#Tamer yiğit i̇fadesi henüz tamamlanmış değil

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler 04:22

Tuğba Yurt - Kurşuni Renkler

Bir sabah saçlarımı okşayıp da rüzgar İzlerini sürüp de gidecek beyaz beyaz Ve güneş aynaya baktığımda çizgilerden Yeni bir yüz gösterecek üzülerek biraz Yok olmaz erken daha Biraz geç kalın ne olur Hiç hazır değilim hen..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı 03:58

Prof. Dr. Ceyhan koronavirüste endişelendiren yeni gelişmeyi açıkladı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs salgınında hasta yaş ortalamasının düştüğünü ifade etti. Ceyhan, pandeminin başından bu yana 15 y..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü 00:32

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü

Nusaybin’de Patlama- 2 Ölü Mardin’in Nusaybin ilçesinde yasaklı mahallelerden getirilen molozların döküldüğü alanda demir arayan 1’i çocuk 2 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yaşanan patlamada hayatını kaybetti. Ol..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

12 YILLIK BİR FOTOĞRAF VE GÖZYAŞLARI 01:54

12 YILLIK BİR FOTOĞRAF VE GÖZYAŞLARI

12 Yıllık Bir Fotoğraf ve Gözyaşı: Fakir Foturafcı Henüz vakit varken sevdiklerinizin fotoğraflarını çekin...

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1 Numara Programı (1990) 05:33

1 Numara Programı (1990)

Ömer Karacan'ın sunumuyla 25.05.1990 'da yayınlanan ve Los Angeles'ın tanıtıldığı program İnternet yoklamalara henüz katılmıyor. Bir tıkla dünyanın müziğine ulaşmadığımız günler. Özel kanallar da henüz oyuna dahil olmamı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cavani Klasını Konuşturdu! Tam Bir Golcü Vuruşu 00:29

Cavani Klasını Konuşturdu! Tam Bir Golcü Vuruşu

PSG Bordeaux karşısında henüz 6. dakikada Edinson Cavani'nin şık golüyle 1-0 öne geçti...

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam 00:34

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam

Hala BMC markasını duyunca aklıma gelen bence bemece sloganının üretildiği reklamlardan biri.İbrahim Tatlıses henüz Hülya Avşar'la beraberdir ve henüz ibo show başlamamıştır. O günün teknolojisi ile bilboarddan kamyo..

Avustralya'daki 1.2 Metrelik Dev Ev Kedisi 00:12

Avustralya'daki 1.2 Metrelik Dev Ev Kedisi

Instagram'ın yeni popüler kedisi Omar'la tanışın! Kendisi dünyanın en uzun kedisi olabilir. Henüz resmi bir kayıt olmamasına rağmen, bu ünvanla anılıyor ve henüz 3 yaşında. Ayrıca 14 kilo...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor 05:24

Çalınan Köpeğinin Yerini Söyleyene Bin TL Ödül Veriyor

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaşayan Cihat Öziş’in 70 kiloluk Saint Bernard türü köpeği henüz belirlenemeyen kişi tarafından çalındı. Henüz yavruyken aldığı köpeğinin çalınmasından dolayı büyük üzüntü yaşayan Öziş, S..

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

ADELE - Make You Feel My Love 04:06

ADELE - Make You Feel My Love

When the rain is blowing in your face Rüzgâr yüzüne vururken And the whole world is on your case Ve tüm dünya senin durumundayken I could offer you a warm embrace Sana sıcak bir kucaklaşma teklif edebilirim To make..

  • PengoTV tarafından
  • 1.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökben Aşk Dediğin Laftır 02:16

Gökben Aşk Dediğin Laftır

Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etra..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..