#Tam otomatik

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle 1:54:04

Maymun Kral 3 - Kadın Krallığı Türkçe Altyazılı İzle

Bu sefer ünlü kahramanlarımızın yolculuğu, Batı'ya kutsal yazıtları bulmak ve dünyadaki insanları acılardan sonsuza kadar kurtarmak içindir. Ancak Batı'ya doğru yolculuk ederken önlerine bir nehir çıkar ve bu nehrin bir ..

Ünlüler diken üstünde! 02:05

Ünlüler diken üstünde!

TAPUDA GÖREVLİ İKİ MEMUR, ÜNLÜLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİ, ÖZELLİKLE DE TAPU BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİP BAŞKALARIYLA PAYLAŞTI... ALEYNA'DA TİLKİ'DEN HÜLYA AVŞAR'A, SERENAY SARIKAYA'DAN YILDIZ TİLBE'YE TAM 136 ÜNLÜ, SIZINTI ŞOK..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi. 02:23

Dünyanın En Büyük Vurgununu Samsunlu Kardeşler Gerçekleştirdi.

Samsun'da iki kardeş özel bir bankanın internet sitesindeki açık sayesinde tam 16 milyar lirayı kendi hesaplarını aktardı...

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 03:28

Elmalı Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

art ve kek tarifleri sevenlere özel bugün nefis bir elmalı tart tarifi videosu hazırladık. İki hamur arasında müthiş tadı ve karamelize kıvamı ile on numara bir kek tarifi veriyoruz sizlere. Aslında tart dersek daha doğr..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

Ayıdan Böyle Kaçtılar 02:44

Ayıdan Böyle Kaçtılar

BURSA ULUDAĞ'DA İŞTEN ÇIKAN 5 ARKADAŞ, TAM DIŞARI ÇIKMIŞLARDI Kİ KARŞILARINDA BİR AYI GÖRDÜLER, NE YAPACAKLARINI NASIL KAÇACAKLARINI BİLEMEDİLER...

Adanalı Çılgın Muhtar 02:38

Adanalı Çılgın Muhtar

ADANA'DA HİÇ OLMAYACAK BİR ŞEY OLDU, HIRSIZLAR YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE TIRMANIP DEMİRLERİ SÖKTÜ. TAM ÇALIP KAÇACAKLARDI Kİ MAHALLENİN MUHTARINA YAKALANDILAR. SHOW HABER, TEPKİSİYLE FENOMEN HALİNE GELEN O MUHTARIN YANIND..

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu 00:17

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan tam kapanma sırasında sokaklarda sırtındaki megafonla salgın kurallarına ilişkin anons yapan robot köpeğin görüntüleri sosyal medyada izlenme r..

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz  Şifon Zebra Kek Tarifi 09:06

Böyle Yumuşak Zebra Kek Hiç görmediniz Şifon Zebra Kek Tarifi

Zebra kek tarifi için malzemeler 5 adet yumurtanın sarısı +1 yumurta 5 adet yumurtanın beyazı +1 fiske tuz 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker (130gr ) 1 su bardağı un ( 128 gr ) Yarım çay bardağı sıvıyağ ( 60..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayatının Şansını Tek Seferde Kullanan Sürücüsü 00:07

Hayatının Şansını Tek Seferde Kullanan Sürücüsü

Yolda ilerlerken virajı drift yaparak almak isteyen sürücü tam yol kenarındaki bariyerlere vuracakken şansı yaver gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ayı ile köpek karşı karşıya 01:36

Ayı ile köpek karşı karşıya

BURSA'DA BİR BOZAYI ONU İZLEYEN GENCE SALDIRMAYA KALKTI... AMA KAHRAMAN KÖPEĞİ HESABA KATMAMIŞTI...SAHİBİ KAÇIP CANINI ZOR KURTARIRKEN, ONA SİPER OLAN SADIK DOSTU DEVASA AYIYILA CESURCA SAVAŞTI...ARDAHAN'DA İSE TAM TERSİ..

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Taraftar 00:06

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Ta

Fenerbahçeli taraftar, kız arkadaşına tribünde evlilik teklif etmeye karar vermiş. Gencin tam yüzüğü takarken gol pozisyonunu kaçırmamak için teklifi yarıda bıraktığı anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Koltuğun Altından Çıkan Fare Sürprizi 00:03

Koltuğun Altından Çıkan Fare Sürprizi

Evdeki koltuğu diğer odaya taşımaya karar vermişler ancak koltuğu tam kaldırdıkları esnada altından bir fare fırlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları - 08:56

Maymun Çiçeği Virüsü Nasıl Çıktı - Asıl Belirtisi ve Korunmalı Yolları

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs etkisini kaybederken Maymun çiçeği virüsü yayılmaya başladı. Koronavirüs henüz bitmesede etkisi azaldı ve vaka sayılarında büyük düşüş oldu. Tam bundan kurtuluyoruz derken yeni ve k..

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..

Efsane Peynirli Pişi Tarifi  Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması 06:37

Efsane Peynirli Pişi Tarifi Balon Gibi kabaran Hamur Kızartması

1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta adet yumurta 1 tatlı kaşı tuz Bir paket kabartma tozu 3,5 su bardağına yakın un (dikkatli bir şekilde ilave edin) Arası için beyaz peynir ve kaşar peyniri Hamur malzemelerini karıştır..

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

 Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer  Nasıl  Yapılır 12:34

Oklava ve Merdanesiz Tel Tel Katmer Nasıl Yapılır

Katmer için malzemeler 1 kg un ( 8 su bardağı un ) Bir tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı instant maya 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 yemek kaşığı tuz 3 su bardağı kadar su (azar azar ilave ediyoruz ) Ara katlar i..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Karşılıksız çekle dolandırıldı! 01:55

Karşılıksız çekle dolandırıldı!

TEL ÖRGÜ KESME MAKİNESİNİ SATAN ADAM, 192 BİN LİRA KARŞILIĞINDA ÇEK ALDI. DOLANDIRILDIĞINI, O ÇEKİN ÖDEME GÜNÜ GELİNCE, YANİ TAM 45 GÜN SONRA ANLADI...