#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Sandık Fragman 01:15

Sandık Fragman

Bursa'nın Turan köyünde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkl..

Aksiyon filmi gibi hırsızlık! 02:38

Aksiyon filmi gibi hırsızlık!

İSTANBUL, GAZİOSMANPAŞA'DA HIRSIZLAR BİR TEKSTİL ATÖLYESİNİ SOYDU... ATÖLYE SAHİBİ HIRSIZLARI TAM KAÇARKEN YAKALADI. O ANDAN SONRASI İSE AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI, BAKALIM NELER OLMUŞ.....

Mezuniyet Töreninde Sandalye Çekme Şakası 00:10

Mezuniyet Töreninde Sandalye Çekme Şakası

Şakanın da yeri ve zamanı vardır, hele ki bu şaka mezuniyet töreninde yapıldıysa tam bir eşek şakasıdır.....

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Manav alışverişi 23 bine mal oldu! 02:29

Manav alışverişi 23 bine mal oldu!

BİR ANLIK DALGINLIĞI TAM 23 BİN LİRASINA MAL OLDU. ANNESİYLE MARKET ALIŞVERİŞİNE GİDEN ERSİN YÜKSEL, ÇANTASINI MANDALİNANIN ÜSTÜNDE UNUTUNCA OLANLAR OLDU...

Elektrik Direğine Konan Yamaç Paraşütü 00:15

Elektrik Direğine Konan Yamaç Paraşütü

Yamaç paraşütü eğitmeni olan genç tam zemine inecekken son anda bir elektrik direğine tünemiş. Kısa bir sürede olsa güzel anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 4 yıl önce
300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

Bombacı koca tutuklandı! 01:47

Bombacı koca tutuklandı!

KENDİSİNDEN AYRILMAK İSTEYEN DİNİ NİKAHLI KARISI İÇİN KORKUNÇ BİR SUİKAST PLANI HAZIRLADI. GENÇ KADININ EVİNİN ÖNÜNE BOMBA DÜZENEĞİ BIRAKTI. NEYSE Kİ KOMŞULAR O TUZAĞI TAM ZAMANINDA FARK ETTİ, CİNAYETİ ÖNLEDİ...

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi 00:24

Köpeğin Erken Uyarı Sistemi

Evin sevimli kızı ders çalışmak yerine oyalanmayı tercih etmiş. Tam annesi odaya girecekken evin köpeği birilerinin geldiğini havlayarak belli etmiş. Küçük kız bunun üzerinde hemen dersini yapmaya başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fırında Sütlaç Tarifi 04:11

Fırında Sütlaç Tarifi

1 litre süt(mümkünse yagli süt alin sütlaciniz daha lezzetli olur) 1 su bardagi şeker Yarim su bardagi pirinc 2 yemek kasigi nisasta 1 tane vanilya Hazirlanisi Ilk once pirinci yikayip icine 2 su bardagi kaynar su koy..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Üsküdar'da sahte altın kabusu 02:42

Üsküdar'da sahte altın kabusu

BİR DEĞİL, İKİ DEĞİL, AYNI SEMTTE TAM 9 KUYUMCUYU KANDIRDI... 40 YILLIK ESNAFI BİLE TUZAĞA DÜŞÜRDÜ... EĞELEYEN DE, KESEN DE ALTINLARIN SAHTE OLDUĞUNU ANLAYAMADI... ONUNCU İŞİNDE YAKAYI ELE VEREN ALTIN DOLANDIRICISI, 'PES..

Evinde 480 kedi ve 12 köpeğe bakıyor! 01:04

Evinde 480 kedi ve 12 köpeğe bakıyor!

Evini tam 480 kedi ve 12 köpek ile paylaşan Ummanlı kadın: hayvanların insanlardan daha vicdanlı olduğunu söyledi...

Başıboş Römorktan Son Anda Kurtulan Adam 00:30

Başıboş Römorktan Son Anda Kurtulan Adam

Kamyonet sürücüsü aracının arkasına bağladığı römorku tam bağlayamayınca römork kamyonet seyir halindeyken yerinden çıkmış. Çıkan römork neredeyse bir adam çarpacakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bisikletlileri Egzoz Dumanına Boğan Sürücü 00:03

Bisikletlileri Egzoz Dumanına Boğan Sürücü

Bisikletlilerin yanında geçen kamyonet sürücüsü onlara bir eşek şakası yapmış. Tam geçerken basmış gaza vermiş egzoz dumanını.....

  • PengoTV tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus 01:30

Bakan Akar- 'Satılmış Sözü' Akla Ziyan Bir Husus

CHP'li vekilin “ordu satılmıştır” sözüne Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan cevap geldi. 'Hangi sebeple olursa olsun birilerinin orduyu özne olarak kullanıp onu 'satılmış' kelimesiyle yan yana koyması gerçekten akla zi..

Velibah Patatesli Gözleme 10:33

Velibah Patatesli Gözleme

Malzemeler 1 paket kuru maya 2 su bardagi ilik su 1 tatli kasigi Tuz 1 corba kasigi seker 6 su bardagi un Hazirlanisi yarim bardak suya maya ve sekeri koyup 5 dakika mayamizin aktivlesmesini yani köpürmesini sagliyalim..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Sucuklu  Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi 13:32

Sucuklu Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi

6 su bardagi Un(herkeste ayni gitmez kontrollü koyalim.) 2 su bardagi ilik süt . yarim su bardagi ilik su 1 paket yas maya.(kuru mayada koyabilirsiniz) 1 tatli kasigi dolusu tuz Pizzamizin üstüne koyacagimiz malzemeler k..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. Bölüm Final Fragmanı yayında! Bizans İmparatorluğu, Mehmed'e karşı önlem almaya çalışıyor; Mehmed, Konstantiniyye hayali için harekete geçiyor! Sultan Mehmed Han, Konstantiniyye hayali için ha..

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı 02:23

NATO Toplantısında ABD ve Türkiye Birbirlerini Suçladı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO dışişleri bakanları toplandı. Toplantıda ABD ve Türkiye birbirini suçladı. Öte yandan NATO'nun yeni reform planı ilan edildi. Türkiye'nin hoşuna gitmeyecek maddelere yer verildi. Fran..

Erken Tecelli Eden Adalet 00:05

Erken Tecelli Eden Adalet

Motosikletle ineğin arkasından geçmekte olan adam , tam geçerken ineğe tekme atmış. Ancak dengesini kaybedip düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir doktor daha korona kurbanı! 02:11

Bir doktor daha korona kurbanı!

Azmiyle herkesi kendine hayran bırakmıştı, tam 25 sene sonra okula geri dönmüştü. Doktor Adnan Çetin memleketi İzmir'de toprağa verildi...

Çukur 27. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Çukur 27. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan 07:29

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan

İş adamı Ramazan Saka’nın Dünyada Türkiye'den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam diyerek başladığı ve tamamlandığında 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Türkiye’nin örnek tam entegre tekstil tesisinin i..

Tırmandığı Direkten Yere Çakılan Genç Kadın 00:14

Tırmandığı Direkten Yere Çakılan Genç Kadın

Yatak odasındaki direğe tırmanmaya karar veren genç kadın bunu başarmış. Genç kadın tam tepeye tırmandığında bir anda yere çakılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce