#Tamer yiğit ben noel babayım

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Yıldız Tilbe  Aşka Veda Et ( 2017 ) 03:59

Yıldız Tilbe Aşka Veda Et ( 2017 )

Ne Dostluk Kaldı Ne De Merhamet Nerrde Aşkımız Nerede Muhabbet Ey Gönlüm Ey Sen De Aşka Veda Et Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ey Gönlüm Ey Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ben Mi Günahsız Sen Mi Günahsız Geçmedi Bir ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Erkal - Balam 04:51

İbrahim Erkal - Balam

Gel benim tomurcugum Gozu nazar boncugum Seni hep sakinirim Canimcigim yavrucugum Elleri pamukcugum Gozleri yumukcugum Korusun mevlam seni Canimcigim yavrucugum Gel balam balam balam Ben sana neler alam Gozumu..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum 04:00

Gülden Karaböcek - Ağlıyorsam Yaşıyorum

Bakarsan anlarsın gözlerime sen Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Bu benim kaderim doğduğum günden Eğer ağlıyorsam yaşıyorum ben Dertliyim inleyen bir keman gibi Mutluluk gönlüme bir düşman gibi Hayatım ağlatan bir ro..

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.568 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 2019 03:03

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) - 20

RRapid - Yokluğun Ortası (Mix&Mastering: Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Bu saçma tiyatro Değişik allegro Ölene dek verilmeyecek sana bi bordro Yükselip mikroyu kaparsan olursun maestro Bi koro gibiyiz Kaan'la Hiphop'a..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik) 04:33

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum (Akustik)

Soner Sarıkabadayı - Hala Seviyorum Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Ben de üzdüm sen de üzdün Boşverelim mi? Ben de küstüm sen de küst..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video ) 04:00

Aylin Coşkun ft. Hande Yener - Manzara (Official Video )

Aylin Coşkun'un Sinsirella albümünden merakla beklenen Hande Yener düetinin klibi manzara sizlerle... Söz - Müzik : Mert Ekren Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen : Hande Yener Bu mu aşkın sen yorumu Bozuk 'y' kromoz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..