#Tamam abi diyen köpek

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri 20:16

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği 00:42

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği

Esenyurt’tan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız bu yavrumuzun açlık ve susuzluktan biten böbreği ve karaciğeri daha fazla dayanamadı. Sadece İstanbul’daki restaurant ve evlerin yiyecek artıkları bütün Marmara Bölgesind..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belma Sera - Babama 04:40

Belma Sera - Babama

Babama Belma Sera Memleket hasretiyle Yandın tutuştun bu şehirde Dostluğun kardeşliğin Bittiği bu yerde İçin yandı kül oldu ahh sessizce Can diyen dilin neredesin sen Görmem hissesederim buradasın sen Gitmek istedin gid..

Market görevlisi müşteriye silah çekti! 01:53

Market görevlisi müşteriye silah çekti!

'SİPARİŞ VERDİĞİM ÜRÜNLER EKSİK GELDİ' DİYEN MÜŞTERİYE SİNİRLENEN MARKET GÖREVLİSİ, EŞKIYALIĞA SOYUNDU... KAPISINA DAYANDIKLARI MÜŞTERİYE SİLAH ÇEKTİLER... 'KOMŞUM YETİŞMESE BELKİ DE ÖLECEKTİM' DİYEN ADAM, YAŞADIĞI KABUS..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi 02:44

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi

KISITLAMADA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITAN GENÇ BİR KIZ... İDDİASINA GÖRE, 'BURADA KÖPEK BESLEYEMEZSİN' DİYEN BİR GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI... BAKIN O ANLARI NASIL GÖRÜNTÜLEDİ.....

Konuşan Ayı - Yeni Çocuk Şarkısı 01:37

Konuşan Ayı - Yeni Çocuk Şarkısı

Dün sokakta dolaşırken, kocaman bir ayı gördüm! İngilizce izci şarkısı I Met A Bear'e Türkçe sözler yazdık ve güzel bir animasyon hazırladık. Konuşan Ayı Şarkı Sözleri Dün sokakta dolaşırken Kocaman bir ayı gördüm Ayı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Bu evde benim sözüm geçer :)) 00:44

Bu evde benim sözüm geçer :))

Bana bak ulenn, bundan sonra bu evde benim sözüm geçer, anladin mi? Tamam mi? Bak bana bi, o gözünü çikaririm haa -Kedi: Hass.. lan ordan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.561 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bonus - Season 12 00:35

Bonus - Season 12

BONES serisinin son bölümüyle eşleşmeyen bir an. Laboratuar Kralı, tamam mı?..

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak 05:16

16 Yaşında Nissan Gt-R İle Hatun Tavlamak

Çocuklar kiraladıkları (ingilizcem 'Are you sex?' derecesinde olduğu için tahmin ediyorum) Nissan GT-R ile yine bizlerin ''Vay be taş gibi hatunu aldı'' diye iç geçireceği bir sosyal deneye imza atmışlar.Tamam kız tavlar..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zelde Quest Bölüm -2 11:47

Zelde Quest Bölüm -2

Eviniz tamam artık macera başlıyor sende katıl bize..

  • Gaming tarafından
  • 498 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapışkan Sevgililer 00:13

Yapışkan Sevgililer

Tamam arkadaş anladık sevgilisiniz. Adamı kapan yok senin. Sevgililiği abartanlar..

  • JET TV tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog 01:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Tercüman Arasında Güldüren Diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Özbekistan'ın milli şairi Abdulla Aripov'a ait bir şiir okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şiiri okumadan..

Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Kemal Sunal  Küçük Enişte Kasım Nasıl İyi Mi 00:37

Kemal Sunal Küçük Enişte Kasım Nasıl İyi Mi

Ver Bakim Şunu Tamam Mı Topladık..

Maskeli Beşler Kıbrıs  Otomatik Pilot Mu Nasıl Biriydi Kendisi 02:02

Maskeli Beşler Kıbrıs Otomatik Pilot Mu Nasıl Biriydi Kendisi

-Kule konuşuyor kule -Aloo kimi aradınız birader? -Pilotların durumu nasıl? -İyi iyi kalp krizi geçriyor pilotlar.. Tamam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Arabanın Camını Oyuncak Yapan Çocuk 00:30

Arabanın Camını Oyuncak Yapan Çocuk

Tamam eğlenceli olabilir camı indirip kaldırmak ama neden o suratını koyuyorsun hadi onuda anladım niye tükürüğünü saçıyorsun...

  • JET TV tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce