#Tamer yiğit ben noel babayım

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Kapasite - Mahçup Rüzgar 04:07

Kapasite - Mahçup Rüzgar

Kapasite - Mahçup Rüzgar Dinle Mahçup Rüzgar şarkı sözleri ile Mahçup bir rüzgar esti karşıdan Mahçuptu çünkü üzmüştü Üzmüştü gelip geçenleri Sevip de sevilmeyenleri Yine bir gün geçti daha Durmadı döndü dünya Ama ..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim 03:13

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim

Baturalp - Çok Konuştum, Uyuşmuş Dilim Dinle Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorul..

Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu 04:24

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu

A İSTANBUL SEN BİR HAN MISIN - Eser Eyüboğlu Dinle Söz & Müzik: Anonim A İstanbul (Beyim Aman) Sen Bir Han Mısın Varan Yiğitleri (De Beyler Aman) Yudan Sen Misin Gelinleri Yarsız Goyan (Bi Danem) Sen Misin Gidip De G..

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim 03:13

Özgür Can Çoban - Özleyeceğim

Sahralar yağmuru nasıl beklerse Ben de seni öyle bekleyeceğim Çiçekler baharı nasıl özlerse Ben de seni öyle özleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını gözleyeceğim Özleyeceğim özleyeceğim Her gün yollarını g..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:31

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim 03:06

Baturalp – Çok Konuştum Uyuşmuş Dilim

Bilemediğin şeyler var senin, ben biraz sıkıntılı bir tipim, sıkıntılı bir tipim Göremediğin şeyler var senin ben gerçekten iyi değilim hiç, iyi değilim Kendime dair sorularım çok, sorularım bitmez sorunlarım çok, ne yap..

Baturalp – Ölü Balık 03:31

Baturalp – Ölü Balık

Yürüyorum ellerim ceplerimde düşünüyorum Üstümde zamansız ve yıpranmış paltom Göğsümün üstünde iç cebi yutuyordu kalbimi Soluyor rengim biraz uzay gibi derindi Bu şehir yapıyor beni bir zombi Bakışlarım ölü balık gibi, ..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Kalben - Kalp Hanım 03:36

Kalben - Kalp Hanım

Kalp Hanım Şarkı Sözleri İle Ayıp etmişim, Kayıp etmişim, Her güzel şeyi kırıp dökmüşüm Ben çöpmüşüm, Ben çökmüşüm. Denizin bittiği yerde sahil evleri. Ben biterim sen başla ey sevgili, Ey sevgili. Gittiğimde eşyalar ..

Cem Belevi -  Bundan Sonra 03:41

Cem Belevi - Bundan Sonra

Cem Belevi - Bundan Sonra Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir gün özlersen kimse duymasın Unut gitsin gözlerin dolmasın Gizle yaşlarını içine aksın ..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum 04:27

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum

Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ateş ile oynayınca kalmadı gücüm Güneşi bir gün bile göremedi gözüm Kalmadı bir sözüm artık Gitsem diyorum Neşesini bol bulunca istedim her an Hevesini aldı gitti..

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Deniss / Şizofren 02:38

Deniss / Şizofren

ONAIR SAHNEnSOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ:nFacebook: https://www.facebook.com/OnAirSahnenTwitter: https://twitter.com/OnAirSahne nInstagram: https://www.instagram.com/onairsahnenn---------------------------------------------..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video) 02:53

Ege Günay - Sıkıldım (Official Video)

Söz - Müzik: Ege Günay Düzenleme: Hüseyin Çebişçi Gitarlar: Caner Güneysu Ud: Altuğ Öncü Perküsyon: Şener Yolal Mix - Mastering: Hüseyin Çebişci Stüdyo: Harem's Şarkı Sözleri: Günlerden pazardı, kaldım evde tek Sevgilim..