#Tamamen el yapımı araba

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durmayacak 01:56

Türkiye Sınırları Boyunca Terörist Tehdidi Ortadan Kalkana Kadar Durma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, Münbiç başta olmak üzere sınırları boyunca kendisine saldırmak üzere hazır bekleyen terörist tehdidi tamamen ortadan kalkana kadar durmayacaktır. Varsa cesareti olan buyursun, hodri meyda..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler 00:55

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler

Terörden tamamen temizlenen Güneydoğu'da sokaklarda eğlenen halk, renkli görüntüler oluşturdu.TRT'de Görüntü Yönetmeni olan Okay Albayrak'ın çektiği görüntülerde halk, yıllardır süren terör işgalinden kurtulmanın sevinci..

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar 02:55

Türkiye'nin İslam Coğrafyasıyla İrtibatını Kesmeye Çalıştılar

Sosyal Yorum'da gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Türkiye'nin güney sınırlarının tamamen kapatılmaya, Türkiye'nin Arap ve İslam coğrafyasıyla irtibatının koparılmaya ça..

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar 05:00

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar

Birçoğumuz çocukluğunda ya bir okul gezisiyle ya da aile ile birlikte mutlaka en az bir kez hayvanat bahçesine gitmişizdir. Genelde çocuklara doğal yaşamı yakından göstermek ve tanıtmak gibi sevimli ve öğretici sebeplerl..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu 03:03

Chelsea'yi İspanyollar Coşturdu

Premier Lig'in lideri Chelsea, Swansea engelini 3 İspanyoluyla geçti. Stamford Bridge'teki mücadelenin ilk yarısında tamamen oyuna hakim olan Londra ekibi, 300. kez sahaya çıkarak Premier Lig'de en çok forma giyen İspany..

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ortadoğu'ya Çöktüler 01:00

Ortadoğu'ya Çöktüler

Ortadoğu'yu tamamen bir askeri üsse dönüştüren Batılı ülkeler, bölgedeki askeri varlıklarını her geçen gün artırıyor. ABD'nin 12 Ortadoğu ülkesinde 54 bin askeri bulunduğu belirtilirken, Rusya yaptığı anlaşmalar çerçeves..

Aldığı Çamaşır Makinesi 4 Kez Bozulan Adamın İsyanı 01:07

Aldığı Çamaşır Makinesi 4 Kez Bozulan Adamın İsyanı

İstanbul, Bağcılar'dan gelen görüntüde aldığı çamaşır makinesi 4 kez bozulan adam makinesini tamamen imha etti...

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Polise Artistlik Yapınca Fena Dayak Yedi (Parodi) 05:02

Polise Artistlik Yapınca Fena Dayak Yedi (Parodi)

İzlediğiniz video tamamen eğlence amaçlı olup gerçek kişi Ve kişilerle hiçbir alakası yoktur , (Polat Alemdar PARODİ 1)..

  • JET TV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlüler Hırs Küpü Bugün Fırtına Kopacak 56. Bölüm Survivor 2018 02:47

Ünlüler Hırs Küpü Bugün Fırtına Kopacak 56. Bölüm Survivor 2018

Gönüllüler'e karşı üst üste oyunlar kaybeden Ünlüler'de akıllar tamamen yeni oyunda....

  • BETA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

Kuşkonmaz Çorbası 02:22

Kuşkonmaz Çorbası

Tarifin hiçbir zorluğu yok. Sadece iki noktaya dikkat etmelisiniz. İlk etapta kuşkonmazları iyice pişene kadar kavurmalısınız. Bunu kuşkonmazları yakmadan yapmanın yolu da kısık ateşte, kapağı kapalı şekilde, arada karış..

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım 03:52

Çağla Şikel - Doğal Botoks Maskem Güzellik Bakım

Bugün yakın zamanda keşfettiğim ama çok da memnun kaldığım bir maske tarifi paylaşıyorum sizlerle. Doğal Botoks Maskesi ! Tamamen doğal malzemelerle cildimizi gerdirip diri bir görünüme kavuşturuyoruz. Önce kontrol edi..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Protesto Eden Adam 01:35

Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Prote

Mersin'de suçsuz yere ceza aldığını ileri süren bir kişi, protesto için adliye önünde abisinin aracına ateşe verdi. Alevler içinde kalan otomobil, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turabi Hırs Küpü Sokaklar Bana Tek Şey Öğretti 78. Bölüm Survivor 2018 01:52

Turabi Hırs Küpü Sokaklar Bana Tek Şey Öğretti 78. Bölüm Survivor 2018

Sembol oyunu öncesi Ünlüler tamamen Kıbrıs finaline kilitlendi. Aile ödülü olan sembol oyununu kaybeden Turabi bu kez daha hırslı.....

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Darbeci Zihniyetleri Tarihin Derinliklerine Göndereceğiz 01:21

Başbakan Yıldırım: Darbeci Zihniyetleri Tarihin Derinliklerine Göndere

Başbakan Yıldırım, Yenikapı ruhunu devam ettiren Cumhur İttifakı'yla gelecek hedeflerimizi de inşallah MHP, BBP ile AK Parti olarak aynen devam ettireceğiz. Darbeci, vesayetçi, ayrımcı zihniyetleri tamamen tarihin derin..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..