#Tam demokrasiyi seslendireceğiz

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi 05:41

4 Malzemeli Çilekli Parfe Tarifi

MALZEMELER 1 paket (200 ml) krema, 5-6 tepeleme yemek kaşığı süzme yoğurt, 1 su bardağı pudra şekeri, 500 g Çilek (yıkanıp yaprakları temizlenmiş) + 10 adet Çilek, Süslemek için rendelenmiş hindistan cevizi ve Çilek. **..

Polisten kaçmayı abarttı! 01:40

Polisten kaçmayı abarttı!

TAM KAPANMAYI UMURSAMAYIP YÜZMEYE GİDEN GENÇLERİ POLİS BASTI, HEPSİ CEZADAN KURTULDU AMA BİRİ POLİSTEN KAÇMAK İÇİN KAYALIKLARA TIRMANMIŞTI, ORADA DA MAHSUR KALDI... YARDIMINA YİNE POLİSLER KOŞTU..

Cebimde bir kuruş para yok 01:24

Cebimde bir kuruş para yok

HEM TAM KAPANMAYI İHLAL ETTİLER, HEM DE CEZA YEMEMEK İÇİN BOŞ CÜZDANLARINI GÖSTERDİLER... YİNE DE CEZAYI YEDİLER.....

Bahçelievler’de bin kişiye bayramlık giysi 04:33

Bahçelievler’de bin kişiye bayramlık giysi

Bahçelievler Aile Destek Evi (BADE), Ramazan Bayramı öncesi anne ve çocuk olmak üzere bini aşkın kişiye giyim, kuşam desteği verdi. Tam kapanma nedeniyle evden çıkamayan ailelere bayramlıklar kapıdan teslim ediliyor...

İstanbul’da pazarlar kurulmaya başlandı 02:50

İstanbul’da pazarlar kurulmaya başlandı

Tam kapanma kararından haftada bir gün muaf tutulan pazarcı esnafı, günler sonra tezgahlarını kurmaya başladı...

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi 02:11

Fırında Pastırmalı Yumurta Tarifi

MALZEMELER 8 uzun dilim Pastırma, 2 Yumurta, 2 küçük parça kaşar peyniri, Tuz, Karabiber. *************** Bugün çok neşeli bir tarifim var sizler için. Pastırmayı doğrayıp üzerine yumurtayı kırdığınız sıkıcı Tarifi un..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Neden 'hayır' diyemiyoruz! 02:55

Neden 'hayır' diyemiyoruz!

HANİ; BİZ, HAYIR DEMEYİ, İŞİM VAR DEMEYİ, OLMAZ DEMEYİ BECEREMEYEN İNSANLARIZ... YORGUNLUĞUMUZ BİTMEZ BİZİM. DER YA USTA REŞAT NURİ GÜNTEKİN...İŞTE TAM DA BİZİ ANLATIR BU CÜMLESİYLE.. UZMANLARA GÖRE, TÜRK İNSANI KENDİ ..

Aslanla Oynarken Yere Kapaklanan Adam 00:23

Aslanla Oynarken Yere Kapaklanan Adam

Hayvanat bahçesine giden adam aslanın bulunduğu bölümün önünde aslanla beraber koşmaya başlamış. Tam koşarken ayağı tökezlenen adam yere kapaklanamış...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Pişkin hırsız! 01:49

Pişkin hırsız!

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE TAM BİR HAFTA KALDI. YEDİ İÇTİ, UYUDU. ÜSTELİK O 1 HAFTA BOYUNCA EV SAHİPLERİ DE AYNI APARTMANDA BİR ÜST KATTAKİ DAİRELERİNDEYDİ. YANİ HIRSIZLA BURUN BURUNA YAŞADILAR AMA ÇOK GEÇ FARKINA VARDI..

7 şehirde müsilaj harekatı 01:52

7 şehirde müsilaj harekatı

KABUSUN BOYUTU BÜYÜK... AMA MARMARA'YI ESİR ALAN MÜSİLAJDAN KURTULMANIN ÇARESİ DE VAR ELBETTE... O SEFERBERLİK BUGÜN İSTANBUL CADDEBOSTAN SAHİLİNDE RESMEN BAŞLADI... MÜSİLAJLA SAVAŞ 7 İLDE TAM 3 YIL BOYUNCA SÜRECEK...

Gökyüzünde adalet arayışı! 02:22

Gökyüzünde adalet arayışı!

ORTALIĞIYLA BİRLİKTE BENZİN İSTASYONU AÇTI. İDDİAYA GÖRE TAM 23 MİLYON DOLANDIRILDI. BİR SERVET KAYBEDEN TRABZONLU İŞ ADAMI, YERDE BULAMADIĞI ADALETİ GÖKLERDE ARADI.....

Çikolatalı Milkshake Tarifi 01:39

Çikolatalı Milkshake Tarifi

Malzemeler: 6 top çikolatalı dondurma, 5 adet buz küpü, 1/2 çay bardağı damla Çikolata, 2 tatlı kaşığı bal, 2 su bardağı süt. ********************* Instagram hesabımda bahsetmiştim geçenlerde. Hafta sonu çilekli Milksh..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Evlat hasreti bitti! 01:33

Evlat hasreti bitti!

YILLARCA EVLAT HASRETİ ÇEKTİLER. NORMAL YOLLARLA OLMAYINCA DA TÜP BEBEK DENEDİLER. TAM ÜMİTLERİ TÜKENMİŞTİ Kİ, BEKLEDİKLERİ MÜJDE GELDİ. İŞTE ÇETİN ÇİFTİNİN OĞULLARI YUSUF'A KAVUŞMA MÜCADELESİ...

Evli, mutlu, 4 çocuklu... 01:37

Evli, mutlu, 4 çocuklu...

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU... SİVAS'TA YAŞAYAN BİR AİLE BU 3 KELİMEYİ BİRARAYA GETİREBİLMEK İÇİN TAM 18 YIL BEKLEDİ. IRKIL ÇİFTİ EVLERİNİ VE KALPLERİNİ AÇTIKLARI 4 ÇOCUKLARIYLA HERKESE HAYAT DERSİ VERDİ.....

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde 01:44

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde

LGS'ye katılan 1 milyonu aşkın adayın heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. LGS birincileri de belli oldu. 97 öğrenci 500 tam puan aldı. Şimdi tercih zamanı...

Kiracı arkasında enkaz bıraktı! 01:58

Kiracı arkasında enkaz bıraktı!

SATIN ALDIĞI DAİREDEKİ KİRACIYI ANCAK AYLAR SONRA ÇIKARABİLDİ. EVE İLK GİRDİĞİNDE İSE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA KÜÇÜK DİLİNİ YUTTU. KİNDAR KİRACI DUVARLARDA ÇİZİLMEDİK TEK BİR YER BİLE BIRAKMAMIŞTI!..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Miran oyun oynarken kayboldu 01:35

Miran oyun oynarken kayboldu

AİLESİYLE MİSAFİRLİĞE GİDEN 4 YAŞINDAKİ MİRAN BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU... HERKES ONU ARAMAYA BAŞLDI... UMUTLAR TAM TÜKENİYORDU Kİ OTİZMLİ KÜÇÜK ÇOCUK ÇOK SÜRPRİZ BİR YERDE UYURKEN BULUNDU.....

132 santimlik Adana Kebap 02:10

132 santimlik Adana Kebap

Tam 132 santimetrelik bitmeyen bir adana kebabı olsa ne yapardınız?..

Yılda 300 gün uyuyor 01:36

Yılda 300 gün uyuyor

Yılda tam 300 gün uyuyor temel ihtiyaçlarını bile yerine getiremiyor..

Ayı saldırısı tazminatı 02:02

Ayı saldırısı tazminatı

ERZURUMLU KÖY MUHTARI MAHMUT ÖZTÜRK, AYI SALDIRISINA UĞRAMIŞ VE GÜNLERCE KOMADA YATMIŞTI. SONRASINDA DEVLETE DAVA AÇTI. O HUKUK MÜCADELESİ TAM 8 YIL SÜRDÜ. VE SONUÇ; DEVLET, AYI SALDIRISINA UĞRAYAN MUHTARA TAZMİNAT ÖDEY..

Halil Sezai'den şok sözler 02:00

Halil Sezai'den şok sözler

TAM DÖVEMEDİM..

Sel gitti, çamur kaldı 02:13

Sel gitti, çamur kaldı

GENÇ KARI KOCA BİR ANDA DİZİNE KADAR SUYA BATTI. NE YAPSALAR OLMADI. ONLAR DA YAKINLARINI ARADI... HELALLİK ALDI. TAM UMUTLARININ TÜKENDİĞİ ANDA BİR İP İKİSİNİN DE HAYATINI KURTARDI. SELİN VURDUĞU ARTVİN'DEN GELEN GÖRÜNT..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..