#Tam otomatik

DABBE 6 English Trailer 03:05

DABBE 6 English Trailer

TAFF Pictures (Tam Aile Filmleri Fabrikası), 2013 yılında Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından kuruldu. Kurucularının ve ekibinin, sinema televizyon sektöründeki tecrübesiyle kısa zamanda adından bahsettiren filmlere imz..

Kafasını Kamyon Ezen Adamın Mucize Kurtuluşu 00:46

Kafasını Kamyon Ezen Adamın Mucize Kurtuluşu

Kafasının üzerinden kamyon geçen adam kaskı sayesinde kurtuldu. Görüntülerde kamyon yolda ilerliyor ve motosikletli sürücü kamyonu geçmek için gaza basıyor. Tam kamyonun yanından geçerken dengesini kaybeden motosikletli ..

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan 01:39

Aslı Özdel Saçları Hızlı Uzatan

Saçlarınız yavaş uzuyorsa,cansızsa bu ev yapımı saç maskesi tam size göre,düzenli yaptığınızda saçlarınızda değişime inanamayacaksınız :)..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Çukur 18. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Çukur 18. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Jennifer Lopez Las Vegas'ı Salladı, All I Have Konser Serisi (25 02 2018) 10:33

Jennifer Lopez Las Vegas'ı Salladı, All I Have Konser Serisi (25 02 20

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Desenli Kurabiye Tarifi 06:15

Desenli Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 125 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 1 çay bardağı seker 1 tane vanilya Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı nişasta Yaklaşık 2 buçuk su bardağı un Süslerken batırmak i..

Zebra Kek Tarifi 05:29

Zebra Kek Tarifi

Malzemeler 5 adet oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 buçuk su bardağı sıvı yağ 1 tane vanilya yarım su bardağı soda 1 paket kabartma tozu 2 buçuk su bardağı un ayrıyeten 3 yemek kaşığı kakao ve 3 yeme..

Aslı Özdel Tüm Gün Çıkmayan Ruj 04:19

Aslı Özdel Tüm Gün Çıkmayan Ruj

Bir rujunuzun rengini seviyor ama kalıcılığından memnun değilseniz bu video tam sizlik! :)..

Tahterevalliden Düşen Teyze 00:34

Tahterevalliden Düşen Teyze

Çocuk parkında çocukluklarına geri dönen teyzeler tahterevalliye binmiş tam eğlenirlerken teyzemiz bir anda dengesini kaybedip kendini yerde bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu 11:54

Büşra Yılmaz İç Dökmeli Turuncu Yaz Makyajı Videosu

Sonucu çok beğendiğim tam bir ilkbahar/yaz makyajıyla karşınızdayım. Değişik edit denemelerimin olduğu iç dökmeli size akıl danışmalı bir video oldu umarım beğenirsiniz...

Güzeliz Biz Fondötensiz Yaz Makyajı 09:01

Güzeliz Biz Fondötensiz Yaz Makyajı

Güneşin cildimizine daha da zarar vermesini önlemek için, fondötensiz yaz makyajı tam da bize göre arkadaşlar...

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru 04:49

Masal Prensesi Kate'in En Büyük Kusuru

İnci gibi dişler, pürüzsüz bir cilt, pırıl pırıl parlayan saçlar! Nasıl? Kate Middleton kelimenin tam anlamıyla bir güzellik ve kusursuzluk abidesi gibi duruyor değil mi? Ama pek öyle değil. Onun da mümkün olduğun..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle 1:20:00

İblisin Oğlu 13. Vahşet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Gazetecilik bölümünde son sınıfta okuyan bir arkadaş grubu, bitirme tezlerine konu olması amacıyla ilginç haberlere göz atmaktadırlar. Tam da aradıkları türden bir haberi bulmaları ise çok sürmez. Sekiz dağcının..

Çukur 19. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Çukur 19. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Kadını Arkasından Tutup Yere Düşüren Köpek 00:31

Kadını Arkasından Tutup Yere Düşüren Köpek

Kişisel bir antrenör olan kadın tam koşmaya başladığında kendi Border Collie cinsi köpeği arkasında tutup kadının yere düşmesine neden oluyor.....

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bisikletliye Arkadan Aracı İle Birkaç Kez Vuran Yaşlı Huysuz Adam 01:59

Bisikletliye Arkadan Aracı İle Birkaç Kez Vuran Yaşlı Huysuz Adam

Tam virajdan dönerken arkasından yetişen ihtiyar huysuz adam bir kaç kez hafifçe vurarak tehdit eder gibi çarpıp bağırıp gidiyor...

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Tutulması Tüm Yurtta İzlendi 01:20

Ay Tutulması Tüm Yurtta İzlendi

Ay tutulması tüm yurtta izlendi İçinde bulunulan yüzyılın en uzun süreli tam Ay tutulması , tüm yurtta izlendi...

Otomobilin Ön Panjuruna Çarpıp Sıkışan Şahin 03:09

Otomobilin Ön Panjuruna Çarpıp Sıkışan Şahin

Nerede çekildiğini tam olarak bilmediğimiz görüntülerde seyir halindeki kadın sürücünün aracına çarpıp, ön panjura sıkışan şahin uzun uğraşlar sonucu kurtarılmış. Şans eseri büyük bir yara almayan yırtıcı hayvan kendine ..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Değişim Dediğin Böyle Olur İşte Öncesi Ve Sonrası Halleri 02:52

Değişim Dediğin Böyle Olur İşte Öncesi Ve Sonrası Halleri

Sağlıklı beslenmeye geçip hayat tarzlarını değiştirerek inanılmayacak kadar zayıfladılar. Kelimenin tam anlamıyla vücutlarının yarısı gitti...

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Çukur 19. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Çukur 19. Bölüm 2. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım 19:47

Tarzım Cepte Saçlarımı Nasıl Uzattım

Saçlarımın hazin öyküsünü artık bilmeyen neredeyse yok. Bir kuaför hatası sonucu yanmasının üzerinden tam 2 yıl geçti. Tüm süreci mümkün olduğunca videolarımda ve Instagram’da paylaştım ki aynı durumla karşılaşan, saçlar..

Can Çakır - Uçurumdayım 04:26

Can Çakır - Uçurumdayım

Can Çakır - Uçurumdayım Dinle sözler Sevebilmek mi daha zor Vazgeçebilmek mi? Bırakma dersin bu hayatı. Romantik filmler çok saçma gelirler Çünkü sonunu hep iyi bitirirler Aslında aşk ölümüne sevip, Vazgeçmek yerine öl..

Sahte Düğün Pastasına Ağlayan Çinli Gelin 00:52

Sahte Düğün Pastasına Ağlayan Çinli Gelin

Efendim bu çiftimiz evlenecekleri gün kötü bir sürprizle karşılaşmış. Tam düğün pastasını kesecekken pastanın plastikten yapıldığını fark etmişler ve gelin bu durum karşısında hıçkıra hıçkıra ağlamış..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce