#Tamam abi diyen köpek

Marmara öldü! 01:58

Marmara öldü!

DENİZ SALYASI KABUSU BÜYÜYOR, MARMARA'DAN ENDİŞE VERİCİ GÖRÜNTÜLER GELMEYE DEVAM EDİYOR... 'MARMARA DENİZİ ÖLDÜ, BU GÖRÜNTÜ DE CESEDİN ÇÜRÜMESİ' DİYEN BİLİM İNSANLARI BİLE VAR...

Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı! 02:05

3 gün sadece su içerek ayakta kaldı!

Ailesiyle pikniğe gittiği Uludağ'da odun toplamak isterken kaybolan 59 yaşındaki kadın 3 gün sonra sağ salim bulundu sadece su içerek hayatta kaldım diyen kadın kilometrelerce yürümüş!..

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı 02:17

2 bina çökme riskine karşı boşaltıldı

SULTANGAZİ'DE YANINDA İNŞAAT KAZISI YAPILAN İKİ BİNA DÜN AKŞAM ÇÖKME RİSKİNE KARŞI BOŞALTILDI... ''KENDİ EVİMİZE GİREMİYORUZ'' DİYEN BİNA SAKİNLERİ HEM ŞAŞKIN, HEM DE ÖFKELİ.....

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..

Lüks saat hırsızları yakalandı ama... 02:22

Lüks saat hırsızları yakalandı ama...

GEÇTİĞİMİZ HAFTA EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. 130 BİN LİRALIK LÜKS SAAT, ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK BİR YÖNTEMLE ÇALINMIŞTI. HIRSIZ YAKALANDI. AMA SERBEST BIRAKILDI. PARASI BENDEN KESİLECEK DİYEN MAĞAZA ÇALIŞANI DU..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Dans Eden Çubuk Kraker 00:15

Dans Eden Çubuk Kraker

Sosyal medyada bende bir paylaşım yapayım diyen aşırı zayıf genç, dans ettiği anları videoya almış. Genç zayıflığı ile şaşırtmış...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Afganistan mesajı! 01:38

Afganistan mesajı!

MEHMETÇİĞİN AFGANİSTAN GÖREVİNİ TAMAMLAMASI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN DA GÜNDEMİNDEYDİ. DIŞ POLİTİKA MİLLİDİR, İKTİDARI MUHALEFETİ OLMAZ DİYEN CHP LİDERİ, SANDIK KONUSUNDA DA İDDİALI KONUŞTU...

Her gün anne evine gidenler dikkat! 01:58

Her gün anne evine gidenler dikkat!

EVLİ ÇİFTLER, AİLE İLİŞKİLERİNDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI SIK SIK MAHKEMEYE TAŞIYOR... O DOSYALARDAN BİRİ DE YARGITAY'DA GÖRÜLDÜ... 'KOCAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI ANNESİNİN EVİNE GİDİYOR' DİYEN KADININ AÇTIĞI DAVADA BAKIN NE K..

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası! 02:58

''Kibariye paramızı ödemedi'' iddiası!

BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA TAKTIĞI PERUKLA ÇOK KONUŞULAN KİBARİYE, BU KEZ DE SAÇLARINA KAYNAK YAPTIRDI. AMA İDDİAYA GÖRE PARASINI ÖDEMEDİ. KİBARİYE PARAMIZI ÖDEMEDİ DİYEN KUAFÖRLER BAKIN NASIL İSYAN ETTİ...

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Cenazede hakkını helal etmedi! 02:32

Cenazede hakkını helal etmedi!

İDDİASINA GÖRE BİR AKRABASINA BORÇ VERMİŞ AMA GERİ ALAMAMIŞTI... YILLARDIR İNTİKAM İÇİN YAŞIYORDUM DİYEN ADAM, O AKRABASININ ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CENAZEYE GİTTİ... 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DİYE BAĞIRDI, CAMİ KARIŞTI....

SARAYBURNU FATİHLERİ! 01:43

SARAYBURNU FATİHLERİ!

İstanbul'da kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişi, dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi. Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, Herkesin alması gerek..

Avrupa'da Birinci Sıradayız 02:15

Avrupa'da Birinci Sıradayız

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ, GIDA TEDARİĞİNDEN ET FİYATLARINA, DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU. İSTİYORUZ Kİ RAMAZAN'DA VATANDAŞIMIZA KIYMAYI, KUŞBAŞINI UCUZA VERELİM DİYEN ERDOĞAN, ŞİFA REÇETESİNİ DE..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor 02:52

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor

BOŞANMA AŞAMASINDAYKEN, ESKİ EŞİNDEN KAÇIRDIĞI DAİREYİ.... ABİSİYLE, YEĞENİNE KAPTIRDI.. İDDİAYA GÖRE, YEĞENİN ÜZERİNE DEVRETTİĞİ EVİ, ŞİMDİ GERİ ALAMIYOR.. YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDUM DİYEN ADAM, DOLANDIRICILIK S..

Ajda Pekkan ile Kıyaslanan Anneannenin Tepkisi 00:20

Ajda Pekkan ile Kıyaslanan Anneannenin Tepkisi

Anneannesine Ajda Pekkan senden büyükmüş diyen torun ninemizden hiç beklemediği bir tepki almış. Nine ona yapılan bana yapılsa daha güzel olurum demiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı 01:21

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı

İDDİASINA GÖRE, KULLANDIĞI ANTİDEPRESAN İLACIYLA ÖNCE MUTLU, SONRA DA BORÇLU OLDU… BANKAYI BENİM SANDIM, ÖNÜME GELENİ ALDIM DİYEN GENÇ KADINI ŞİMDİ 60 BİN LİRAYI NASIL ÖDERİM KAYGISI SARDI...

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

''İstanbul'da afet yaşanmadı'' 01:41

''İstanbul'da afet yaşanmadı''

İSTANBUL'UN BAZI SEMTLERİNDE YOĞUN YAĞIŞ NEDENİYLE SU BASKINLARI YAŞANIRKEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN TATİLDEN DÖNMEMESİ ELEŞTİRİLERİ BERABERİNDE GETİRMİŞTİ. BİR KAÇ GÜN GÖZLEM YAPTIM, YORUMLARI OKUDUM DİYEN EKRE..

55:53

"BU UTANÇ BİZE YETER"

Gelecekte bizi neler bekliyor yeni teknolojiler hayatımızda neleri değiştirecek..

  • STUDIO AS tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bebekler Ve Köpekler Bir Yürüyüşe Birbirlerini Almak - Komik Ve Sevimli Derleme 03:57

Bebekler Ve Köpekler Bir Yürüyüşe Birbirlerini Almak - Komik Ve Seviml

Bebekler Ve Köpekler Bir Yürüyüşe Birbirlerini Almak - Komik Ve Sevimli Derleme..

Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r 10:44

Canim Kardeşi̇m 56.Bölüm Davetsi̇z Mi̇safi̇r

Evin kedisi Mıncır yan komşunun köpeği Biber’in gelmesinden mutlu değildir. Mıncır , Biber’den kurtulmak için bir tuzak kurar. Ev halkı da bu misafir köpeği çok sevmiştir. Mıncır bahçeye bir çukur kazar. Ama bu çukura ev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n 09:53

Canim Kardeşi̇m 71.Bölüm Bu Paralar Ki̇mi̇n

Müge ve Mine okuldan dönerken içi para dolu bir bavul bulurlar. Kendilerine ait olmayan bu çantayı açmazlar. Anne ve babalarından yardım isterler. Komşu köpek Biber para dolu çantayı düşürünce çantadan paralar saçılır. M..

  • ÇocukTV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 8 yıl önce