#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

27 Bin 400 liralık yemek! 02:02

27 Bin 400 liralık yemek!

ARKA SANDALYESİNDE OTURAN YANKESİCİYİ FARK ETMEDİ, KAŞLA GÖZ ARASINDA TAM 27 BİN 400 LİRASINI KAPTIRDI...İSTANBUL'DA ARKADAŞLARIYLA RESTORANA GİDEN ADAM HAYATININ EN PAHALI YEMEĞİNİ YEDİ...

Futbolcular sahada oruç açtı 01:25

Futbolcular sahada oruç açtı

DÜN AKŞAMKİ GİRESUNSPOR - ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇININ 10. DAKİKASINDA BİR OYUNCU SAKATLANDI... TAM DA O SIRADA EZAN OKUNDU,,,, MAÇA ARA VERİLİNCE NİYETLİ FUTBOLCULAR YEŞİL SAHADA ORUÇLARINI AÇTI...

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez- 01:52

Akşener- -Böyle devlet yönetilmez-

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER İSE ÜÇ HAFTALIK TAM KAPANMA ÇAĞRISINI TEKRAR EDERKEN, ELEŞTİRİ OKLARINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A YÖNELTTİ. KILIÇDAROĞLU'NUN, CUMHURBAŞKANI ADAYI OLABİLİRİM AÇIKLAMASINI DEĞERLENDİRDİ, CUMHUR İT..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Gelin de sektör de karaları bağladı! 02:17

Gelin de sektör de karaları bağladı!

13 AYDIR KAPALIYIZ DEDİLER, SESLERİNİ DUYURMAK İÇİN İLGİNÇ BİR EYLEME İMZA ATTILAR. GELİN SİYAH GELİNLİK GİYDİ, DUVAĞI TAM 130 METREYDİ. DÜĞÜN SALONU SAHİPLERİ SALGIN YÜZÜNDEN KARALAR BAĞLADIKLARINI BÖYLE DUYURDULAR....

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

7 ayda 43 kilo verdi! 02:52

7 ayda 43 kilo verdi!

HAMİLELİK SÜRECİNDE ADETA KARBONHİDRAT BAĞIMLISI OLAN BİR KADIN... HAMBURGER, PİZZA KAPANINA DÜŞÜNCE 50 KİLODAN 98'E ÇIKTI, OBEZİTE SINIRINA YAKLAŞTI... AMA PES ETMEDİ... SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YEMEKLERLE 7 AYDA TAM 43 KİL..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi  Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği 03:21

Düdüklüde Dana Eti Haşlama Tarifi Terbiyeli İncik Haşlama Yemeği

Sizlere bu videomuzda leziz bir patatesli soğanlı terbiyeli dana eti haşlama tarifi hazırladık. Yapımı hem çok basit hemde çok leziz olan bu harika et yemeği tarifi için tam zamanı olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda çokt..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Meyveli Mini Tart Tarifi  Tart Hamuru Nasıl Yapılır 04:45

Meyveli Mini Tart Tarifi Tart Hamuru Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere harika meyveli tart tarifi vereceğiz elmalı tart kadar meşhur olmasa da meyveli tart özellikle yaz aylarında yapılabilecek en leziz tatlı tariflerinden birisi. Aslında tart yapımı hiçte zor değil vi..

Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Çukur 31. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç 03:31

Rus Yapımı Avtoros Shaman 8×8 Araç

Mercedes G63 6×6’nın ardından bu sınıfta gördüğümüz en etkileyici projelerden birisiydi. 6 metrelik uzunluğuyla Mercedes’ten yarım metre gibi bir farkla daha ileride konumlanan model, her birinin ebatları 1.185 milimetre..

  • JET TV tarafından
  • 874 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Reshma'nın çaresizliği! 01:12

Reshma'nın çaresizliği!

YOL KENARINDA DURAN TAM 12 TANE KÖPEK... BAKKALA GİDEN 7 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞA SALDIRDI... ZAVALLI KIZ, KÖPEK SÜRÜSÜNÜN ORTASINDA ECEL TERLERİ DÖKTÜ...

17 gün ne kapalı, ne açık 03:27

17 gün ne kapalı, ne açık

Tam kapama kararı açıklandıktan sonra büyükşehirlerden adeta bir göç başladı. Otobüs ve uçak biletleri tükendi. Valizini alan otogar ve havalimanlarına koştu...

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması 02:51

Bakan Soylu’dan kreş açıklaması

Bakıcılar tam kapanma kapsamında. 3 hafta çalışamayacaklar. Hem bakıcılar hem de çocuğu olanlar için sorun. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istisnalara değindi..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Denizden ceza çıktı 01:26

Denizden ceza çıktı

DENİZDEKİ TURİSTLERİ GÖRDÜ, HEVES EDİP O DA GİRDİ, AMA POLİSE YAKALANINCA NE KADAR DİL DÖKSE DE CEZADAN KAÇAMADI. BURSA'DA İSE BAZI KADINLAR TAM KAPANMA YASAKLARINI HALI YIKAMAK İÇİN DELDİ...

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ 03:12

SAMSUN'DA DOLMUŞCULAR İSYAN ETTİ

Samsun'da trafik polisi tarafından durdurulan bir dolmuşa fazla yolcu aldığı gerekçesiyle ceza yazılmasının ardından, dolmuşcular kontak kapatma eylemi yaptı. İlkadım ilçesinde hizmet veren 4. Hat dolmuşçularından baz..

6. kattan düştü, turp gibi! 01:54

6. kattan düştü, turp gibi!

İSTANBUL SULTANGAZİ'DE KORKUNÇ BİR KAZA, VE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA BİR MUCİZE YAŞANDI... ANNESİNİN BİR ANLIK DALGINLIĞINDA BALKONA ÇIKAN 2 YAŞINDAKİ BEBEK, 6 KATTAN DÜŞTÜ... MUCİZE DE BU YA, O FACİAYI BİRKAÇ ÇİZİKLE ATL..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Çukur 32. Bölüm Fragmanı 01:03

Çukur 32. Bölüm Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..