#Tamer yiğit ben noel babayım

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi 04:33

Ah! Kosmos & Mabel Matiz - Mavi

Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurdum Ben Uyurdum... Mavi Kurşunumla, Göğsümden Vuruldum Ağ Doldu Geceye Ben Uyurd..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ferman Toprak - Sen Sen 03:23

Ferman Toprak - Sen Sen

Sen Sen şarkı sözleri ile Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen.. Nazlanırsın nazlar gibi çalınırsın sazlar gibi Isıtırsın yazlar gibi Bedenimi sen Yakıyorsun sen sen sen Yanı..

J Balvin - Tranquila 03:21

J Balvin - Tranquila

Tranquila Yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah ha ha ha yeah yeah yeah yeah the business Hey hey hey hey hey ven acá y no pierdas el tiempo aprovecha el momento y tranquila. Déjate, llevar echate pa acá dale vamo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş 03:31

Nesrin Kopuz - Dertler Derya Olmuş

Sanki terk edilmiş bir viraneyim, Her yanım dağılmış yıkılmışım ben, Üstüne basılan taslar misali, Paramparça olmuş dağılmışım ben, Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın, Çile rüzgarında savrulmuşum ben, Dertler derya olmuş b..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar 03:20

Tuğkan - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar

Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Yeryüzünde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızl..

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım 04:24

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım

Ali Altay - Kainatın Aynasıyım Dinle Kainatın Aynasıyım şarkı sözleri ile Kainatın aynasıyım Madem ki ben bir insanım Hakkın varlık deryasıyım Madem ki ben bir insanım İnsan hakta hak insanda Arıyorsan bak insanda H..

Baturalp – Ufak ve Uzak 04:10

Baturalp – Ufak ve Uzak

Ellerim sana bağımlı gittin, bir daha da tutmadı Gözlerimin de kalmadı hayrı Kendimi terk ettim geriye de dönmedim Yıkıldı köprülerim sana uzanan Sen mi beni görmezsin yoksa ben mi çok ufak Ben mi çok ufak? Sen mi beni ..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..