİR MANZARASINDA, BALIĞIN TADINI ÇIKARIYORLARDI Kİ,,, HİÇ UMMADIKLARI BİR SÜ..

120 yaşında koronayı yendi 01:40

120 yaşında koronayı yendi

O CUMHURİYETTEN YAŞLI. TAM 120 YAŞINDA. AMA İLERLEYEN YAŞINA RAĞMEN KORONAVİRÜSE ÇELME TAKTI, YAŞAMA TUTUNDU. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN MENİCE NİNE'YE TELEFONDA SÜRPRİZ YAPTI...

Yer gök kırmızı beyaz! 01:23

Yer gök kırmızı beyaz!

YURDUN DÖRT BİR YANI KIRMIZI BEYAZA BOYANDI BUGÜN. 97. YILI TAM DA CUMHURİYETİMİZE YARAŞIR ŞEKİLDE KUTLANDI...

Helim Amca Enkazdan 26 Saat Sonra Kurtarıldı 01:12

Helim Amca Enkazdan 26 Saat Sonra Kurtarıldı

Tam 26 saat boyunca enkaz altında hayatta kalma mücadelesi verdi. İzmir'deki kurtarma çalışmalarından güzel haber geldi. 62 yaşındaki Helim Sarı, yaralı olarak enkazdan çıkarıldı..

  • GÜL tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emrah Apartmanı'nın hikayesi 01:55

Emrah Apartmanı'nın hikayesi

BAZEN EVİN KALEN OLUR. BAZEN DE ANILARINI GÖMDÜĞÜN BİR MEZARLIK... SIRADAKİ HABERDE TAM DA ÖYLE OLDU. BİR TORUNUN ADINI YAŞATMAK İÇİN YAPILAN APARTMAN BAKIN KİME MEZAR OLDU?..

İstemeden Şovun Kralını Yapan Motosikletli 00:18

İstemeden Şovun Kralını Yapan Motosikletli

Motosikleti ile şov yapmak isteyen genç tam dengesini kaybedip kaza yapacakken motosikleti beklenmedik bir halde devrilmemiş ve genç motosikletine tekrar kavuşmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çukur 25. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Çukur 25. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Okul Türk Filmi Hd İzle 1:39:49

Okul Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Okul dergisinin editörü Gökalp okulun ilk günlerinden itibaren okulun en güzel kızı Güldem’e aşıktır. Güldem için hikayeler yazan ve bu hikayeleri okulun çeşitli yerlerine bırakarak onun kalbini kazanmaya çalış..

Çukur 25. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Çukur 25. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Sitede bıçaklı kadın dehşeti! 02:15

Sitede bıçaklı kadın dehşeti!

'KARGO PAKETİNİ DAİRESİNİN KAPISINA KADAR GETİRMEDİĞİ' İÇİN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE KIZAN BİR KADIN... SİTEDE TERÖR ESTİRDİ... GÜVENLİKÇİYE SALDIRDI, YÖNETİCİNİN KARISINI İSE TAM 4 YERİNDEN BIÇAKLADI.....

Öfkeyle Kalkıp Zararla Oturan Hintli Adam 01:20

Öfkeyle Kalkıp Zararla Oturan Hintli Adam

Trafikte seyir halindeki motosikletli adamlar , kapısı aniden açılan polis arabasının kapısına çarpıp düşmüşler. Adamlardan biri tam polislere atarlanacağı anda sopayı yemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce